Hvilken løsning skal jeg vælge?

Hos Junkbusters tilbyder vi mange forskellige løsninger indenfor oprydning og bortskaffelse af erhvervsaffald. Mange virksomheder kan stå i situationer, hvor kontoret kræver en større oprydning eller de skal fraflytte deres lokaler. I sådanne tilfælde står virksomheden med en masse kontoraffald, som de skal af med. Hos Junkbusters hjælper vi dig med glæde af med dit kontoraffald, og sorterer det for dig.

Junkbusters er kendetegnet ved faste lave priser og høj service. Vi ser effektivitet som alfa og omega, uanset om det drejer sig om omrokering, en fraflytning eller noget helt tredje. Junkbusters sørger for at rydde lokalerne på en hensigtsmæssig måde og vi kombinerer organiseret oprydning med miljøbevidst bortskaffelse af erhvervsaffald.

 • Papir
  Rent og tørt papir, aviser (ikke pap og servietter)
 • Sikkerhedsmakulering
  Rent og tørt papir, aviser (ikke pap og servietter)
 • Hård plast 
  Alle typer af hård plast
 • Blød plast
  Gennemsigtig og farvet blød plast
 • Toner 
  Tomme tonere og blækpatroner

 • Brændbart 
  Kontorets daglige affald såsom servietter, plastkrus, klude mm.
 • Elektronik 
  Alle elektroniske produkter, som drives af strøm eller batteri
 • Metal 
  Alle typer af metaller
 • Pap 
  Ren og tør pap
Nem og hurtig afhentning

Kom nemt af med dit erhvervsaffald

Ved bestilling af vores affaldstaxa, så sender vi to mænd, som klarer det hele for dig. Vi vil tage os af erhvervsaffaldet og sortere det alt efter, hvad der er genanvendeligt. Kan det blive nemmere?

Vi tager os af det fysisk hårde arbejde og sørger altid for, at der er fejet pænt efter os. Vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud på den opgave, du står med. Vi kan håndtere næsten alle former for kontoraffald og vi kan også håndtere fortroligt affald, som skal makuleres.

Bestil vores Affaldstaxa
Kontorrydning med omtanke

kontorrydning med omtanke

Junkbusters bestræber sig efter at genbruge eller genanvende erhvervsaffald, hvor det er muligt, og hvor det giver mening. Vi udvælger altid modtagestationer med en høj genbrugsprocent.

Samtidig samarbejder vi med velgørenhedsorganisationer og specialbutikker, som vi kan donere inventar til, både for at maksimere genanvendelsen og for at kunne give dig en så prisstærk rydning som muligt. Vi samarbejder med velgørenhedsorganisationer som Kræftens Bekæmpelse, Frelsens Hær og Dansk Røde Kors.