Special designede bigbags til affaldshåndtering_Junkbags

Med vores bigbags i flere forskellige størrelser kan du sortere dit affald fra byggepladsen eller privaten på en nem og miljøvenlig måde.

Hent vores Junkbag i dit lokale byggecenter, fyld den op og bestil afhentning. Hurtigt og nemt.

Køb din Junkbag

Køb din Junkbag i byggemarked eller her på hjemmesiden

Fyld din Junkbag

Fyld din Junkbag, og sæt den ved vejen, så vi kan afhente den

Bestil afhentning

Bestil afhentning på her på siden eller ring til os på 7070 2420

Vores Junkbag service – kort og godt

Junkbags er den enkleste måde for både professionelle og private at komme af med byggeaffald på, det er samtidig det grønne valg, hvis du går op i miljøet.

Spar tid og penge

 • Du behøver ikke afspærre plads til containeren
 • Du skal blot stille dine bags på paller og køre dem frem til vejen, når de skal hentes
 • Du slipper for køen på genbrugsstationen
 • Hvis du altid har 5 bags i din bil, så slipper du for ventetiden på en container
 • Du kan nemt bestille gennem vores app

Det grønne valg

 • Det kræver kun én fremkørsel med bilen = mindre CO2
 • Bedre logistik ved afhentning = mindre CO2
 • Du kan kildesortere dit affald i flere Junkbags
 • Via dit login kan du se din affaldsstatistik og dokumentation for miljørigtig bortskaffelse
 • Affaldet tages til landets bedse sorteringsanlæg, hvor op til 99% af affaldet genanvendes

Fyld din Junkbag med

 • Blandet byggeaffald
 • Beton, tegl, mursten og skiffer
 • Asfalt
 • Bygningstræ
 • Storskrald, laminat, tæpper mm
 • Gips
 • Metal og jern
 • Haveaffald, rødder og småstammer
 • Klinker, fliser, gasbeton og puds
 • Deponi (Isolering og trækimpregneret træ)
 • Jord (Må IKKE blandes med andet affald)

Fyld IKKE din Junkbag med

 • Farligt affald
 • Organisk affald / Madaffald
 • Elektronik
 • Eternit (Asbestholdigt)
 • Kemikalier og olie
 • Vådt maling eller lak
Forhandlere

Vi har forhandlere over hele landet

Vi har nogle af landets største byggemarkeder som forhandlere. Derfor er du altid sikker på, at du kan finde en Junkbag nær dig.


Behovsafdækning

Junkbag til ethvert behov

Vi har 2 typer Junkbags som kan benyttes til næsten alle typer affald. Men de har hver især nogle fordele som gør dem mere eller mindre velegnede til de forskellige opgaver. Se nedenstående anbefalinger og ring gerne hvis du skulle have spørgsmål.

Large Junkbag - 1 m³/1,5 ton

Vores mest benyttede Junkbag. Den er velegnet til tungt affald, såsom brokker, sten og klinker. Den har samme grundmål som en europalle, og kan derfor fyldes på en palle og flyttes til afhentningsstedet med en palleløfter.

XL Junkbag - 1,7 m³/1,3 ton

Denne bag er rigtig god til lettere affald, såsom træ, vinduer, haveaffald og andet. Her får du ”mest for pengene” – Det er dog vigtigt at bemærke, at den ikke kan benyttes til tungt affald, som f.eks. sten, jord, klinker mm., da den vil blive for tung.


Junkbags

Med bigbags kan du nemt sortere og få afhentet dit affald

Nok den mest fleksible måde at håndtere byggeaffald på, uanset om du er entreprenør, håndværker eller bare renoverer lidt i privatboligen. Vi kalder dem Junkbags, og de kan fås i stort set alle byggemarkeder eller bestille her på websiden.

Bigbags egner sig særligt godt til mindre mængder af affald, når pladsen er trang eller hvis du ønsker at sortere dit affald. Har du enorme mængder af samme affaldstype, så tilbyder vi også containere.

De letgenkendelige blå Junkbags fås i to forskellige størrelser, og de er specielt udviklet til at håndtere alle former for byggeaffald og haveaffald.

Når du har fyldt din blå bigbag med affald, bestiller du blot afhentning af den gennem vores hjemmeside eller på vores app.

Fokus på miljøet

Den bedste løsning for miljøet

Køb dine bigbags – fyld dem med affald – bestil afhentning online, på på på siden og lad os stå for resten. Junkbusters har faste lave priser på afhentning, og prisen inkluderer alt.

Det vil altså sige, at vi afhenter dine bigbags på den angivne adresse, transporterer dem til godkendt sorteringsanlæg og sørger for, at affaldet sorteres efter miljøvenlige og bæredygtige principper.

Vi søger altid den bedste løsning for miljøet og kan efterfølgende ikke blot dokumentere hvor meget vi har hentet, men også hvor meget affald der genanvendes. Se mere om vores affaldsrapportering via nedenstående link.

Miljørapportering
Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål

Uanset hvilket og hvor meget affald, du har, kan vi hjælpe. Vores bigbags kan rumme 1,5 tons affald, og vores containere klare hele 10 tons. Det kan også være en fordel at kombinere vores ydelser.

Skal du eksempelvis i gang med en større renovering i hjemmet, vil du sikkert stå tilbage med affald som tegl, mursten og brokker. Denne type affald fylder meget og skal sorteres for sig, så her giver det god mening at bruge en container.

Måske skal du i samme ombæring af med gamle hårde hvidevarer og anden form for elektronik. Der vil størrelsen på en bigbag være passende. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dig, så kontakt os på 7070 2420.

Ofte stillede spørgsmål om Junkbags

Du kan enten købe din Junkbag hos en af vores mange forhandlere eller her på websiden.

I toppen af denne side er der et link til sorteringsguiden. Du anbefales at læse denne grundigt, inden du køber din Junkbag.

Du kan bestille afhentningen online – ved at indtaste dit postnummer i toppen af denne side. Du kan også ringe ind på 7070 2420, hvis du skulle have udfordringer med bestillingen. Er du professionel kunde, så kan vi også anbefale at bestille dine afhentninger gennem vores app.

Hvis du har mindre mængder affald (1-6 m³), så kan det ofte betale sig at benytte sig af Junkbags. Ligeledes kan det prismæssigt ofte betale sig at kombinere vores andre koncepter med Junkbags. Er du professionel kunde findes der forskellige prismodeller, som måske gør Junkbags endnu mere interessant for dig.

Nej det behøver du ikke, men du er ansvarlig for, at vi kan komme til din Junkbag. Det vil sige, at skulle der f.eks. være nogle biler som har parkeret foran din Junkbag, således at vi ikke kan hente den, så vil du blive afregnet for en fejlkørsel, og du skal derfor bestille på ny.

Hvor og hvordan_Affald i bigbags?

Vores Junkbags kan købes i de fleste byggemarkeder. De vejer ikke meget i sig selv og kan derfor nemt håndteres. I modsætning til containere, kan Junkbags stå næsten hvor som helst i bybilledet. Det gør konceptet oplagt, hvis du bor i de større byer.

Du kan placere dine Junkbags langs husmure, på fortovet og endda på vejen, hvis det er nødvendigt. I større byer som København og Århus er myndighederne skrappe, hvad angår krav til placering af containere. Det undgår du ved denne affaldsløsning, men man må selvfølgelig ikke placere dem, så de står i vejen for kørende eller gående trafik.

Afhentning af dine bigbags

Med vores bigbags er afhentningen af dit affald lige til. Vi henter dine Junkbags med en kran, som rækker op til 7 meter. Det er dog vigtigt at vi kan komme frem til dine Junkbags med en stor lastbil. Ydermere skal du være opmærksom på ikke, at stille dem under el ledninger eller et træ, da vi skal kunne komme til med kranen.

Vores Junkbags må indeholde haveaffald, byggeaffald, storskrald og mange andre andre former for affald. Skulle du være i tvivl, så giv os et kald. Med vores bigbag og container koncept dækker vi stort set hele Danmark. Det vil sige, at uanset om du er bosat på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så kan vi hjælpe dig af med dit affald. I København og Århus kan vi endda tilbyde dig en Affaldstaxa til fx afhentning af storskrald.

Perfekt løsning til håndværkere og entreprenører

Både ved renovering af et enkelt badeværelse, en hel villa eller ved større totalentrepriser kan Junkbags være den rigtige løsning. Det kan være i kombination med containere eller en løsning hvor der kun benyttes Junkbags.
Vi har eksempler på store byggesager, hvor konceptet er anvendt på stilladser med højløftkraner eller hvor man har fyldt vores Junkbags inde på byggepladsen og derefter fragten dem ud på paller eller med truck, for at få de afhentet. Det har resulteret i besparelser og højere genanvendelse af affaldet.

Vores Junkbags kommer i forskellige størrelser og har forskellige maksimalvægt, og det er derfor vigtigt, at du orienterer sig om på forhånd, hvilken type affald du har og dens vægt.

Til professionelle entreprenører og håndværkere, tilbyder vi tilmed fordelagtige prisaftaler. Her skræddersyer gerne vores erhvervsaftaler efter dine behov. Kontakt os for at høre mere om, hvordan en fast aftale om afhentning af bigbags kan gavne dig og din virksomhed.

Vi henter bigbags i hele landet

Vi henter bigbags i hele landet, blandt andet i følgende områder:

KøbenhavnOdenseAarhus

Vi udvikler løbende på vores bigbags, og vi lader altid kundens holdning påvirke fremtiden for vores junkbags. Produktionen af vores Junkbags er ISO-certificeret, hvilket vil sige, at vores bigbags er anerkendt af et verdensomspændende kvalitetsledelsessystem.