FAQ om Junkbag

Her kan du læse vores mest stillede spørgsmål om Junkbags.

En Junkbag forstærket bigbag, som primært benyttes til bortskaffelsen af affald. De typiske størrelser er large og X-large. En large Junkbag kan bære 1,5 tons og rummer 1m3 affald. En X-large kan bære 1,3 tons og 1,7 m3 affald.

Nej, vi afhenter din Junkbag med vores kranbiler og her skal vores chauffør bruge 6 meters frihøjde over Junkbagen for at kunne komme til med kranen og løfte Junkbagen op på lastbilen.

Nej, jord er som udgangspunkt områdeklassificeret som forurenet affald og må derfor ikke blandes med andet affald. Hvis du har brug for rådgivning omkring jord, så er du velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Elektronikaffald alt hvad der bruger batterier eller har en ledning. Elektronikaffald skal altid sorteres fra andet affald, da dette blive nyttigjort og genanvendt på en helt anden måde end andet affald.

Elektronikaffald skal altid sorteres fra andet affald, da dette blive nyttigjort og genanvendt på en helt anden måde end andet affald.

En Junkbag må maks fyldes til kanten, således at vi kan løfte den uden at skulle være bekymret for om der falder affald ud af Junkbagen.

Nej, vi kan desværre ikke afhente Junkbags i lukkede gårde. Vores kranbil er typisk for stor og tung til at kunne komme sikkert ind i gården. Du kan dog med fordel benytte en large junkbag, som du kan placere på en europalle, hvilket gør at denne nemt kan trækkes ud med en palleløfter.

Du behøver ikke stille din Junkbag helt ud til vejen. Vi kan nå ca. 7 meter med vores kran og skulle der være et almindeligt hegn mellem lastbilen og Junkbagen, så plejer vi at kunne kran hen over dette.

For at kunne svare på dette spørgsmål, så har vi brug for lidt flere oplysninger om din adresse. Hvis du sender os en mail eller ringer til os, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Ja, som udgangspunkt kan vi sagtens nå Junkbagen bag et hegn. Du skal dog være opmærksom på at vores kran kan nå ca. 7 meter fra kanstenen af og at Junkbagen helst ikke skal stå tæt op ad hegnet.

Nej, Junkbagen kan desværre ikke genbruges. Når først Junkbagen har været brugt kan vi ikke stå inde for dens holdbarhed og derfor nyttiggøres denne sammen med andet affald på modtageanlægget.

Nej, der må ikke fyldes farligt affald i en Junkbag. Der er mange regler omkring håndteringen af farligt affald, du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning omkring dette.