Storskrald i Aarhus | Få afhentet dit storskrald af Junkbusters »

Afhentning af storskrald i Aarhus – Vi rykker hurtigt ud i vores Affaldstaxa

Vi tager os af det hårde arbejde. Vores team slæber, slider, sorterer dit affald og sørger for, at det bliver genanvendt. Derudover fejer vi altid efter os!

Bestil afhentning

Bestil vores Affaldstaxa til at afhente dit storskrald på din adresse.

Vi tager slæbet

Vi kommer altid to mand, og vi laver med glæde alt det hårde arbejde.

Alt er inkluderet i prisen

Bortkørsel, sortering og genanvendelse er selvfølgelig med i prisen.

Vores service Affaldstaxa – kort og godt

Det er sjældent, at affaldsbranchen forbindes med høj service. Men som du kan se på vores Trustpilot-score, så beviser vi, at det godt kan lade sig gøre.

Pålidelig

 • Vi kommer inden for 48 timer
 • Ankomstvindue på ned til 2 timer
 • Faste og gennemskuelige priser
 • Al lastning udføres af os

Miljørigtig

 • Affaldet grovsorteres ved afhentning
 • Affaldet afleveres på landets bedste sorteringsanlæg
 • Op til 99% af affaldet genanvendes
 • Dokumentation for miljørigtig bortskaffelse


Samarbejdsaftaler

Er du interesseret i en løbende aftale?

Ring til vores kundeservice, hvis du er interesseret i en løbende aftale og hør, hvad vi kan gøre for dig!

Spar penge hver gang

Har du ofte behov for vores service, kan der være mulighed for at opnå rabatter

Spar tid på bestilling

Du får et login og skal kun angive få detaljer for at gennemføre en bestilling

Oplev hurtigere levering

Vi kan, afhængigt af aftale, tilbyde endnu hurtigere afhentning


Affaldstaxa

Vi henter alt slagt storskrald i Aarhus

Junkebusters kan være behjælpelig med al slags storskrald i Aarhus. Hvis du ønsker at få fjernet dit storskrald, så skal du booke online, og så sender vi to mænd afsted i vores lyseblå Affaldstaxa. Vi tager det tunge slæb for dig! Du slipper derfor for at køre dit storskrald gennem den travle by og ud til genbrugsstationen, det skal vi nok klare for dig. Du skal ikke tænke på, om du bor på snørklede gader eller i små Aarhusianske trappeopgange, vi kender til det hele og kan nemt klare det.

Hvis du har spørgsmål angående dit storskrald eller ønsker at booke en Affaldstaxa, er du velkommen til at ringe til os på 70702420 eller sende os en mail.

hvad er det

Hvad er storskrald?

Storskrald i Aarhus er som udgangspunkt den type affald, der førhen er blevet beskrevet som indbo. Selve navnet, storskrald, kan godt skabe lidt forvirring, for det behøver slet ikke at være stort, det kan sagtens være små genstande. En god huskeregel for storskrald er, at det er alt det, man ville kunne finde på et flyttelæs. Dit storskrald kan f.eks. være batterier og spraydåser og brændbare genstande såsom gulvtæpper, kurve, møbler, havemøbler osv. Meget storskrald i Aarhus har derfor også gode muligheder for at blive genanvendt, hvilket vi altid bestræber os på at gøre.

Hos Junkbusters afhenter vi flere forskellige typer af storskrald, eksempelvis haveaffald eller elektronik. Vi kan også hjælpe dig med rydning af et dødsbo eller afhentning af kontoraffald. Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig med netop den type affald, du står med, så tøv ikke med at kontakte os.

Skrald med omtanke

Intakt storskrald i Aarhus går til et godt formål

Vi prøver at være så miljøbevidste, som det er muligt for os. Intakt storskrald i Aarhus bestræber vi os derfor på at genbruge bedst muligt. Intakte møbler og andet donerer vi derfor til velgørenhedsorganisationer, såsom Kræftens Bekæmpelse og Dansk Røde Kors. På den måde bliver storskrald i Aarhus genanvendt og bliver til glæde og gavn for en anden familie. Vi ønsker at øge antallet af storskrald i Aarhus, der genanvendes, sammen med dig!

Ofte stillede spørgsmål om Affaldstaxa

Vi fjerner storskrald hurtigt og effektivt fra både bolig- og erhvervsejendomme. Vores service varetages af to mand, der laster dit affald fra overalt på din ejendom og rydder op, når arbejdet er udført. Vi tager os af gebyrer i forbindelse med den miljøvenlige bortskaffelse af dit affald. Du skal blot booke en tid, så henter vi hurtigt og nemt dit storskrald.

Med vores Affaldstaxa fjerner vi alt mellem himmel og jord, så længe det kan løftes af to personer. Du kan bl.a. få hentet:

 • Møbler: sofa, seng, madras, lænestol, skabe og andet storskrald
 • Elektronik og apparater: køleskab, fryser, vaskemaskine, tørretumbler, computer, stereoanlæg, printer og TV
 • Haveaffald: grene, græs, blade, jord, kompost og tørv
 • Træ: brænde, tømmer, krydsfinér, døre og indhegning
 • Kælder, loft og garage: kasser, bøger, køkkenudstyr, værktøj, tøj, pejs og plæneklipper
 • Konstruktion/nedrivning: gips, paller, tremmekasse, glas og beton
 • Tagdækningsvirksomhed/gulvlægger: fliser, asfalt, tæpper, træ og parket
 • Rydning af dødsboer

Vi kan ikke fjerne farlige materialer som maling, skadelige kemikalier, opløsningsmidler, motorolie, benzin, asbest, autobatterier, råt kød og fisk, medicinsk eller biologisk affald samt toksisk stof.

Vi kan dog tage f.eks. computerskærme, køleskabe og frysere med, selvom de er klassificeret som farlige. Men de skal bortskaffes separat og afhændelsesomkostningerne er højere. Derfor tilføjer vi et supplerende gebyr på din faktura. Hvis du er usikker på, om dit affald er farligt og om vi kan afhente det, er det en god idé, at du ringer til os for en sikkerheds skyld.

Husk at vi også tilbyder vores Junkbags og containere, hvis du har tungt affald eller større ting, der skal bortskaffes.

 

Generelt sættes prisen efter volumen. Dvs. hvor meget af vores Affaldstaxa, der er fyldt op med dit storskrald. Men hvis dine materialer er særligt tunge (f.eks. murbrokker eller beton), baserer vi det på vægt, fordi vi betaler for at bortskaffe disse materialer efter vægten.

Vores priser er baseret på mængden og typen affald, der fjernes. Du kan finde de opdaterede priser her på vores hjemmeside. Men indtil vi ser, hvad der skal fjernes, kan vi ikke garantere dig prisen, fordi vi ikke ved, om du har vurderet volumen korrekt. Inden vi begynder et job, vil vores team gennemgå de materialer, du vil have fjernet og give dig et uforpligtende tilbud på, hvor meget opgaven vil koste. Du kan altid sige nej!

Forestil dig en stor kasse, der er 1 meter i bredden, 1 meter i højden og 1 meter i dybden.

Vil du vide mere om afhentning af storskrald?

Hvis du stadig er i tvivl om afhentning af storskrald i Aarhus eller, om dit affald kan defineres som storskrald, så er du mere end velkommen til at kontakte os på 70702420 eller sende os en mail på info@junkbusters.dk.

Hvis dit affald ikke hører til under storskrald, så tilbyder vi også andre løsninger i Aarhusområdet, såsom leje af containere til større mængder affald eller vores Junkbags til mindre mængder affald.