Afhentning af storskrald i København – Vi rykker hurtigt ud i vores Affaldstaxa

Vi tager os af det hårde arbejde. Vores team slæber, slider, sorterer dit affald og sørger for, at det bliver genanvendt. Derudover fejer vi altid efter os!

Bestil afhentning

Bestil vores Affaldstaxa til at afhente dit storskrald på din adresse.

Vi tager slæbet

Vi kommer altid to mand, og vi laver med glæde alt det hårde arbejde.

Alt er inkluderet i prisen

Bortkørsel, sortering og genanvendelse er selvfølgelig med i prisen.

Vores service Affaldstaxa – kort og godt

Det er sjældent, at affaldsbranchen forbindes med høj service. Men som du kan se på vores Trustpilot-score, så beviser vi, at det godt kan lade sig gøre.

Pålidelig

 • Vi kommer inde for 48 timer
 • Ankomstvindue på ned til 2 timer
 • Faste og gennemskuelige priser
 • Al lastning udføres af os

Miljørigtig

 • Affaldet grovsorteres ved afhentning
 • Affaldet afleveres på landets bedste sorteringsanlæg
 • Op til 99% af affaldet genanvendes
 • Dokumentation for miljørigtig bortskaffelse


Samarbejdsaftaler

Er du interesseret i en løbende aftale?

Ring til vores kundeservice, hvis du er interesseret i en løbende aftale og hør, hvad vi kan gøre for dig!

Spar penge hver gang

Har du ofte behov for vores service, kan der være mulighed for at opnå rabatter

Spar tid på bestilling

Du får et login og skal kun angive få detaljer for at gennemføre en bestilling

Oplev hurtigere levering

Vi kan, afhængigt af aftale, tilbyde endnu hurtigere afhentning


Affaldstaxa

Vores affaldstaxa henter dit storskrald i København

Vores affaldstaxaer kører i hele Storkøbenhavn, så uanset om du bor i en tætpakket gade eller har en smal trappeopgang, så kommer vi og afhenter dit storskrald i København. Du bestiller online og så sender vi vores Affaldstaxa med to mænd fra vores team og tager dit storskrald med, hurtigt og effektivt! Så slipper du for at bøvle med at få storskraldet gennem Københavns gader.

Skulle du stå med meget storskrald i København, så kan vi også tilbyde dig at leje en container til at få fjernet dit affald. Det er typisk den bedste løsning, hvis du f.eks. er i gang med at rydde et hjem over en længere periode.

Et team fra Junkbusters der laster lastbilen med storskrald
hvad er det

Hvad betegnes som storskrald?

Storskrald i København kan betegnes som alt affald, der kan være i et flyttelæs. Storskrald kan f.eks. være indbo såsom møbler, reoler, gulvtæpper, vinduesglas og spejle. Det kan også være byggeaffald af træ, glas, plast og metal fra gør-det-selv-arbejde i hjemmet. Vi kan derfor også afhente haveaffald og elektronik. Derudover kan du benytte Junkbusters affaldstaxaer i forbindelse med rydning af dødsbo i københavn.

De genstande, der derimod IKKE kan betegnes som storskrald i København, er byggematerialer, såsom tagsten, mursten, beton, sanitetsudstyr, gips eller jord, sten, grus osv. Hvis du skal af med genstande fra et byggeprojekt, kan vi derfor være behjælpelige med at komme og fjerne disse. Læs mere om byggeaffald her.

To gutter som bærer en køleskab som skal bortskaffes ned af en trappe.

Ofte stillede spørgsmål om Affaldstaxa

Vi fjerner storskrald hurtigt og effektivt fra både bolig- og erhvervsejendomme. Vores service varetages af to mand, der laster dit affald fra overalt på din ejendom og rydder op, når arbejdet er udført. Vi tager os af gebyrer i forbindelse med den miljøvenlige bortskaffelse af dit affald. Du skal blot booke en tid, så henter vi hurtigt og nemt dit storskrald.

Med vores affaldstaxa fjerner vi alt mellem himmel og jord, så længe det kan løftes af to personer. Du kan bl.a. få hentet:

 • Møbler: sofa, seng, madras, lænestol, skabe og andet storskrald
 • Elektronik og apparater: køleskab, fryser, vaskemaskine, tørretumbler, computer, stereoanlæg, printer og TV
 • Haveaffald: grene, græs, blade, jord, kompost og tørv
 • Træ: brænde, tømmer, krydsfinér, døre og indhegning
 • Kælder, loft og garage: kasser, bøger, køkkenudstyr, værktøj, tøj, pejs og plæneklipper
 • Konstruktion/nedrivning: gips, paller, tremmekasse, glas og beton
 • Tagdækningsvirksomhed/gulvlægger: fliser, asfalt, tæpper, træ og parket
 • Rydning af dødsbo

Vi kan ikke fjerne farlige materialer som maling, skadelige kemikalier, opløsningsmidler, motorolie, benzin, asbest, autobatterier, råt kød og fisk, medicinsk eller biologisk affald samt toksisk stof.

Vi kan dog tage f.eks. computerskærme, køleskabe og frysere med, selvom de er klassificeret som farlige. Men de skal bortskaffes separat og afhændelsesomkostningerne er højere. Derfor tilføjer vi et supplerende gebyr på din faktura. Hvis du er usikker på, om dit affald er farligt og om vi kan afhente det, er det en god idé, at du ringer til os for en sikkerheds skyld.

Husk at vi også tilbyder vores Junkbags og containere, hvis du har tungt affald eller større ting, der skal bortskaffes.

 

Generelt sættes prisen efter volumen. Dvs. hvor meget af vores Affaldstaxa, der er fyldt op med dit storskrald. Men hvis dine materialer er særligt tunge (f.eks. murbrokker eller beton), baserer vi det på vægt, fordi vi betaler for at bortskaffe disse materialer efter vægten.

Vores priser er baseret på mængden og typen affald, der fjernes. Du kan finde de opdaterede priser her på vores hjemmeside. Men indtil vi ser, hvad der skal fjernes, kan vi ikke garantere dig prisen, fordi vi ikke ved, om du har vurderet volumen korrekt. Inden vi begynder et job, vil vores team gennemgå de materialer, du vil have fjernet og give dig et uforpligtende tilbud på, hvor meget opgaven vil koste. Du kan altid sige nej!

Forestil dig en stor kasse, der er 1 meter i bredden, 1 meter i højden og 1 meter i dybden.

Hvad koster afhentning af storskrald i København?

Din pris for vores service er 100% gennemsigtig og du betaler kun for den mængde affald, som du får afhentet. Vi har ingen køretid, ventetid eller andre skjulte tillæg. Prisen påvirkes af mængden, som måles i kubikmeter eller vægt.

Giv os et kald hvis du er i tvivl

Hvis du er tvivl om, hvorvidt det affald du har kan betegnes som storskrald i København, så er du mere end velkommen til at give os et kald på 70702420 eller sende os en e-mail på info@junkbusters.dk. Så kan vi hurtig hjælpe dig med at finde ud af, hvilken slags affald, du står overfor. Hvis det affald du står med, ikke går under betegnelsen storskrald i København, så kan vi stadigvæk være behjælpelige. Du kan f.eks. leje en container, hvis du står med meget affald eller benytte vores Junkbag til mindre mængder affald.