Vi hjælper dig af med erhvervsaffald fra butik, kontor, restaurant og industri!

Vi tilbyder også løsninger til det løbende affald fra alle erhverv i hele landet. Både rullecontainere og vip-containere med faste tømning efter netop jeres behov.

Hvilken løsning skal jeg vælge?

Faste tømninger eller efter behov? Og hvilke affaldstyper skal jeg sortere i?

Hos Junkbusters tilbyder vi mange forskellige løsninger til både restaurationer, kontorer, butikker og produktionsindustrien. Hvis du ringer til vores kundeservice vil vi kunne hjælpe dig at først at få afdækket dine behov.
I hele landet kan vi afhente rullecontainere og vip-containere enten på fastlagte tømningsdage eller på ad hoc basis. Hos Junkbusters hjælper vi dig med glæde af med dit erhvervs- og industriaffald.

Junkbusters er kendetegnet ved faste lave priser og høj service. Vi ser effektivitet som alfa og omega, uanset om det drejer sig om et løbende behov, en fraflytning hvor vi skal tømme butikken eller noget helt tredje. Vi garanterer dig at affaldet behandles på bedst mulige måde og du kan via dit login få en statistik over hvad som er bortskaffet fra dine forskellige lokationer.

 • Restaffald / Småt brændbart 
  Det daglige affald såsom servietter, plastkrus, klude mm.
 • Pap 
  Ren og tør pap
 • Papir
  Rent og tørt papir, aviser (ikke pap og servietter)
 • Blød plast
  Gennemsigtig og farvet blød plast

 • Organisk affald
  Mad og andet organisk materiale
 • Hård plast 
  Alle typer af hård plast
 • Elektronik 
  Alle elektroniske produkter, som drives af strøm eller batteri
 • Metal 
  Alle typer af metaller
Nem og hurtig afhentning

Kom nemt af med dit erhvervsaffald

 

Skal du af med storskrald, så har vi også en løsning for det! Ved bestilling af vores affaldstaxa, så sender vi to mænd, som klarer det hele for dig. Vi vil tage os af erhvervsaffaldet og sortere det alt efter, hvad der er genanvendeligt. Kan det blive nemmere?

Vi tager os af det fysisk hårde arbejde og sørger altid for, at der er fejet pænt efter os. Vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud på den opgave, du står med. Vi kan håndtere næsten alle former for erhvervsaffald og vi kan også håndtere fortroligt affald, som skal makuleres.

Bestil vores Affaldstaxa
Re_source bags

Smart løsning til sortering når pladsen er trang i restauration eller detailhandlen.

Vores pilotprojekt kaldet “Re_source bags” er skræddersyet specifikt til restauranter, detailhandlen og events i København.

Kæmper I med at genanvende mere af jeres affald og følge de strengere regler, der nu er indført på området for sortering af pap, plastik, metal, glas osv. Så har vi også den rigtige løsning til dig.

Med vores Re_source poser giver vi dig en nem løsning til at håndtere og genanvende mere af dit affald og dermed følge de nyligt indførte regler.

Mere om vores Re_source bags