Bigbags til affaldshåndtering _Junkbags

Med vores bigbags i flere forskellige størrelser kan du sortere dit affald fra byggepladsen eller privaten på en nem og miljøvenlig måde.

Hent vores Junkbags i dit lokale byggemarked, fyld den og bestil afhentning. Hurtigt og nemt.

Køb din Junkbag

Køb din Junkbag i byggemarked eller her på hjemmesiden

Fyld din Junkbag

Fyld din Junkbag, og placer den ved vejen, så vi kan afhente den

Bestil afhentning

Bestil afhentning på her på siden eller ring til os på 7070 2420

Vores Junkbag service – kort og godt

Junkbags er den enkleste måde for både professionelle og private at komme af med byggeaffald på, det er samtidig det grønne valg, hvis du går op i miljøet.

Spar tid og penge

 • Du behøver ikke afspærre plads til containeren
 • Du skal blot stille dine bags på paller og køre dem frem til vejen, når de skal hentes
 • Du slipper for køen på genbrugsstationen
 • Hvis du altid har 5 bags i din bil, så slipper du for ventetiden på en container
 • Du kan nemt bestille gennem vores app

Det grønne valg

 • Det kræver kun én fremkørsel med bilen = mindre CO2
 • Bedre logistik ved afhentning = mindre CO2
 • Du kan kildesortere dit affald i flere Junkbags
 • Via dit login kan du se din affaldsstatistik og dokumentation for miljørigtig bortskaffelse
 • Affaldet tages til landets bedse sorteringsanlæg, hvor op til 99% af affaldet genanvendes

Fyld din Junkbag med

 • Blandet byggeaffald
 • Beton, tegl, mursten og skiffer
 • Asfalt
 • Bygningstræ
 • Storskrald, laminat, tæpper mm
 • Gips
 • Metal og jern
 • Haveaffald, rødder og småstammer
 • Klinker, fliser, gasbeton og puds
 • Deponi (Isolering og Trykimprægneret træ)

Fyld IKKE din Junkbag med

 • Farligt affald
 • Organisk affald / Madaffald
 • Elektronik
 • Eternit (Asbestholdigt)
 • Kemikalier og olie
 • Vådt maling eller lak
 • Jord (se note)
Forhandlere

Vi har forhandlere over hele landet

Vi har flere af landets største byggemarkeder som forhandlere. Derfor er du altid sikker på, at du kan finde en Junkbag nær dig.


Large Junkbag - 1 m³/ max 1,5 ton

Denne er velegnet til tungt affald, såsom brokker, sten og klinker. Den har samme grundmål som en europalle, og kan derfor fyldes på en palle og flyttes til afhentningsstedet med en palleløfter.

XL Junkbag - 1,7 m³/ max 1,3 ton

Denne bag er rigtig god til lettere affald, såsom træ, vinduer, haveaffald og andet. Her får du ”mest for pengene” – Det er dog vigtigt at bemærke, at den ikke kan benyttes til tungt affald, som f.eks. sten, jord, klinker mm.!


Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål

Uanset hvilket og hvor meget affald, du har, kan vi hjælpe. Vores bigbags kan rumme 1,5 tons affald, og vores containere hele 10 tons. Det kan ofte give en både tidsmæssig økonomisk besparelse at kombinere disse koncepter.

Et eksempel kan være, hvis du skal skifte tag – Så kunne du  bestille en stor container til det affald, som fylder en masse, som fx træ eller brændbart. Og ved siden af det have en række Junkbags til tegl og mursten. Derved undgår du at smide det tunge affald op i containeren og få en dyr og tung blandet affald.

Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dig, så kontakt os på 7070 2420.

Kombination af container og Junkbags

Ofte stillede spørgsmål om Junkbags

Du kan enten købe din Junkbag hos en af vores mange forhandlere eller her på websiden.

I toppen af denne side er der et link til sorteringsguiden. Du anbefales at læse denne grundigt, inden du køber din Junkbag.

Du kan bestille afhentningen online – ved at indtaste dit postnummer i toppen af denne side. Du kan også ringe ind på 7070 2420, hvis du skulle have udfordringer med bestillingen. Er du professionel kunde, så kan vi også anbefale at bestille dine afhentninger gennem vores app.

Hvis du har mindre mængder affald (1-6 m³), så kan det ofte betale sig at benytte sig af Junkbags. Ligeledes kan det prismæssigt ofte betale sig at kombinere vores andre koncepter med Junkbags. Er du professionel kunde findes der forskellige prismodeller, som måske gør Junkbags endnu mere interessant for dig.

Nej det behøver du ikke, men du er ansvarlig for, at vi kan komme til din Junkbag. Det vil sige, at skulle der f.eks. være nogle biler som har parkeret foran din Junkbag, således at vi ikke kan hente den, så vil du blive afregnet for en fejlkørsel, og du skal derfor bestille på ny.

Hvor og hvordan_ Affald i bigbags?

Vores Junkbags kan købes i flere af landets største byggemarkeder. De er foldet sammen og pakket i en pose, så de er nemme at tage under armen, eller have liggende i bilen. I modsætning til containere, kan Junkbags stå næsten hvor som helst i bybilledet. Det gør konceptet oplagt, hvis du bor i de større byer.

Du kan placere dine Junkbags langs husmure, på fortovet og endda på vejen, hvis det er nødvendigt. I større byer som København og Århus er myndighederne skrappe, hvad angår krav til placering af containere. Det undgår du i stor udstrækning med Junkbags, men de skal selvfølgelig altid placeres således, at de ikke står i vejen for kørende eller gående trafik.

Afhentning af dine bigbags

Med vores bigbags er afhentningen af dit affald lige til. Vi henter dine Junkbags med en kran, som rækker op til 7 meter. Det er dog vigtigt at vi kan komme frem til dine Junkbags med en stor lastbil. Ydermere skal du være opmærksom på ikke, at stille dem under el ledninger eller et træ, da vi skal kunne komme til med kranen.

Vores Junkbags må indeholde haveaffald, byggeaffald, storskrald og mange andre andre former for affald (sorteringsguide findes i toppen af denne side). Med vores bigbag og container koncept dækker vi stort set hele Danmark. Det vil sige, at uanset om du er bosat på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så kan vi hjælpe dig af med dit affald. I København og Århus kan vi endda tilbyde dig en Affaldstaxa til fx afhentning af storskrald.

Perfekt løsning til håndværkere og entreprenører

Både ved renovering af et enkelt badeværelse, en hel villa eller ved større totalentrepriser kan Junkbags være den rigtige løsning. Det kan være i kombination med containere eller en løsning hvor der kun benyttes Junkbags.
Vi har eksempler på store totalentrepriser, hvor konceptet er anvendt på stilladser med højløftkraner eller hvor man har fyldt vores Junkbags inde på byggepladsen og derefter fragtet dem ud på paller eller med truck, for at få de afhentet. Det har resulteret i besparelser og højere genanvendelse af affaldet. Det er kun fantasien som sætter grænser for anvendelsen!

Vores Junkbags kommer i forskellige størrelser og har forskellige maksimalvægt, og det er derfor vigtigt, at du orienterer sig om på forhånd, hvilken type affald du har og dens vægt.

Til entreprenører og håndværkere, tilbyder vi tilmed fordelagtige prisaftaler. Her skræddersyer gerne vores erhvervsaftaler efter dine behov. Kontakt os for at høre mere om, hvordan en fast aftale om afhentning af bigbags kan gavne dig og din virksomhed.

Vi henter bigbags i hele landet

Vi henter bigbags i hele landet, blandt andet i følgende områder:

KøbenhavnOdenseAarhus

Vi udvikler løbende på vores bigbags, og vi lader altid kundens holdning påvirke fremtiden for vores junkbags. Produktionen af vores Junkbags er ISO-certificeret, hvilket vil sige, at vores bigbags er anerkendt af et verdensomspændende kvalitetsledelsessystem. Bemærk at hvis du benytter andre bigbags end vores, så vil der tilkomme et gebyr på afhentningen, eftersom vores produktforsikring ikke dækker, når det ikke er vores bigbag/Junkbag.