Afhentning af affald | Bortskaffelse af dit storskrald

afhentet dit affald

Mangler du hjælp til afhentning af affald i København eller Århus? Så er Junkbusters lige løsningen for dig. Vi håndterer dit storskrald med stor ekspertise.

hjælp til afhentning af dit affald

Du kender det nok. Du står og har arbejdet i haven hele dagen, og mangler kun det sidste – at få fragtet dit storskrald på genbrugsstationen. Vi hos Junkbusters kan netop hjælpe dig med afhentning af dit storskrald, det gælder alt fra have- og byggeaffald til overskydende møbler fra dit loftsrum.

Vi sender vores affaldstaxa ud til jer indenfor 48 timer, og du vil blive mødt af vores kompetente, smilende og serviceorienterede medarbejdere, der står klar med de hjælpende hænder og aflaster dig.

I Danmark står vi for afhentning af affald med vores affaldstaxa i både Århus og Storkøbenhavn, og vi hjælper med korrekt sortering og genanvendelse af affaldet i de to byer.

Sortering og afhentning af affald

Vi gør en dyd ud af at få affaldssorteret korrekt, efter myndighedernes regelsæt, så du roligt kan sende den blå junkbusters taxa afsted med dit storskrald.

Du skal dog selv være opmærksom på affaldstyperne i det storskrald, som du ønsker at Junkbusters skal afhente. Vi modtager og står kun for afhentning af affald storskrald, ikke affald fra dagrenovation. Storskrald indebærer ting, som man normalt vis ikke vil betegne som dagrenovation. Storskrald er fx byggeaffald, møbler, haveaffald, jord, elektronik, erhvervsmøbler mm.

Vi har forskellige løsninger alt efter dine behov for afhentning af affald – store som små. Til det store har vi vores containerløsning, til det mindre har vi junkbags og til dig, som ønsker ekstra afhentning, har vi vores affaldstaxa. Sidst men ikke mindst har vi til virksomheds-behovet – afhentning af affald for erhverv.

Du er altid velkommen til at give os et kald på 7070 2420 eller skrive til os, så ser vi sammen på hvilken affaldsløsning, som er bedst for dig.

Service i topklasse

Vi er stolte over vores gode anmeldelser på trustpilot, og vi er med vores gennemsnitlige 5 stjerner branchens bedst anmeldte. OG vi bliver kun endnu bedre hver dag med vores afhentning af 200 ton affald om dagen og over 1.000 ugentlige opgaver. Vi tilbyder derfor stor erfaring og masser af viden om, hvordan dit storskrald skal håndteres og genanvendes.

Du kan trygt benytte os til afhentning af dit affald, og vi går ind for et bæredygtigt og cirkulært samfund, hvor genbrug og affaldssortering er vigtige greb i vejen dertil. Junkbusters vil derfor være dit grønne valg, og du sikrer dig mindst mulig negativ påvirkning på miljøt, da vi har styr på vores miljørapportering og CSR. Vi er erfarne og dedikerede, og vi har styr på alle lovkrav og dokumentation om afhentning af affald for din virksomhed, så du kan bruge tid på det, du er bedst til.

Vi tilbyder forskellige aftaler, alt efter hvad dine ønsker og behov er. Så om du vil have en løbende aftale, eller vores afhentning af dit affald er en engangsforestilling, så er det muligt. Vi ønsker nemlig, at du får den bedste løsning ud fra, hvad du netop står og mangler.

Du har både mulighed for bestilling online, via en app eller ved at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon. Vi er fleksible og står til hjælp hurtigst muligt, og vi er eksperter i affaldshåndtering – så lad os tage skraldet for dig?

Kontakt os