Storskrald | Vi hjælper gerne - Ring til Junkbusters i dag!

Vi kommer 2 mænd i en Affaldstaxa og afhenter dit storskrald

Vi tager os af det hårde arbejde. Vores team slæber, slider, sorterer dit storskrald og sørger for, at det bliver genanvendt. Derudover fejer vi altid efter os!

Bestil afhentning

Bestil vores Affaldstaxa til at afhente dit storskrald på din adresse.

Vi tager slæbet

Vi kommer altid to mand, og vi laver med glæde alt det hårde arbejde.

Alt er inkluderet i prisen

Bortkørsel, sortering og genanvendelse er selvfølgelig med i prisen.

Vores service Affaldstaxa – kort og godt

Det er sjældent, at affaldsbranchen forbindes med høj service. Men som du kan se på vores Trustpilot-score, så beviser vi, at det godt kan lade sig gøre.

Pålidelig

 • Vi kommer inden for 48 timer
 • Ankomstvindue på ned til 2 timer
 • Faste og gennemskuelige priser
 • Al lastning udføres af os

Miljørigtig

 • Affaldet grovsorteres ved afhentning
 • Affaldet afleveres på landets bedste sorteringsanlæg
 • Op til 99% af affaldet genanvendes
 • Dokumentation for miljørigtig bortskaffelse


Samarbejdsaftaler

Er du interesseret i en løbende aftale?

Ring til vores kundeservice, hvis du er interesseret i en løbende aftale, og hør hvad vi kan gøre for dig!

Spar penge hver gang

Har du ofte behov for vores service, kan der være mulighed for at opnå rabatter

Spar tid på bestilling

Du får et login og skal kun angive få detaljer for at gennemføre en bestilling

Oplev hurtigere levering

Vi kan, afhængigt af aftale, tilbyde endnu hurtigere afhentning


Affaldstaxa

Kom nemt af med dit storskrald

Har du brug for at få hentet gamle møbler, haveaffald, elektronik eller andet, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi sender to friske mænd afsted i vores Affaldstaxa til din adresse, hvor de afhenter dit affald og kører det på landets bedste sorteringsanlæg. Her afskaffer vi skraldet efter miljøvenlige principper og sørger for en god sortering af dit storskrald. Vi rydder og fejer naturligvis grundigt efter os.

Vi er fleksible, så du kan få hentet dit affald, når det passer dig bedst.Vi er effektive og møder til den aftalte tid med et vindue på helt ned til to timer. Vi henter affald med vores Affaldstaxa i Storkøbenhavn samt i Aarhus området.

Vi afhenter dit storskrald med et smil og aflaster dig for slid og slæb, så du nemt kan fortsætte hvad du gør bedst. Afhentning af dit affald sker indenfor 48 timer, så du ikke står længe og venter på forstærkninger.

Miljøorienteret

Vi har altid fokus på miljøet

Vores miljøvenlige procedurer har gjort os førende inden for vores felt. Blandt andet stræber vi efter at sortere og genanvende mest muligt af dit storskrald.

Det gør vi ved at arbejde sammen med sorteringsanlæg, der sorterer og genanvender op mod 99 % af dit affald. Hos os er du sikret faste, lave priser og hjælp fra et firma med fokus på bæredygtighed og genanvendelse. Vi donerer derfor alt det intakte storskrald til velgørenhedsorganisationer som Kræftens bekæmpelse og Dansk Røde Kors.

Så vil du gerne sikre dig at dit skrald bliver taget hånd om og sikres stor genanvendelighed, så lad os gøre det for dig. Vi er eksperter i og holder os opdateret på love og regler på affaldsområdet, så vores sortering af dit affald holder sig indenfor de bedste bæredygtige løsninger. Korrekt sortering af dit storskrald er vores passion og det er vores bidrag til den grønne omstilling, hvilket derfor driver vores store fokus på genbrug, bæredygtigt forbrug og en korrekt miljømæssig behandling af storskrald.

Vi sorterer med omhu og stor ekspertise affaldet, så det efterlever dine kommunale affaldssorteringsregler og du skal ikke bekymre dig yderligere for hvilke regler der gælder for dit område.

Kontakt os

Har du spørgsmål til afhentning af dit storskrald?

Så giv os endelig et kald på telefon 7070 2420. Vi kan desuden kontaktes på info@junkbusters.dk, hvis du foretrækker det.

Er du i tvivl om, hvilken type storskrald vi henter, eller om vi overhovedet har afhentning af storskrald i dit område, så kontakt os endelig.

Måske har vi en anden løsning, som passer bedre til dit behov.


Hvad er storskrald?

Storskrald er som udgangspunkt den type affald, som er for stort til eller som ikke bør sættes ved dagrenovation. Det er alt fra møbler og inventar til elektronik eller pap. Byggeaffald går ikke under betegnelsen storskrald, men vi henter gerne affaldet fra dit byggeprojekt alligevel.

Vi håndterer de fleste typer af skrald og vi henter dit affald, uanset hvor på ejendommen det er placeret. Det kan være afhentning af skrald fra lofts- og kælderrum, fra lejlighedskomplekser og kontorlejemål, såvel som dødsbo. Vi klarer både store og små opgaver.

Betal kun for den mængde, du skal af med.

Du betaler kun for den mængde af storskrald, som du skal af med. Prisen fastsættes efter kubikmeter og tidsforbrug. Ved håndtering af meget tunge materialer prissætter vi efter vægt.

Junkbusters er en landsdækkende virksomhed, som tilbyder miljøbevidst afhentning af storskrald til selv de fjerneste egne af Danmark. Dog er det ikke alle services, som vi kan tilbyde i hele landet. Vi tilbyder kun vores Affaldstaxa løsning i Aarhus, København og områderne herom. Foruden Danmark, opererer Junkbusters også i Sverige og Tyskland. Affaldstaxa er blandt vores række af løsninger, som sparer dig for et utal af køreture til genbrugsstationen med dit storskrald. Hvis du skal af med affald som sten og jord, vil det være en bedre løsning at bruge vores Junkbag eller Container løsning, som er løsninger vi tilbyder i hele landet.

Vores priser baseres på mængden og typen af det affald, du skal have fjernet. Priserne finder du på vores hjemmeside, og de afhænger først og fremmest af volumen, på det affald du skal have fjernet. Vi vurderer dog først endeligt prisen, når vi ser det storskrald, der skal fjernes. Inden påbegyndt arbejde vil vores team derfor gennemgå det storskrald, du ønsker afhentet – og ud fra denne gennemgang give dig et uforpligtende tilbud. Du kan naturligvis altid sige nej til dette tilbud. Omkostningerne forbundet med bortskaffelse og sortering af dit affald på en miljøvenlig måde tager vi os af – så du skal blot booke din affaldstaxa, når du har behovet – så sørger vi for at afhente dit storskrald.

Det er derfor løsningen for dig, som ønsker en aflastning i oprydningen og vi kommer efter aftale og gør hvad vi gør bedst -affaldshåndtering. Vi sørger for at dit affald er skaffet af vejen på dine vegne og du kan herefter fortsætte dit arbejde eller din hverdag. Vi er fleksible affaldseksperter som nemt og elegant hjælper dig igennem hverdagen. Slip for de sure pligter og lad os tage skraldet.

Både for private og erhverv

Vi har hos Junkbusters efterhånden håndteret en del forskellige opgaver med vores Affaldstaxa. Så vi kan sikkert også klare dine?

Vores services passer både ved flytning og renovering af private hjem såvel som rydning af erhvervslokaler eller dødsboer, samt løbende storskraldsafhentninger fra kontorer, restaurationer og detailhandel.

Husk at Junkbusters ikke er en del af de kommunale løsninger for privatpersoner, men vi udfører gerne opgaver for både private kunder såvel som erhvervskunder.

Uanset om du skal have fjernet møblerne på loftet, kontormøblerne i dine erhvervslokaler eller dit haveaffald, så står vi klar til at fjerne alt mellem himmel og jord, så længe dit storskrald kan løftes og fjernes af vores to medarbejdere, der kommer ud på opgaven. Vi tilbyder med vores affaldstaxa ikke afhentning af farlige materialer som maling, kemikalier, benzin eller lignende, men tager gerne computerskærme, køleskabe og frysere med, på trods af at disse kan klassificeres som farligt storskrald. Er du i tvivl om, hvorvidt dit storskrald karakteriseres som farligt, kan du altid ringe til os – så sidder vi klar til at rådgive dig og finde den rette løsning.

Mulighederne er derfor mange og lad os høre om dine opgaver uanset behov. Det kan være svært at finde rundt i sorteringsregler og opdeling. Står du derfor med storskrald i Århus eller København, så lad vores kompetente medarbejdere hjælpe dig af med affaldet og foretage din sortering efter myndighedernes anbefaling, så du ikke skal bekymre dig om korrekt afskaffelse.

Stor tilfredshed

Vi kommer glædeligt rullende og kan med vores mange års erfaring i branchen se ind i netop dine behov. Der udføres ugentlig mere end 1000 opgaver med storskrald, hvilket gør os kompetente og vi kan derfor med sikkerhed love dig kvalitet, effektivitet og god service. Service er hos Junkbusters i højsædet og vi har utallige tilfredse kunder, som altid vender tilbage. Vores arbejde og hjælp med affald viser sig derfor at være vanedannende og vores kunder vender ofte tilbage. Vil du prøve det af og se om det er en løsning for dig, så kontakt os endelig og lad os sammen se på den løsning som bedst passer dig.

Sorter dit storskrald nemt med Junkbags

Når det kommer til at rydde ud, om det er i en lejlighed, hus, på et kontor eller i et dødsbo, så kan der hurtigt komme høje stakke af affald, også når det kommer til storskrald.

Vores motto er ‘Junk made Easy’, og vi ved godt at sortering ikke altid er easy, særligt ikke hvis der er meget affald. Derfor kan det være en fordel at investere i vores Junkbags, inden du går i gang med at rydde op i dit hjem eller på arbejdet. Vores Junkbags gør det nemt, og overskueligt at sortere alle typer affald – også storskrald.

Vi tilbyder 3 forskellige størrelser Junkbags, så du er sikker på at kunne vælge den rette løsning til dit behov. Mulighederne varierer lige fra vores små Junkbags, som du kan tage med dig på ryggen, hvis nu det omhandler mindre elektronikaffald, eller vores XL Junkbags som kan tage op til 1,3 ton, og er perfekte til haveaffald.

Affald er ikke blot ‘affald’, men en vigtig ressource. Derfor er det vigtigt for os at få sorteret dit affald, så det på bedste vis kan blive genanvendt og ikke gå tabt i forbrænding. Selvom vi sørger for at få sorteret dit affald, vil vi gerne opfordre dig til også at sortere dit affald, uanset om det er storskrald, bygningsaffald eller hverdagsaffald.

Vi er ambassadører for en miljørigtig afskaffelse af skraldet, både når det kommer til de sorteringsanlæg som vi samarbejder med, men også når det kommer til transporten, når vi henter dit storskrald. Vi har vognmænd rundt i hele Danmark, det gør logistikken kortere, så når du vælger afhentning af dit skrald, bruger vi altså mindre CO2.

Udover de mange miljømæssige grunde, er tiden du sparer, ved brug af vores Junkbags og afhentning af dit storskrald, altså også en vigtig faktor – fordi vi elsker junk made easy.

Du slipper for køen, der til tider kan være på genbrugsstationen, når vi afhenter dit skrald for dig. Udover at bruge Junkbags til storskrald, er de også anvendlige til andre typer skrald, som eksempelvis bygningsaffald.

Er du i gang med et byggeprojekt? Hvis du altid har 5 bags i bilen, kan du slippe for at skulle vente på en container, og i stedet bruge dine Junkbags til nemt at komme af med dit bygningsaffald.

Står du derimod og skal bruge en container til enten storskrald, eller andet affald, så tilbyder vi også udlejning af disse i 3 forskellige størrelser.

Ofte stillede spørgsmål om Affaldstaxa

Vi fjerner storskrald hurtigt og effektivt fra både bolig- og erhvervsejendomme. Vores service består af to mand, der laster dit affald fra overalt på din ejendom og rydder op, når arbejdet er udført. Vi tager os af gebyrer i forbindelse med den miljøvenlige bortskaffelse af dit affald. Du skal blot booke en tid, så henter vi hurtigt og nemt dit storskrald.

Med vores Affaldstaxa fjerner vi alt mellem himmel og jord, så længe det kan løftes af to personer. Du kan bl.a. få hentet:

 • Møbler: sofa, seng, madras, lænestol, skabe og andet storskrald
 • Elektronik og apparater: køleskab, fryser, vaskemaskine, tørretumbler, computer, stereoanlæg, printer og TV
 • Haveaffald: grene, græs, blade, jord, kompost og tørv
 • Træ: brænde, tømmer, krydsfinér, døre og indhegning
 • Kælder, loft og garage: kasser, bøger, køkkenudstyr, værktøj, tøj, pejs og plæneklipper
 • Konstruktion/nedrivning: gips, paller, tremmekasse, glas og beton
 • Tagdækningsvirksomhed/gulvlægger: fliser, asfalt, tæpper, træ og parket
 • Rydning af dødsbo

Vi kan ikke fjerne farlige materialer som maling, skadelige kemikalier, opløsningsmidler, motorolie, benzin, asbest, autobatterier, råt kød og fisk, medicinsk eller biologisk affald samt toksisk stof.

Vi kan dog tage f.eks. computerskærme, køleskabe og frysere med, selvom de er klassificeret som farlige. Men de skal bortskaffes separat, og afhændelsesomkostningerne er højere. Derfor tilføjer vi et supplerende gebyr på din faktura. Hvis du er usikker på, om dit affald er farligt og om vi kan afhente det, er det en god idé, at du ringer til os for en sikkerheds skyld.

Husk at vi også tilbyder vores Junkbags og containere, hvis du har tungt affald eller større ting, der skal bortskaffes.

 

Generelt sættes prisen efter volumen. Dvs. hvor meget af vores Affaldstaxa, der er fyldt op med dit storskrald. Men hvis dine materialer er særligt tunge (f.eks. murbrokker eller beton), baserer vi det på vægt, fordi vi betaler for at bortskaffe disse materialer efter vægten.

Vores priser er baseret på mængden og typen af affald, der fjernes. Du kan finde de opdaterede priser her på vores webside. Men indtil vi ser, hvad der skal fjernes, kan vi ikke garantere dig prisen, fordi vi ikke ved, om du har vurderet volumen korrekt. Inden vi begynder et job, vil vores team gennemgå de materialer, du vil have fjernet, og give dig et uforpligtende tilbud på, hvor meget opgaven vil koste. Du kan altid sige nej!

Forestil dig en stor kasse, der er 1 meter i bredden, 1 meter i højden og 1 meter i dybden.