Vi kommer 2 mænd i en Affaldstaxa og afhenter dit storskrald

Vi tager os af det hårde arbejde. Vores team slæber, slider, sorterer dit storskrald og sørger for, at det bliver genanvendt. Derudover fejer vi altid efter os!

Bestil afhentning

Bestil vores Affaldstaxa til at afhente dit storskrald på din adresse.

Vi tager slæbet

Vi kommer altid to mand, og vi laver med glæde alt det hårde arbejde.

Alt er inkluderet i prisen

Bortkørsel, sortering og genanvendelse er selvfølgelig med i prisen.

Vores service Affaldstaxa – kort og godt

Det er sjældent, at affaldsbranchen forbindes med høj service. Men som du kan se på vores Trustpilot-score, så behøver afhentning af storskrald ikke være ensbetydende med dårlig service.

Pålidelig

 • Vi kommer inden for 48 timer
 • Ankomstvindue på ned til 2 timer
 • Faste og gennemskuelige priser
 • Al lastning udføres af os

Miljørigtig

 • Affaldet grovsorteres ved afhentning
 • Affaldet afleveres på landets bedste sorteringsanlæg
 • Op til 99% af affaldet genanvendes
 • Dokumentation for miljørigtig bortskaffelse og genanvendelse


Samarbejdsaftaler

Er du interesseret i en løbende aftale?

Har din virksomhed løbende behov for afhentning af storskrald eller andet affald, så giv vores kundeservice et kald.

Spar penge hver gang

Har du ofte behov for afhetning, kan der være mulighed for at opnå rabatter

Spar tid på bestilling

Via dit login, kan du bestille med et par klik på musen

Oplev hurtigere levering

Vi kan, afhængigt af aftale, tilbyde endnu hurtigere afhentning


Affaldstaxa

Kom nemt af med dit storskrald

Har du brug for at få hentet gamle møbler, haveaffald, elektronik eller andet, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi sender to friske personer (m/k) afsted i vores Affaldstaxa til din adresse, hvor de laster og afhenter dit affald og kører det til udvalgte sorteringsanlæg. Her sorteres og genanvendes affaldet efter landets højeste standarder og sørger for at mere end 90% af af dit storskrald genanvendes og nyttiggøres. Derudover, så rydder og fejer vi naturligvis grundigt efter os inden vi kører.

Vi er fleksible, så du kan få hentet dit affald, når det passer dig bedst. Vi er effektive og møder til den aftalte tid med et vindue på helt ned til to timer. Vi henter affald med vores Affaldstaxa i Storkøbenhavn samt i Aarhus området.

Vi afhenter dit storskrald med et smil og aflaster dig for slid og slæb. Afhentning af dit affald sker indenfor 48 timer og ofte samme dag.

Et team fra Junkbusters der laster lastbilen med storskrald
Miljøorienteret

Vi har altid fokus på miljøet

Vores miljøvenlige procedurer har gjort os førende inden for vores felt. Blandt andet stræber vi efter at sortere og genanvende mest muligt af dit storskrald.

Hos os er du sikret faste, lave priser og hjælp fra et firma med fokus på bæredygtighed og genanvendelse. Vi kan donere intakt storskrald til velgørenhedsorganisationer som Kræftens bekæmpelse og Dansk Røde Kors, hvis du som kunde har lavet direkte aftale med organisationerne.

Du kan være sikker på at der bliver taget korrekt hånd om affaldet! Vi er eksperter i og holder os opdateret på lovgivning og regler på affaldsområdet, så vores sortering af dit affald holder sig indenfor de bedste bæredygtige løsninger. Korrekt sortering af dit storskrald er vores passion og det er vores bidrag til den grønne omstilling.

Vi efterlever affaldsregulativer og vi har styr på dokumentationen. Så du skal ikke bekymre dig yderligere og bare “lad os tage skraldet”.

To gutter som bærer en køleskab som skal bortskaffes ned af en trappe.
Kontakt os

Har du spørgsmål til afhentning af dit storskrald?

Så giv os endelig et kald på telefon 7070 2420. Vi kan desuden kontaktes på info@junkbusters.dk, hvis du foretrækker det.

Er du i tvivl om, hvilken type storskrald vi henter, eller om vi overhovedet har afhentning af storskrald i dit område, så kontakt os endelig.

Måske har vi en anden løsning, som passer bedre til dit behov.


Hvad er storskrald?

Storskrald er som udgangspunkt den type affald, som er for stort til eller som ikke bør puttes i dagrenovation/restaffald. Det er alt fra møbler og inventar til elektronik eller pap. Byggeaffald går ikke under betegnelsen storskrald, men vi henter gerne affaldet fra dit byggeprojekt alligevel.

Vi håndterer de fleste typer af skrald og vi henter dit affald, uanset hvor på ejendommen det er placeret. Det kan være afhentning af skrald fra lofts- og kælderrum, fra lejlighedskomplekser og kontorlejemål, såvel som rydning af dødsbo. Vi klarer både store og små opgaver.

Betal kun for den mængde, du skal af med

Junkbusters er en landsdækkende virksomhed, som tilbyder miljøbevidst afhentning af storskrald til selv de fjerneste egne af Danmark. Dog er det ikke alle services, som vi kan tilbyde i hele landet. Vi tilbyder kun vores Affaldstaxa løsning i Aarhus, København og områderne herom, men kan altid stille en container til dig. Foruden Danmark, opererer Junkbusters også i Sverige og Tyskland. Affaldstaxa er blandt vores række af løsninger, som sparer dig for et utal af køreture til genbrugsstationen med dit storskrald. Hvis du skal af med affald som sten og jord, vil det være en bedre løsning at bruge vores Junkbag eller Container løsning.

Du betaler kun for den mængde af storskrald, som du skal af med. Priserne finder du på vores hjemmeside, og de afhænger først og fremmest af volumen, på det affald du skal have fjernet. Vi vurderer dog først endeligt prisen, når vi ser det storskrald, der skal fjernes. Inden påbegyndt arbejde vil vores team derfor gennemgå det storskrald, du ønsker afhentet – og ud fra denne gennemgang give dig et uforpligtende tilbud. Du kan naturligvis altid sige nej til dette tilbud. Omkostningerne forbundet med bortskaffelse og sortering af dit affald på en miljøvenlig måde tager vi os af – så du skal blot booke din affaldstaxa, når du har behovet – så sørger vi for at afhente dit storskrald.

Det er derfor løsningen for dig, som ønsker en aflastning i oprydningen og vi kommer efter aftale og gør hvad vi gør bedst – nemlig affaldshåndtering. Vi sørger for at dit affald er skaffet af vejen og du kan herefter fortsætte din hverdag. Vi er fleksible affaldseksperter som nemt og elegant hjælper dig igennem hverdagen. Slip for de sure pligter og lad os tage skraldet.

Både for private og erhverv

Vores services passer både ved flytning og renovering af private hjem såvel som rydning af erhvervslokaler eller dødsboer, samt løbende storskraldsafhentninger fra kontorer, restaurationer og detailhandel.

Husk at Junkbusters ikke er en del af de kommunale løsninger for privatpersoner, men vi udfører gerne opgaver for både private kunder såvel som erhvervskunder.

Uanset om du skal have fjernet møblerne på loftet, kontormøblerne i dine erhvervslokaler eller dit haveaffald, så står vi klar til at fjerne alt mellem himmel og jord, så længe dit storskrald kan løftes og fjernes af vores to medarbejdere, der kommer ud på opgaven. Vi tilbyder med vores affaldstaxa ikke afhentning af farlige materialer som benzin eller lignende, men tager gerne elektronik, køleskabe og frysere med, på trods af at disse kan klassificeres som farligt storskrald. Er du i tvivl om, hvorvidt dit storskrald karakteriseres som farligt, kan du altid ringe til os – så sidder vi klar til at rådgive dig og finde den rette løsning.

Mulighederne er mange og lad os høre om dine opgaver uanset behov. Det kan være svært at finde rundt i regler og sorteringskrav. Står du derfor med storskrald, så lad vores kompetente medarbejdere hjælpe dig af med affaldet og foretage sorteringen efter myndighedernes anbefaling, så du ikke skal bekymre dig om korrekt bortskaffelse.

Stor tilfredshed

Der udføres ugentlig mere end 1000 opgaver med blandt andet storskrald, hvilket gør os kompetente og vi kan derfor med sikkerhed love dig kvalitet, effektivitet og god service. Service er hos Junkbusters i højsædet og vi har utallige tilfredse kunder, som altid vender tilbage.

Storskrald i container og Junkbags

Hvis du selv gerne vil gå og rydde ud og sortere i dit storskrald, så kan du også benytte både Junkbags (bigbags) eller leje en container til formålet. Vær dog opmærksom på at der ikke må være hverken elektronik eller hvidevarer i Junkbags og containere.

Affald er ikke blot ‘affald’, men en vigtig ressource. Derfor er det vigtigt for os at få sorteret dit affald, så det på bedste vis kan blive genanvendt og ikke gå tabt i forbrænding. Selvom vi sørger for at få sorteret dit affald, vil vi gerne opfordre dig til også at sortere dit affald, uanset om det er storskrald og bygningsaffald.

 

Ofte stillede spørgsmål om Affaldstaxa

Vi fjerner storskrald hurtigt og effektivt fra både bolig- og erhvervsejendomme. Vores service består af to personer, der laster dit affald fra overalt på din ejendom og rydder op, når arbejdet er udført. Vi tager os af gebyrer i forbindelse med den bortskaffelse og sortering af dit affald. Du skal blot booke en tid, så henter vi hurtigt og nemt dit storskrald.

Med vores Affaldstaxa fjerner vi alt mellem himmel og jord, så længe det kan løftes af to personer. Du kan bl.a. få hentet:

 • Møbler: sofa, seng, madras, lænestol, skabe og andet storskrald
 • Elektronik og apparater: køleskab, fryser, vaskemaskine, tørretumbler, computer, stereoanlæg, printer og TV
 • Haveaffald: grene, græs, blade, jord, kompost og tørv
 • Træ: brænde, tømmer, krydsfinér, døre og indhegning
 • Kælder, loft og garage: kasser, bøger, køkkenudstyr, værktøj, tøj, pejs og plæneklipper
 • Konstruktion/nedrivning: gips, paller, tremmekasse, glas og beton
 • Tagdækningsvirksomhed/gulvlægger: fliser, asfalt, tæpper, træ og parket
 • Rydning af dødsbo

Vi kan ikke fjerne farlige materialer som maling, skadelige kemikalier, opløsningsmidler, motorolie, benzin, asbest, autobatterier, råt kød og fisk, medicinsk eller biologisk affald samt toksisk stof.

Vi kan dog tage f.eks. elektronik, køleskabe og frysere med, selvom de er klassificeret som farlige. Men de skal bortskaffes separat, og afhændelsesomkostningerne er højere. Derfor tilføjer vi et supplerende gebyr på din faktura. Hvis du er usikker på, om dit affald er farligt og om vi kan afhente det, er det en god idé, at du ringer til os for en sikkerheds skyld.

Husk at vi også tilbyder vores Junkbags og containere, hvis du har tungt affald eller større ting, der skal bortskaffes.

 

Generelt sættes prisen efter volumen. Dvs. hvor meget af vores Affaldstaxa, der er fyldt op med dit storskrald. Men hvis dine materialer er særligt tunge (f.eks. murbrokker eller beton), baserer vi det på vægt, fordi vi betaler for at bortskaffe disse materialer efter vægten.

Vores priser er baseret på mængden og typen af affald, der fjernes. Du kan finde de opdaterede priser her på vores webside. Men indtil vi ser, hvad der skal fjernes, kan vi ikke garantere dig prisen, fordi vi ikke ved, om du har vurderet volumen korrekt. Inden vi begynder et job, vil vores team gennemgå de materialer, du vil have fjernet, og give dig et uforpligtende tilbud på, hvor meget opgaven vil koste. Du kan altid sige nej!

Forestil dig en stor kasse/terning, der er 1 meter i bredden, 1 meter i højden og 1 meter i dybden.