Lej en Affaldscontainer på Mors

Sidder du inde med store mængder affald, så kan du leje en affaldscontainer på Mors. Se prisen nedenfor, og få den leveret indenfor kort tid.

Spørgsmål om leje af container?

Udfyld felterne og send en forespørgsel og så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Vi tilbyder:

 • Levering næste hverdag
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Over 95% genanvendelse og nyttiggørelse
 • Kundekonto med oversigt over dine container osv.

Bestil levering online

Bestil din container online, og vælg den dag og det sted, du ønsker.

Fyld den med affald

Fyld din container med affald, f.eks. bygge- eller haveaffald.

Bestil afhentning

Bestil afhentning online eller på telefon 7070 2420.

Vores container service – kort og godt

Indtast dit postnummer, vælg din affaldstype og containertype, og så får du lynhurtigt en pris, du kan endda estimere din samlede pris ud fra mængden af affald og antal lejedage.

Enkelt og gennemskueligt

 • Bestil online – lige når det passer dig
 • Du kan se alle vores priser inden du bestiller
 • Du betaler ikke miljøgebyr, fakturagebyr eller olietillæg. Alt er inkluderet i prisen!
 • Se anmeldelserne fra vores tilfredse kunder. Sådan noget snyder ikke!

Det grønne valg

 • Kun én fremkørsel med lastbilen = mindre CO2
 • Vi arbejder med lokale vognmænd som gør at vi har den kortest mulige transport
 • Se via dit login din affaldsstatistik og dokumentation for at miljørigtig bortskaffelse
 • Affaldet tages til landets bedste sorteringsanlæg og op til 99% af affaldet genavendes

Sorteringsguide

Det er vigtigt at følge vores sorteringsguide, så du undgår ubehagelige overraskelser på regningen. Det er dit ansvar som kunde at affaldet er sorteret korrekt, og når affaldet afleveres på et sorteringsanlæg bliver det vejet og tjekket grundigt igennem. Hvis affaldets indeholder ting som ikke må være i den affaldstype du har bestilt, så omklassificeres affaldet, og du vil blive beregnet for den affaldstype som det omklassificeres til.

Du kan se vores sorteringsguide på dette link.Hvad har du brug for?

Affaldscontainer på Mors til alle slags projekter

Hos Junkbusters kan vi tilbyde leje af affaldscontainere på Mors. Vi har 3 containere som kan benyttes til næsten alle typer affald. Men de har hver især nogle fordele som gør dem mere eller mindre velegnede til de forskellige opgaver. Se nedenstående anbefalinger og ring gerne hvis du skulle have spørgsmål.

 

12 m³ åben container

Den er velegnet til tungt affald såsom beton og murbrokker. Den kan åbnes i enden, så du kan køre ind med trillebøren, og du kan nemt smide affaldet ind over kanten. Max 10 ton (Vejl. Mål B: 220cm, L: 520cm, H: 150cm).

16 m³ lukket container

Denne container kan aflåses, og den benyttes derfor ofte i byområder. Du kan åbne lågerne på siden og ligeledes i den ene ende. Max 10 ton (Vejl. Mål B: 260cm, L: 600cm, H: 260cm).

27-30 m³ åben container

Stor container velegnet til affald som fylder meget. Den kan åbnes i den ene ende, så du let kan fylde containeren. Du kan ikke smide affald ind over kanten på denne, da den er for høj. Denne container kan ikke bruges til tungt affald, såsom brokker og jord. Max 10 ton (Vejl. Mål B: 200cm, L: 530cm, H: 210cm).


Affaldscontainer på Mors

nemt er det at leje en affaldscontainer på Mors

Junkbusters tilbyder leje af containere til private og virksomheder i Nykøbing Mors samt på resten af Mors – lige fra Sundby til Øster Assels.

Vi kan rent faktisk levere den bestilte affaldscontainer på Mors, dagen efter du har bestilt den. Bestiller du således en container i dag, kan vi levere den til dig allerede i morgen.

Vores mål er at gøre affaldshåndtering let, enkelt og mere miljøvenligt. Så uanset om du søger vores hjælp som privatperson eller som virksomhed, så står vi klar til at tilbyde dig vores professionelle udlejning af affaldscontainere på Mors.

Sådan fungerer det

Sådan fungerer leje af affaldscontainer på Mors

Du bestiller din affaldscontainer på Mors online, hvorefter vi leverer den på den aftalte dag, i det aftalte tidsrum. Når du har fyldt din container, kommer vi forbi igen og kører containeren og dens indhold til en nærliggende affaldsstation, hvor indholdet af containeren vejes.

Skal din container stå på offentlige veje eller områder på Mors eller i Nykøbing Mors, bør du først indhente en tilladelse fra Morsø Kommune.

Har du yderligere spørgsmål til processen er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vælg den rette løsning

Junkbuster er det miljøbevidste valg

Vi ønsker at være dit miljøbevidste valg, når du skal af med store mængder affald. Vi søger for at tømme din affaldscontainer i København med stor omtanke. Vi genanvender der hvor det er muligt, og det som ikke kan bruges igen, bliver håndteret og bortskaffet korrekt, så vores natur og miljø ikke lider overlast.

Så når du lejer en affaldscontainer i København gennem Junkbusters, kan du gøre det med god samvittighed.


Samarbejdsaftaler

Er du interesseret i en løbende aftale?

Ring til vores kundeservice, hvis du er interesseret i en løbende aftale, og hør hvad vi kan gøre for dig!

Spar penge hver gang

Har du ofte behov for vores service, kan der være mulighed for at opnå rabatter

Spar tid på bestilling

Du får et login og skal kun angive få detaljer for at gennemføre en bestilling

Oplev hurtigere levering

Vi kan, afhængigt af aftale, tilbyde endnu hurtigere afhentning

Ofte stillede spørgsmål om vores Container

Hvis du indtaster dit postnummer, vælger affaldstype samt containertype, så kan du estimere din samlede pris. De faktorer der har indflydelse på prisen er: Transportpris (levering, Hjemtagelse), affaldets type og vægt, samt antal dage du skal leje containeren.

Vi kan på forhånd ikke fortælle dig hvor meget dit affald vejer, for der er rigtig mange faktorer der spiller ind. Selvfølgelig ved vi hvad affald gennemsnitlig pr kubik vejer, men det afviger ofte kraftigt ift. om affaldet er vådt og ift. hvor godt du har pakket det i containeren. Her et par eksempler på vægten:

 • Jord vejer gennemsnitlig 1,6 ton pr kubikmeter – men er jorden våd, så kan det veje langt over 2 tons pr kubik.
 • Mursten vejer typisk 1 ton pr kubik, men hvis det ligger meget tæt eller er slået i meget små stykker, så kan det også komme op på 1,5 ton pr kubik.
 • Storskrald vejer typisk mellem 120-200 kg pr kubik, men hvis du fylder den med IKEA-skabe som er skilt ad og pakket tæt, ja så kan det også veje 500-600 kg pr kubik.

Dette skyldes, at de fleste lastbiler ”kun” kan løfte 10 ton. Containeren i sig selv kan bære meget, men det hjælper jo ikke noget, hvis lastbilen ikke kan løfte den op på ryggen. Bemærk at hvis din container er overlæsset, så kommer du til at betale for transportprisen, selvom vi ikke kan tage containeren med, da det koster lønkroner, diesel, slid på bil mm.

Levering af containeren er selvsagt, og er når vi leverer den tomme container til dig. Tømning af containeren er når vi henter din container og giver dig en tom retur (Du betaler IKKE for at vi leverer den tomme). En hjemtagelse af containeren er, når vi henter containeren, og du ikke skal have en tom retur.

Det kommer an på mængden og affaldstypen, men har du mere end en container, så kan det oftest betale sig. Du kan også tage en Junkbag eller to og sortere noget af det tungere affald over i disse. Derved vil du oftest også spare penge.

Er en affaldscontainer det rigtige valg for dig?

Junkbusters er meget mere end blot udlejning af containere på Mors. Vi tilbyder også andre services såsom afhentning af storskrald, håndtering af kontoraffald, rydning af lejlighed og hus og meget mere. Hvis du ikke ønsker at sortere dit affald, kan det være at vores populære Junkbags er en god løsning for dig. Hvis dit skrald er for stort til vores containere, kan du bestille afhentning af storskrald gennem os i stedet, hvilket vi klarer med vores Affaldstaxa.

Priser på affaldscontainere der er nemme at forstå

Vi ønsker at vores prisliste er så nem at overskue, som overhovedet muligt. Når du skriver dit postnummer ind øverst på siden, kan du udregne prisen på din container. Du skal være opmærksom på, at prisen er styret af hvilket materiale der er i containeren, som bliver afregnet pr. ton.

Når du lejer en container hos os, anbefaler vi, at I følger vores sorteringsguide. Men hvis du ikke ønsker at bruge tid og kræfter på at sortere affaldet selv, kan vi i stedet gøre det for dig som en tillægsydelse til leje af container.

Ved spørgsmål, så kontakt os

Skulle du ligge inde med ubesvarede spørgsmål angående leje af container i København eller andre af vores services, så tøv ikke med at kontakte os. Vores team af dygtige medarbejdere rådgiver dig til den bedste og billigste løsning for dig, og samtidig sikrer vi at affaldshåndtering foregår efter miljøbevidste principper. Du kan vælge enten at ringe til os på telefonnummeret: 70 70 24 20, eller sende os en mail til info@junkbusters.dk – så vender vi tilbage til dig snarest muligt.