Vælg en container ved store mængder beton

Skal du have fjernet gamle betonfliser, betonvægge eller andet betonaffald? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos Junkbusters har vi flere forskellige tilgange til bortskaffelse af beton. Men den løsning, vi altid anbefaler vores kunder, som skal have fjernet store mængder beton, er vores affaldscontainere – som fås i forskellige størrelser.

For at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt, så leverer vi containeren, når og hvor det passer dig, hvorefter du har fri råderet over den. Når den er fyldt, så kommer vi og henter den og sørger for at sortere og bortskaffe din beton. Nemmere bliver det ikke.

Hvad må der være i beton (0-50 cm)

  • Rene betonbrokker m. en kantlængde på mindre end 50 cm
  • Betonfliser

Hvad må der IKKE være i beton (0-50 cm)

  • Tegl/Mursten
  • Gasbeton
  • Asfalt
  • Armeret beton
  • Slaggebeton
  • Puds

 

Se hele vores sorteringsguide her>

Junkbag

Skal du af med små mængder beton, så er vores Junkbags perfekte til formålet

Er det et projekt af lidt mindre karakter, så kan vi klart anbefale dig at gøre brug af vores Junkbags. De fås i forskellige størrelser og du finder og køber dem hos dit lokale byggecenter eller her på siden.

Den største fordel ved denne løsning er, at du slipper for køen ved genbrugsstationen, da du ikke selv skal bortskaffe betonaffaldet efterfølgende. Vi kommer nemlig og henter din Junkbag, når først du har fyldt den op. Du skal blot ringe til os eller bestille afhentning online.

Bestil en Junkbag
Miljø

Vi vægter en miljørigtig bortskaffelse af beton højt

Vidste du, at op til 90 % af alt betonaffald i Danmark bliver genanvendt? Den beton, vi henter hos dig, sørger vi for bliver kørt til et sorteringsanlæg, som nøje sorterer det efter alle kunstens regler. Meget af betonen nedknuses, hvorefter den atter kan bruges til at genopbygge danske veje, eller til at skabe stabile underlag til diverse byggerier.

Denne form for bortskaffelse af beton, er ikke alene godt for miljøet, den har også en økonomisk gevinst – man sparer nemlig den pålagte affaldsafgift, som det offentlige ellers opkræver for deponeret affald.

Ring eller kontakt os også, hvis du står og skal have hjælp med rydning af dødsbo.

Bestil en container

Kontakt os angående bortskaffelse af beton

Vil du gerne vide mere om vores forskellige ydelser? Eller har du nogen spørgsmål til den måde, vi bortskaffer din beton på, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar i den anden ende til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Du kan vælge enten at ringe til os på telefonnummeret: 70 70 24 20, eller sende os en mail til info@junkbusters.dk – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.