Bestil en affaldscontainer i Aabenraa og omegn

Skal du af med større mængder affald i Aabenraa, så er en container ofte den bedste løsning. Se her, hvad det koster, og bestil den til levering i morgen.

Spørgsmål om leje af container?

Udfyld felterne og send en forespørgsel og så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Vi tilbyder:

 • Levering næste hverdag
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Over 95% genanvendelse og nyttiggørelse
 • Kundekonto med oversigt over dine container osv.

Bestil levering online

Bestil din container online, og vælg den dag og det sted, du ønsker.

Fyld den med affald

Fyld din container med affald, f.eks. bygge- eller haveaffald.

Bestil afhentning

Bestil afhentning online eller på telefon 7070 2420.

Vores container service – kort og godt

Indtast dit postnummer, vælg din affaldstype og containertype, og så får du lynhurtigt en pris, du kan endda estimere din samlede pris ud fra mængden af affald og antal lejedage.

Enkelt og gennemskueligt

 • Bestil online – lige når det passer dig
 • Du kan se alle vores priser inden du bestiller
 • Du betaler ikke miljøgebyr, fakturagebyr eller olietillæg. Alt er inkluderet i prisen!
 • Se anmeldelserne fra vores tilfredse kunder. Sådan noget snyder ikke!

Det grønne valg

 • Kun én fremkørsel med lastbilen = mindre CO2
 • Vi arbejder med lokale vognmænd som gør at vi har den kortest mulige transport
 • Se via dit login din affaldsstatistik og dokumentation for at miljørigtig bortskaffelse
 • Affaldet tages til landets bedste sorteringsanlæg og op til 99% af affaldet genavendes

Sorteringsguide

Det er vigtigt at følge vores sorteringsguide, så du undgår ubehagelige overraskelser på regningen. Det er dit ansvar som kunde at affaldet er sorteret korrekt, og når affaldet afleveres på et sorteringsanlæg bliver det vejet og tjekket grundigt igennem. Hvis affaldets indeholder ting som ikke må være i den affaldstype du har bestilt, så omklassificeres affaldet, og du vil blive beregnet for den affaldstype som det omklassificeres til.

Du kan se vores sorteringsguide på dette link.Hvad har du brug for?

Affaldscontainer i Aabenraa til ethvert behov

Vi har 3 containere som kan benyttes til næsten alle typer affald. Men de har hver især nogle fordele som gør dem mere eller mindre velegnede til de forskellige opgaver. Se nedenstående anbefalinger og ring gerne hvis du skulle have spørgsmål.

12 m³ åben container

Den er velegnet til tungt affald såsom beton og murbrokker. Den kan åbnes i enden, så du kan køre ind med trillebøren, og du kan nemt smide affaldet ind over kanten. Max 10 ton (Vejl. Mål B: 220cm, L: 520cm, H: 150cm).

16 m³ lukket container

Denne container kan aflåses, og den benyttes derfor ofte i byområder. Du kan åbne lågerne på siden og ligeledes i den ene ende. Max 10 ton (Vejl. Mål B: 260cm, L: 600cm, H: 260cm).

27-30 m³ åben container

Stor container velegnet til affald som fylder meget. Den kan åbnes i den ene ende, så du let kan fylde containeren. Du kan ikke smide affald ind over kanten på denne, da den er for høj. Denne container kan ikke bruges til tungt affald, såsom brokker og jord. Max 10 ton (Vejl. Mål B: 200cm, L: 530cm, H: 210cm).


Affaldscontainer i Aabenraa

Så nemt er det at leje en affaldscontainer i Aabenraa

Vi har mange års erfaring med at udleje containere i Aabenraa, Jylland, ja faktisk i hele Danmark. Vi tilbyder altså ikke kun leje af affaldscontainer i Aabenraa og Tønder, men også i de omkringliggende byer.

Junkbuster gør det nemt for private kunder og virksomheder at leje affaldscontainere i Aabenraa. Når du lejer en container gennem os, kan du være sikker på at modtage en god service til en konkurrencedygtig pris.

Når det kommer til levering af containere i Aabenraa, er vi yderst fleksible. Det vil sige, at vi leverer fra dag til dag, og bestiller du inden kl. 12, kan vi sågar bringe containeren ud selvsamme dag.

Sådan fungerer det

Sådan fungerer leje af affaldscontainer i Aabenraa

Når du bestiller en container i Aabenraa gennem os, så er der ikke meget, du selv skal tænke på. Vi bringer containeren ud til dig, og henter den efterfølgende igen, når du har fyldt den op. Herefter kører vi containeren ud til den nærmeste affaldsstation, hvor vi nøje sorterer dit affald.

Hertil skal det siges, at du selvfølgelig bare skal tage dig den nødvendige tid til at fylde din lejede container op, da vi er meget fleksible med, hvornår vi henter den igen. Vi tilbyder også at tømme den undervejs i dit projekt, hvis du har brug for det.

Miljørigtig bortskaffelse

Vi bortskaffer dit affald på miljørigtig vis

Det er meget vigtigt for os, at alt det affald, vi henter i vores udlejede affaldscontainere i Aabenraa, bliver håndteret og bortskaffet korrekt. Det vil sige, vi har stor fokus på genanvendelse og mindst mulig påvirkning af miljøet.

I løbet af årene har vi sågar fået opbygget et tæt samarbejde med flere af de store hjælpeorganisationer i landet, som vi årligt donerer en masse aflagte beklædningsgenstande og møbler til. Så når du lejer en container i Aabenraa gennem os, kan du gøre det med god smag i munden, velvidende at dine ting ender i gode hænder.


Samarbejdsaftaler

Er du interesseret i en løbende aftale?

Ring til vores kundeservice, hvis du er interesseret i en løbende aftale, og hør hvad vi kan gøre for dig!

Spar penge hver gang

Har du ofte behov for vores service, kan der være mulighed for at opnå rabatter

Spar tid på bestilling

Du får et login og skal kun angive få detaljer for at gennemføre en bestilling

Oplev hurtigere levering

Vi kan, afhængigt af aftale, tilbyde endnu hurtigere afhentning

Ofte stillede spørgsmål om vores Container

Hvis du indtaster dit postnummer, vælger affaldstype samt containertype, så kan du estimere din samlede pris. De faktorer der har indflydelse på prisen er: Transportpris (levering, Hjemtagelse), affaldets type og vægt, samt antal dage du skal leje containeren.

Vi kan på forhånd ikke fortælle dig hvor meget dit affald vejer, for der er rigtig mange faktorer der spiller ind. Selvfølgelig ved vi hvad affald gennemsnitlig pr kubik vejer, men det afviger ofte kraftigt ift. om affaldet er vådt og ift. hvor godt du har pakket det i containeren. Her et par eksempler på vægten:

 • Jord vejer gennemsnitlig 1,6 ton pr kubikmeter – men er jorden våd, så kan det veje langt over 2 tons pr kubik.
 • Mursten vejer typisk 1 ton pr kubik, men hvis det ligger meget tæt eller er slået i meget små stykker, så kan det også komme op på 1,5 ton pr kubik.
 • Storskrald vejer typisk mellem 120-200 kg pr kubik, men hvis du fylder den med IKEA-skabe som er skilt ad og pakket tæt, ja så kan det også veje 500-600 kg pr kubik.

Dette skyldes, at de fleste lastbiler ”kun” kan løfte 10 ton. Containeren i sig selv kan bære meget, men det hjælper jo ikke noget, hvis lastbilen ikke kan løfte den op på ryggen. Bemærk at hvis din container er overlæsset, så kommer du til at betale for transportprisen, selvom vi ikke kan tage containeren med, da det koster lønkroner, diesel, slid på bil mm.

Levering af containeren er selvsagt, og er når vi leverer den tomme container til dig. Tømning af containeren er når vi henter din container og giver dig en tom retur (Du betaler IKKE for at vi leverer den tomme). En hjemtagelse af containeren er, når vi henter containeren, og du ikke skal have en tom retur.

Det kommer an på mængden og affaldstypen, men har du mere end en container, så kan det oftest betale sig. Du kan også tage en Junkbag eller to og sortere noget af det tungere affald over i disse. Derved vil du oftest også spare penge.

Er affaldscontaineren den rette løsning for mig?

Vores leje af container i Aabenraa, Tønder og øvrige Danmark egner sig særdeles godt til dig, som skiller sig af med større mængder af affald. Du kan vælge enten at blande affaldet i samme container, og lade os sortere det for dig, eller at gøre det selv.

Ønsker du at sortere affaldet selv, kan du foruden leje af container i Aabenraa, også benytte dig af vores Junkbag-koncept. Dette betyder at du anskaffer dig bigbags, som kan købes i de fleste supermarkeder. Disse vil vi hente og håndtere, præcis som vi gør med containerudlejning.

Gennemskuelige priser på affaldscontainer

Hos Junkbusters gør vi en dyd ud af, at vores prisliste skal være til at forstå. Det eneste du skal gøre er at skrive dit postnummer ind øverst på siden, så kan du udregne prisen på en affaldscontainer i Aabenraa. Der er flere faktorer, som påvirker din endelige pris. Du kan eksempelvis spare penge, hvis du selv håndterer sorteringen ud fra vores sorteringsguide.

Prisen er også styret af hvilken type af materiale, du skal have i containeren som afregnes pr. ton. Derfor er det en god idé at have styr på, hvordan du sorterer affaldet bedst muligt. Find sorteringsguiden øverst på siden.

Ved spørgsmål, så kontakt os

Har du nogen spørgsmål til den måde, vi arbejder på? Eller er du fortsat i tvivl om, hvordan du lejer en affaldscontainer i Aabenraa? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi sidder altid klar i den anden ende til at besvare dine spørgsmål og finde den rigtige containerløsning til dig. Du kan vælge enten at ringe til os på telefonnummeret: 70 70 24 20, eller sende os en mail til info@junkbusters.dk – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.