Brug Junkbusters i Silkeborg

Vi er leveringsdygtige i Silkeborg og omegn med flere af vores services. Gennem vores netværk af samarbejdspartnere leverer vi gennem specielt udvalgte leverandører i lokalområdet, hvor vi står 100% inde for kvalitet og leveringsdygtighed.

Derfor skal du som kunde kun forholde dig til ét kontaktpunkt, nemlig Junkbusters kundecenter, som altid sidder klar ved telefonen. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med netop din opgave, så ring endelig ind til vores kundecenter og tag en snak med os.

Det skal du vide om byen

Silkeborg er en by i Midtjylland med 43.351 indbyggere i byområdet (2015). Byen er hovedby i Silkeborg Kommune og ligger i meget kuperet terræn i det midtjyske søhøjland med skovklædte bakker og med Gudenåen tæt ved den indre by. Der går rutebåde til Silkeborgsøerne og Himmelbjerget fra byens lille havn, og det gamle dampskib, Hjejlen, er den mest berømte. Silkeborg er en stationsby på jernbanestrækningen Skanderborg og Herning. Byen ligger i Region Midtjylland.

Kilde: Wikipedia
Billede Kilde: sok

Samarbejdsaftaler

Er du interesseret i en løbende aftale?

Ring til vores kundeservice, hvis du er interesseret i en løbende aftale, og hør hvad vi kan gøre for dig!

Spar penge hver gang

Har du ofte behov for vores service, kan der være mulighed for at opnå rabatter

Spar tid på bestilling

Du får et login og skal kun angive få detaljer for at gennemføre en bestilling

Oplev hurtigere levering

Vi kan, afhængigt af aftale, tilbyde endnu hurtigere afhentning

Affaldstaxa

Få hentet storskrald med vores Affaldstaxa i Silkeborg

Med vores Affaldstaxa kan du nemt få afhentet dit storskrald i Silkeborg. Vi kommer to friske mænd og slæber affaldet for dig. Du fortæller blot, hvad der skal væk, så klarer vi det for dig. Vi løber gerne på trapper, og du betaler kun for den mængde affald, du skal af med og den tid, vi er på adressen.

Vi henter dit affald (haveaffald, elektronik, byggeaffald, nips, møbler osv.) inden for 48 timer, men oftest samme dag du ringer. Affaldet bliver naturligvis bortskaffet miljømæssigt korrekt!

Se mere om vores affaldstaxa
Junkbags

Vi hjælper dig af med bygge- og haveaffald i Silkeborg

Skal du af med bygge- eller haveaffald, eller har du blot en masse storskrald liggende, så er en bigbag den perfekte løsning til dig. Junkbusters blå bigbags går også under koncept-navnet Junkbags.

Du kan få dem i stort set alle byggemarkeder i Silkeborg,  og du kan vælge mellem tre forskellige størrelser. På den måde kan du finde lige den, der passer til dit behov. Vores bigbags er specielt udviklet til at håndtere alle former for byggeaffald og haveaffald.

Når du har fyldt din bigbag, bestiller du blot afhentning gennem vores hjemmeside.

Se mere om vores Junkbags
Container

Vælg en container, hvis du skal af med meget affald

Har du meget bygge- og haveaffald i Silkeborg, så er en container den bedste løsning for dig. Vi tilbyder flere forskellige størrelser, så du kan finde den model, der passer til dit affald.

Vores mindste modeller er perfekte til tungt affald, som jord, beton og tegl, mens vores største model er bedst til lettere affald som træ, haveaffald, gips, metal og storskrald. Når containeren er fyldt, kommer vi og henter den i Silkeborg.

Se mere om vores containere