Lej en container | Bestil din affaldscontainer online!

Skal du af med større mængder affald, så er en affaldscontainer ofte den bedste løsning. Se her, hvad det koster. Lej en container og bestil den til levering i morgen.

Bestil levering online

Bestil din container online, og vælg den dag og det sted, du ønsker.

Fyld den med affald

Fyld din container med affald, f.eks. bygge- eller haveaffald.

Bestil afhentning

Bestil afhentning online eller på telefon 7070 2420.

Vores container service – kort og godt

Indtast dit postnummer, vælg din affaldstype og containertype, og så får du lynhurtigt en pris, du kan endda estimere din samlede pris ud fra mængden af affald og antal lejedage.

Enkelt og gennemskueligt

 • Bestil online – lige når det passer dig
 • Du kan se alle vores priser inden du bestiller
 • Du betaler ikke miljøgebyr, fakturagebyr eller olietillæg. Alt er inkluderet i prisen!
 • Se anmeldelserne fra vores tilfredse kunder. Sådan noget snyder ikke!

Det grønne valg

 • Kun én fremkørsel med lastbilen = mindre CO2
 • Vi arbejder med lokale vognmænd som gør at vi har den kortest mulige transport
 • Se via dit login din affaldsstatistik og dokumentation for at miljørigtig bortskaffelse
 • Affaldet tages til landets bedste sorteringsanlæg og op til 99% af affaldet genavendes

Det er vigtigt at læse sorteringsguiden grundigt, så du ikke kommer til at smide noget forkert i din container og ender med dyrere regning. Det er dit ansvar som kunde at sortere affaldet korrekt og når affaldet afleveres på et sorteringsanlæg bliver det vejet og sorteret. Hvis containeren indeholder noget som ikke måtte være i den bestilte affaldstype, så vil modtagestationen omklassificere affaldet og du vil blive beregnet for den gældende affaldstype.

Vores sorteringsguide finder du på dette link.Hvad har du brug for?

Affaldscontainer til ethvert behov

Vi har 3 containere som kan benyttes til næsten alle typer affald. Men de har hver især nogle fordele som gør dem mere eller mindre velegnede til de forskellige opgaver. Se nedenstående anbefalinger og ring gerne hvis du skulle have spørgsmål.

12 m³ åben container

Den er velegnet til tungt affald såsom beton og murbrokker. Den kan åbnes i enden, så du kan køre ind med trillebøren, og du kan nemt smide affaldet ind over kanten. Max 10 ton (Vejl. Mål B: 220cm, L: 520cm, H: 150cm).

16 m³ lukket container

Denne container kan aflåses, og den benyttes derfor ofte i byområder. Du kan åbne lågerne på siden og ligeledes i den ene ende. Max 10 ton (Vejl. Mål B: 260cm, L: 600cm, H: 260cm).

27-30 m³ åben container

Stor container velegnet til affald som fylder meget. Den kan åbnes i den ene ende, så du let kan fylde containeren. Du kan ikke smide affald ind over kanten på denne, da den er for høj. Denne container kan ikke bruges til tungt affald, såsom brokker og jord. Max 10 ton (Vejl. Mål B: 200cm, L: 530cm, H: 210cm).


Landsdækkende containerservice 

Junkbusters tilbyder landsdækkende containerleje til private og virksomheder. Vi leverer fra dag-til-dag og har branchens bedste kundeservice. Hvis du har brug for vejledning, sidder vi klar ved telefonerne til at guide dig til den bedste løsning.

Ovenfor kan du se priser og ligeledes bestille din container online. Vi tilbyder også to alternative løsninger til at leje en affaldscontainer. Det kan være den optimale løsning for dig at supplere containerleje, med f.eks. vores bigbags ‘Junkbags’ og derved undgå at blande affaldet. Det kan ofte spare dig penge. Vi tilbyder også afhentning af affald, hvor vi kommer og sorterer dit affald, kører det bort og rydder op efter os.

Sortér dit affald korrekt, og spar mange penge 

Prisen på containerleje er afhængig af indholdet af det affald, du skal af med, og det afregner pr. ton. Vi anbefaler derfor altid, at du er opmærksom på sortering af affaldet.

Hvis du eksempelvis river en murstensvæg ned, vil affaldet her gå under fraktionen brokker hos os. Det er en billig fraktion, men hvis du blander gips eller klinker i den fraktion, så er det blandet affald. Blandet affald koster 4 gange så meget pr ton.

Derfor kan det være en stor fordel at kombinere en affaldscontainer med et par af vores bigbags ‘Junkbags’, så du kan sortere dit affald. Undgår du at blande affaldet, kan du spare mange penge.

Det grønne valg ved leje af affaldscontainer

Hos Junkbusters har vi fokus på optimal genanvendelse og mindst mulig påvirkning af miljøet, når du lejer vores container, Junkbags eller gør brug af vores affaldstaxa. Et fokuspunkt der følger os, i alt hvad vi gør, og foretager os. Vi samarbejder med en række af landets bedste sorteringsanlæg, hvilket betyder, at op til 99% af dit affald enten bliver genanvendt eller på anden vis nyttiggøres. Junkbusters er med andre ord det grønne valg – og lejer du vores affaldscontainer sikrer vi dig, at du kommer af med dit affald på en enkel og miljørigtig måde.

Er leje af vores container den rette løsning for dig?

Der kan være mange spørgsmål forbundet med at finde den rette affaldsløsning. Har du behov for leje af en container, eller skal din opgave i stedet løses med hjælp fra vores affaldstaxa eller Junkbags? Det er vigtigt for os, at du finder den rette affaldsløsning, der passer til netop dit behov og dit projekt. Derfor sidder vi altid klar til at tage en snak med dig, så vi i fællesskab kan finde den rette løsning – naturligvis ganske uforpligtende. Vi har branchens bedste kundeservice og glæder os til at hjælpe dig online eller på telefon: 70702420.

Har du spørgsmål om leje af container?

Du kan leje flere forskellige typer affaldscontainere hos os, men de mest brugte er 12 kubikmeter og 30 kubikmeter åbne containere. En 12 kubik benyttes oftest til tungt affald, såsom jord, beton, tegl eller andet. Den kan dog også bruges til de lettere typer affald, hvis ikke du har mere end 12 kubikmeter. Den er nemlig nemmere at fylde op, da du kan kaste affaldet ind over kanten.

En 30 kubik affaldscontainer må derimod ikke bruges til tungt affald. Den er til gengæld mere økonomisk, hvis du har større mængder affald af den lettere type, såsom træ, haveaffald, gips, metal, storskrald mm. Her sparer du nemlig kørselsomkostninger, da denne type container kan rumme mange flere kubikmeter.

Begge containertyper må ikke fyldes med mere end 10 ton affald! Det skal du især være opmærksom på, hvis du har tungt affald. Har du spørgsmål til leje af affaldscontainere, så kontakt os på 7070 2420.


Samarbejdsaftaler

Er du interesseret i en løbende aftale?

Ring til vores kundeservice, hvis du er interesseret i en løbende aftale, og hør hvad vi kan gøre for dig!

Spar penge hver gang

Har du ofte behov for vores service, kan der være mulighed for at opnå rabatter

Spar tid på bestilling

Du får et login og skal kun angive få detaljer for at gennemføre en bestilling

Oplev hurtigere levering

Vi kan, afhængigt af aftale, tilbyde endnu hurtigere afhentning

Ofte stillede spørgsmål om vores Container

Hvis du indtaster dit postnummer, vælger affaldstype samt containertype, så kan du estimere din samlede pris. De faktorer der har indflydelse på prisen er: Transportpris (levering, Hjemtagelse), affaldets type og vægt, samt antal dage du skal leje containeren.

Vi kan på forhånd ikke fortælle dig hvor meget dit affald vejer, for der er rigtig mange faktorer der spiller ind. Selvfølgelig ved vi hvad affald gennemsnitlig pr kubik vejer, men det afviger ofte kraftigt ift. om affaldet er vådt og ift. hvor godt du har pakket det i containeren. Her et par eksempler på vægten:

 • Jord vejer gennemsnitlig 1,6 ton pr kubikmeter – men er jorden våd, så kan det veje langt over 2 tons pr kubik.
 • Mursten vejer typisk 1 ton pr kubik, men hvis det ligger meget tæt eller er slået i meget små stykker, så kan det også komme op på 1,5 ton pr kubik.
 • Storskrald vejer typisk mellem 120-200 kg pr kubik, men hvis du fylder den med IKEA-skabe som er skilt ad og pakket tæt, ja så kan det også veje 500-600 kg pr kubik.

Dette skyldes, at de fleste lastbiler ”kun” kan løfte 10 ton. Containeren i sig selv kan bære meget, men det hjælper jo ikke noget, hvis lastbilen ikke kan løfte den op på ryggen. Bemærk at hvis din container er overlæsset, så kommer du til at betale for transportprisen, selvom vi ikke kan tage containeren med, da det koster lønkroner, diesel, slid på bil mm.

Levering af containeren er selvsagt, og er når vi leverer den tomme container til dig. Tømning af containeren er når vi henter din container og giver dig en tom retur (Du betaler IKKE for at vi leverer den tomme). En hjemtagelse af containeren er, når vi henter containeren, og du ikke skal have en tom retur.

Det kommer an på mængden og affaldstypen, men har du mere end en container, så kan det oftest betale sig. Du kan også tage en Junkbag eller to og sortere noget af det tungere affald over i disse. Derved vil du oftest også spare penge.

Meget mere om affaldscontainer hos Junkbusters

Når du skal leje en container til affald er der flere faktorer der spiller ind på, hvor prisen i sidste ende lander. Der er levering, tømning eller hjemtagelse, som er udtryk for kørslen af containeren.

Derudover er der leje af selve containeren, som betales pr. dag, du har containeren på adressen. Det er inklusiv dagen, hvor containeren leveres og hjemtages. Denne udgift, mener nogle folk, er overflødig, men containeren repræsenterer en værdi og har en vis levetid. Derfor er der ingen kunder, som ikke betaler for leje af containeren. Du kan leje en container, så længe du vil, uanset om det er privat leje af container, eller om det er gennem erhverv.

Har du containeren stående i længere tid, skal du være opmærksom på, at hvis den er placeret på offentlig vej, kan det kræve tilladelse og en afgift at placere containeren på vejen, hvilket vi kan hjælpe med. Men udgiften til parkeringen kan være væsentlig i visse områder, så derfor er det en god ide at tjekke, hvis ombygningen står på i længere tid.

Vi skal altid kunne placere containeren på fast underlag, derfor placerer vi den altid ved vejen, medmindre andet er aftalt.Tvinger omstændighederne os til at placere containeren i en blød rabat, så erstatter Junkbusters ikke beskadiget græs mm.

Hvis du ønsker din container placeret på egen grund, så skal vi have en tilladelse, da Junkbusters ikke kan erstatte eventuelle skader på kansten og fliser, som er forårsaget af containeren.

Er en container den rigtige løsning for mig?

Til nogle opgaver kan det være en fordel at kombinere vores koncepter for at opnå den bedste pris. Vores Junkbags kan bruges til noget af det tunge affald i stedet for at blande det i containeren. Du er nemlig selv ansvarlig for hvilket affald der fyldes i containeren. Du slipper for denne risiko, hvis du vælger vores Junkbags til en fast pris, eller hvis du bruger vores Affaldstaxa, hvor vores medarbejdere fylder lastbilen for dig.

Bortskaffelse af affaldet

Den sidste faktor i prissætningen er bortskaffelse af affaldet, og der er stor forskel på, om du skal bortskaffe brokker eller blandet affald. Typisk er denne post den største del af den endelige regning på en container. Derfor er det vigtigt at planlægge, hvordan affaldet skal bortskaffes.

Hvis du påtænker at leje en container til blandet affald, så kan det måske være en idé at undersøge, om der kan spares nogle penge ved eventuelt at kombinere containeren med vores bigbags ‘Junkbags’ eller Affaldstaxa og derved undgå at blande affaldet.

Hvordan gør jeg?

Du bestiller affaldscontaineren på nettet og tilfører ordren dit kreditkort. Vi sender løbende ordrebekræftelser på det, du bestiller, og når containeren er hentet, tømt og sorteret, sender vi en samlet kvittering til dig. Nemmere kan det ikke blive.

En endelig pris på at leje en container er svær at give, inden du bestiller, da det kommer an på, hvordan du sorterer affaldet, og hvor meget det vejer. Derfor kan vi desværre ikke give dig en helt fast pris, MEN vi har gjort vores bedste for at være gennemskuelige, og vi vejleder gerne, så ring endelig, hvis du er i tvivl.

Lej container i følgende områder

København KoldingAalborgAarhusOdenseNæstvedAabenraaHerningHolbækMors – Silkeborg