FAQ om affaldstaxa

Her kan du læse vores mest stillede spørgsmål om affaldstaxa.

Vi fjerner affald hurtigt og effektivt fra bolig- og erhvervsejendomme. Vores service omfatter et 2 mands hold der laster materialerne fra overalt på din ejendom, rydder op efter arbejdet er udført og prisen inkluderer bortskaffelse samt sortering af affaldet. Affaldet køres til landets bedste sorteringsanlæg.

Med vores affaldstaxa fjerner vi alt mellem himmel og jord, forudsat at det kan løftes af to personer.
Af eksempler kan nævnes:
Møbler: sofa, seng, madras, lænestol, skabe, tæpper og andet storskrald, samt rydning af dødsbo.
Elektronik og husholdningsapparater: Køleskab, fryser, vaskemaskine, tørretumbler, computer, stereoanlæg, printer, TV, fax maskine
Kælder, Loft & garage: Kasser, bøger, køkkenudstyr, værktøj, tøj, plæneklipper
Haveaffald: Grene, græs, blade, jord, snavs, kompost, tørv
Byggeaffald: Gips, træ, glas, beton, vinduer, gulve/parket blandet bygningsaffald mm.
Visse typer farligt affald kan vi desværre ikke afhente, herunder maling, skadelige kemikalier, opløsningsmidler, motorolier, benzin, asbest, autobatterier, råt kød og fisk, medicinsk eller biologisk affald.

Husk også at vi også tilbyder vores Junkbags og containere hvis du har tungt affald eller større ting der skal bortskaffes.

Nej, vi henter affaldet der hvor det lægger. Du skal dog være opmærksom på at der er begrænset tid inkluderet i afhentning og der afregnes for den ekstra tid der bruges på adressen.

Håndteringen af farligt affald med affaldstaxaen kræver specielle arbejdsmetoder, miljøgodkendelser og tilladelser, som vi ikke har. Vi har dog mulighed for at håndtere farligt affald på andre måder, du kan kontakte os på 70702420 for at høre mere.

Ja, vi er registreret i Miljøstyrelsens affaldsregister som indsamler med forbehandlingsanlæg.

Nej, vi udfører desværre ikke flytninger. Vores affaldstaxa er specielt designet til at køre med affald og vores chauffører er ikke uddannet til at foretage flytninger.

Ja, hvis du har aftalt med organisationen på forhånd. Desværre skyldes forsikring overvejelser, at vi er ude af stand til at garantere tingenes stand ved ankomsten. Læs gerne mere om, hvordan Junkbusters ellers bidrager til velgørenhed.

Vores team laster din affald i lastbilen, rydder op og tager det til sortering. Vi sorterer elementer til genbrug eller deponering. For genanvendelse og bortskaffelse betaler vi i henhold til vægten af materialet der bortskaffes. Vores gebyrer afspejler omkostningerne ved at gøre alt dette og også bekostning af at ansætte personale og køre vores lastbiler.

Generelt sættes prisen efter volumen (dvs. hvor meget af vores lastbil er fyldt op med dit affald). Men hvis dine materialer er særligt tunge (f.eks. murbrokker eller beton) baserer vi det på vægt, da vi også betaler for at bortskaffe disse materialer efter vægt.

Vores priser er baseret på mængden og typen affald der fjernes og prislisten er altid opdateret på vores webside. Men indtil vi ser, hvad der skal fjernes kan vi ikke garantere dig prisen, da vi ikke ved om du har vurderet volumen korrekt. Inden vi starter et job, vil vores team gennemgå de materialer, der skal fjernes og give dig en uforpligtende tilbud på, hvor meget opgaven vil koste. Du kan altid sige nej!

Prøv at give os så langt varsel som muligt for at sikre din afhentning kan planlægges så det er praktisk for dig. Men hvis det haster, kan vi ofte arrangere en afhentning inden for 48 timer efter dit opkald (oftest samme dag).

På grund af mulige uforudsete omstændigheder, såsom trafik- eller jobs, der ender med at blive større end forventet. Lastbilen hold vil ringe til dig 15 til 30 minutter før ankomst og give en nøjagtig ankomsttid.

Ikke altid. Forudsat at vi kan få adgang til affaldet fra vejen, og vi har dine betalingskortoplysninger på forhånd, vil vi ringe til dig fra afhentnings stedet med en nøjagtig pris og derefter behandle din kortbetaling. Ligeledes har konto kunder ofte afhentninger uden at nogen er på stedet, og så sender vi simpelthen en faktura efter afslutningen af jobbet.

Hvis du har brug for en afhentning uden for almindelig kontortid, så lad os vide, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine krav.

Ladet på vores lastbiler har en volumen på ca. 12 kubikmeter. Dog er vi eksperter i at pakke bilen og kan normalt have ligeså meget som en 20 fods container.
De ser måske ikke så store ud, men fordi vi gør meget ud af at pakke affaldet, kan vi alligevel have en hel del! Ladet er altid den samme størrelse, og kan transportere op til 3 tons – ideel til en stor bunke af murbrokker!

Vores lastbiler har brug for 3,5 meter i bredden og 4 meter i højden når de kører. Derudover kan der være lokale forhold, som gør at vi ikke kan komme ind. F.eks. parkerede biler.

Du kan forestille dig at dit affaldet er vaskemaskiner, en vaskemaskine fylder nemlig ca. 1m3. Hvis du stadig ikke helt kan vurdere mængden, så må du meget gerne sende os nogle billeder på info@junkbusters.dk. Vi sidder klar til at rådgive dig.

Et team af to stærke effektive mennesker med skovle, koste, tæpper, poser, spande, en støvsuger, sko dækkener, værktøj og en lille sækkevogn. Derudover kan vi på bestilling have trillebøre, rampe og el-værktøj med.

Vi gør vores yderste for at undgå det! For at minimere chancen for snavs i din ejendom, samt ved hjælp af tæpper, har vores chauffører altid rene uniformer (vi har ekstra med), og for virkelig regnfulde dage, bruger vi plastik dækkener til skoene for at undgå mudderet omkring huset tages med ind. Vores lastbiler kommer udstyret med hånd vaskefaciliteter så vores chauffører kan vaske hænder mellem job, og vi altid fejer grundigt ved udgangen af jobbet. I det usandsynlige tilfælde, at vi gør skade din ejendom, når vi fjerner affald, så bare rolig, vi er fuldt forsikrede, og vi vil sørge for eventuelle reparationer øjeblikkeligt.

Størstedelen genanvendes eller genbruges – ved at blive givet til velgørende organisationer eller tages til specielle genanvendelsesfaciliteter. Når disse muligheder ikke kan lade sig gøre tages affaldet til modtagestationer, hvor det sorteres og bortskaffes på den mindst miljøbelastende måde.

Vores hovedkontor og administration er placeret i Gentofte på Lyngbyvehj 419. Men vi tilbyder de fleste af vores services i hele landet.