Vi henter og bortskaffer hurtigt dit elektronikaffald i Storkøbenhavn

Junkbusters tilbyder flere løsninger til afhentning og bortskaffelse af affald i København. Hvis du har store mængder elektronikaffald, så anbefaler vi, at du gør brug af vores affaldstaxa. Vælger du denne løsning, så kommer vi ud til din adresse og laster alt dit elektronikaffald for dig.

Vores mænd slæber, sorterer og bortskaffer alt dit elektronikaffald, så du ikke behøver at få sved på panden! Hvis du hellere vil bruge vores Junkbags, skal du blot fylde den op med dit elektronik, så kommer vi og henter den.

Elektronikaffald må aldrig blandes med andet affald. Hvis vi henter det med vores affaldstaxa, kan vores team dog godt tage det sammen med andet affald, da vi sorterer det for dig på afhentningsadressen.

Hvad må være i elektronik affald

 • Fjernsyn
 • Monitorer
 • Laptops og computere
 • Kabler
 • Hardiske
 • Mus, Keybord, headsets og andet tilbehør
 • Opladere
 • Telefoner, Tablets

Hvad er IKKE elektronik affald

 • Køleskab
 • Elkeddel, hårtørrer og andre enheder ikke indeholdende computerchip
 • Alt andet bygningsaffald

 

Se hele vores sorteringsguide her>

Vi henter dit elektronik

Afhentning af elektronikaffald i København

Hvis du har været ude og investere i et nyt komfur, et nyt tv eller andre elektroniske genstande og ikke ved, hvad du skal gøre ved det gamle, så kan vi tilbyde at hente dit elektronikaffald i Københavnsområdet. Vi henter elektronikaffald i København samt Storkøbenhavn og vi sikrer altid, at det bliver fjernet på en sikker og ansvarlig måde.

Du skal ikke lade dig begrænse af, om du bor i en smal gade eller har en stejl trappeopgang. Vi kommer gerne og fjerner dit elektronikaffald i København, uanset hvor du bor henne.

Bestil vores Affaldstaxa
Hvad er det

Hvad er elektronikaffald?

Elektronikaffald består som hovedregel af genstande, der er tilsluttet med en ledning, drives af batterier eller solceller. Eksempler på elektronikaffald i København kan f.eks. være: Mindre køkkenmaskiner som elektroniske piskeris, mikrobølgeovne og stavblendere. Mobiltelefoner og opladere. Legetøj, fjernsyn og computere. Hårde hvidevarer som fx vaskemaskiner, komfurer og køleskabe.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det du gerne vil have fjernet er elektronikaffald, er du velkommen til at kontakte os, så vil vi meget gerne hjælpe dig.

Sikker bortskaffelse

Sikker bortskaffelse af elektronikaffald i København

Elektronikaffald indeholder mange værdifulde materialer, der kan genanvendes til nye formål, men elektronikaffald kan også være ekstremt skadeligt for miljøet, da det indeholder mange giftige stoffer. Derfor sikrer vi, at når vi henter elektronikaffald i København, bortskaffer vi det på en ansvarlig måde.

Vi prøver så vidt muligt at genanvende så meget af elektronikaffaldet som muligt og det, der ikke kan genanvendes, bliver forsvarligt destrueret.