Brug Junkbusters i Holbæk

Fra Holbæk dækker vi Nordvestsjælland fra Kalundborg til Sjællands Odde med vores forskellige affaldsløsninger. Vi har altid gennemskuelige priser, som du kan kan se under vores forskellige affaldsløsninger.

Gennem vores stærke netværk af lokale leverandører, så kan vi altid løse den opgave, du står med. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med netop din opgave, så ring endelig ind til vores kundecenter og tag en snak med os, vi står klar til at hjælpe dig!

Det skal du vide om byen

Holbæk ligger i Nordvestsjælland og er med 27.000 indbyggere en af de større byer i Nordvestsjælland. Byen ligger i Holbæk Kommune og tilhører Region Sjælland. Holbæk Slot, blev grundlagt i 1236 af Valdemar Sejr og byen Holbæk blev bygget rundt om dette. I 1287 fik byen sine købstadsrettigheder og siden har byen vokset stødt.

Holbæk er et yndet besøgssted for campister og turister. Byen byder på smukke stande og dejligt havneliv, og den er helt sikkert et besøg værd om sommeren for alle.

Kilde: Wikipedia

Samarbejdsaftaler

Er du interesseret i en løbende aftale?

Ring til vores kundeservice, hvis du er interesseret i en løbende aftale, og hør hvad vi kan gøre for dig!

Spar penge hver gang

Har du ofte behov for vores service, kan der være mulighed for at opnå rabatter

Spar tid på bestilling

Du får et login og skal kun angive få detaljer for at gennemføre en bestilling

Oplev hurtigere levering

Vi kan, afhængigt af aftale, tilbyde endnu hurtigere afhentning

Affaldstaxa

Få hentet storskrald med vores Affaldstaxa i Holbæk

Med vores Affaldstaxa kan du nemt få afhentet dit storskrald i Holbæk. Vi kommer to friske mænd og slæber affaldet for dig. Du fortæller blot, hvad der skal væk, så klarer vi det for dig. Vi løber gerne på trapper, og du betaler kun for den mængde affald, du skal af med og den tid, vi er på adressen.

Vi henter dit affald (haveaffald, elektronik, byggeaffald, nips, møbler osv.) inden for 48 timer, men oftest samme dag du ringer. Affaldet bliver naturligvis bortskaffet miljømæssigt korrekt!

Se mere om vores affaldstaxa
Junkbags

Vi hjælper dig af med bygge- og haveaffald i Holbæk

Skal du af med bygge- eller haveaffald, eller har du blot en masse storskrald liggende, så er en bigbag den perfekte løsning til dig. Junkbusters blå bigbags går også under koncept-navnet Junkbags.

Du kan få dem i stort set alle byggemarkeder i Holbæk,  og du kan vælge mellem tre forskellige størrelser. På den måde kan du finde lige den, der passer til dit behov. Vores bigbags er specielt udviklet til at håndtere alle former for byggeaffald og haveaffald.

Når du har fyldt din bigbag, bestiller du blot afhentning gennem vores hjemmeside.

Se mere om vores Junkbags
Container

Vælg en container, hvis du skal af med meget affald

Har du meget bygge- og haveaffald i Holbæk, så er en container den bedste løsning for dig. Vi tilbyder flere forskellige størrelser, så du kan finde den model, der passer til dit affald.

Vores mindste modeller er perfekte til tungt affald, som jord, beton og tegl, mens vores største model er bedst til lettere affald som træ, haveaffald, gips, metal og storskrald. Når containeren er fyldt, kommer vi og henter den i Holbæk.

Se mere om vores containere