Nedrivning og afmontering - lofter, skillevægge og gulve mm. - Nedrivningsfirma København og Århus

Vi kommer 2 mænd i en Affaldstaxa og hjælper dig med nedrivning og afmontering

Har du brug for hjælp til afmontering og let nedrivning, så står vi klar til at hjælpe dig!

Bestil afhentning

Bestil vores Affaldstaxa til at afhente dit storskrald på din adresse.

Vi tager slæbet

Vi kommer altid to mand, og vi laver med glæde alt det hårde arbejde.

Alt er inkluderet i prisen

Bortkørsel, sortering og genanvendelse er selvfølgelig med i prisen.

Vores service Affaldstaxa – kort og godt

Det er sjældent, at affaldsbranchen forbindes med høj service. Men som du kan se på vores Trustpilot-score, så beviser vi, at det godt kan lade sig gøre. Vi er ikke et nedrivningsfirma, men kan godt hjælpe med lettere nedrivning eller afmontering.

Pålidelig

 • Vi kommer inde for 48 timer
 • Ankomstvindue på ned til 2 timer
 • Faste og gennemskuelige priser
 • Al lastning udføres af os

Miljørigtig

 • Affaldet grovsorteres ved afhentning
 • Affaldet afleveres på landets bedste sorteringsanlæg
 • Op til 99% af affaldet genanvendes
 • Dokumentation for miljørigtig bortskaffelse


Samarbejdsaftaler

Er du interesseret i en løbende aftale?

Ring til vores kundeservice, hvis du er interesseret i en løbende aftale, og hør hvad vi kan gøre for dig!

Spar penge hver gang

Har du ofte behov for vores service, kan der være mulighed for at opnå rabatter

Spar tid på bestilling

Du får et login og skal kun angive få detaljer for at gennemføre en bestilling

Oplev hurtigere levering

Vi kan, afhængigt af aftale, tilbyde endnu hurtigere afhentning


Affaldstaxa

Brug vores affaldstaxa til nedrivning

Hos Junkbusters tilbyder vi flere forskellige services indenfor afhentning af affald, og i den forbindelse kan vi også stå for let nedrivning i din bolig. Vi kan afhente affald i vores affaldstaxa, hvor vi sender to mænd, som både kan afmontere inventar, rive ned og bortskaffe dit affald miljørigtigt.

Skal du rive ned eller afmontere, så er der også mulighed for, at man kan låne en bigbag som er en stor skraldesæk, hvor du kun betaler for afhentningen. Hvis en bigbag ikke er nok til alt dit affald, tilbyder vi også container i forskellige størrelser, og står selvfølgelig også for afhentning af containeren igen, samt sortering af affaldet.

Hurtigt og nemt

Lettere nedrivning og afmontering

Junkbusters foretager let nedrivning og afmontering af inventar. Fleksibiliteten som vores små lastbiler giver os, gør os specielt egnede til at komme frem steder, hvor der hvor det ikke er ligetil at have en container placeret, såsom butiksstrøg eller centre. Vi hjælper gerne med hele arbejdet, både nedbrydning, afmontering, bortskaffelse af affaldet og sortering.

Vi sorterer affaldet på den nærmeste genbrugsstation og det på en miljørigtig måde. Vi bestræber os på at genbruge så meget som muligt, derfor har donerer vi intakt storskrald til velgørenhedsorganisationer som Kræftens Bekæmpelse og Dansk Røde Kors.

Vi er ikke et regulært nedrivningsfirma, men ring til os og hør om vi kan løse opgaven for dig. Vi løser denne type opgaver for store butikskæder, så vi kan sikkert også hjælpe dig.

Vi støtter velgørenhed

Derfor skal du vælge Junkbusters til nedrivning og afmontering

Vi er pålidelige og svarer dig inden for 48 timer. Vi ankommer inden for et vindue på 2 timer, hvor vi fjerner næsten alt slags storskrald. Vi har faste og gennemskuelige priser – også fejer vi altid efter os, så vi altid forlader omgivelserne pæne og rene. Vores folk er høflige, betænksomme og respektfulde overfor deres omgivelser.

Vi tager miljømæssigt ansvar, ved at genbruge og genanvende så meget som muligt. Så står du overfor en nedrivning eller skal du have afmonteret inventar – så står vi klar til at hjælpe dig!

Kontakt os

Hvad kan i hjælpe mig med?

Hos Junkbusters nedbryder vi ikke bærende konstruktioner som etageadskillelser og vægge, da vi ikke har de egnede maskiner eller er korrekt uddannede til at foretage disse beregninger. Dette kan dog løses med vores samarbejdspartnere, som kan træde til, hvis det skulle være aktuelt.

Så hvis du vil vide mere om vores samarbejdspartnere eller vores tjenester indenfor nedrivning, så ring til os på: 70 70 24 20 eller send en e-mail til: info@junkbusters.dk.

Ofte stillede spørgsmål om Affaldstaxa

Vi fjerner storskrald hurtigt og effektivt fra både bolig- og erhvervsejendomme. Vores service indeholder to mand, der laster dit affald fra overalt på din ejendom og rydder op efter arbejdet er udført. Vi tager os af gebyrer i forbindelse med den miljøvenlige bortskaffelse af dit affald. Du skal blot booke en tid, og så henter vi hurtigt og nemt dit storskrald.

Med vores affaldstaxa fjerner vi alt mellem himmel og jord, så længe det kan løftes af to personer. Du kan bl.a. få hentet:

 • Møbler: sofa, seng, madras, lænestol, skabe og andet storskrald
 • Elektronik og apparater: køleskab, fryser, vaskemaskine, tørretumbler, computer, stereoanlæg, printer og TV
 • Haveaffald: grene, græs, blade, jord, kompost og tørv
 • Træ: brænde, tømmer, krydsfinér, døre og indhegning
 • Kælder, loft og garage: kasser, bøger, køkkenudstyr, værktøj, tøj, pejs og plæneklipper
 • Konstruktion/nedrivning: gips, paller, tremmekasse, glas og beton
 • Tagdækningsvirksomhed/gulvlægger: fliser, asfalt, tæpper, træ og parket
 • Rydning af dødsbo

Vi kan ikke fjerne farlige materialer som maling, skadelige kemikalier, opløsningsmidler, motorolie, benzin, asbest, autobatterier, råt kød og fisk, medicinsk eller biologisk affald samt toksisk stof.

Vi kan dog tage f.eks. computerskærme, køleskabe og frysere med, selvom de er klassificeret som farlige. Men de skal bortskaffes separat, og afhændelelsesomkostningerne er højere. Derfor tilføjer vi et supplerende gebyr på din faktura. Hvis du er usikker på, om din affald er farligt, og om vi kan indhente det, er det en god idé, at du ringer til os for en sikkerheds skyld.

Husk også, at vi også tilbyder vores Junkbags og containere, hvis du har tungt affald eller større ting, der skal bortskaffes.

 

Generelt sættes prisen efter volumen. Dvs. hvor meget af vores Affaldstaxa, der er fyldt op med dit storskrald. Men hvis dine materialer er særligt tunge (f.eks. murbrokker eller beton), baserer vi det på vægt, fordi vi betaler for at bortskaffe disse materialer efter vægten.

Vores priser er baseret på mængden og typen affald, der fjernes. Du kan finde de opdaterede priser her på vores webside. Men indtil vi ser, hvad der skal fjernes, kan vi ikke garantere dig prisen, fordi vi ikke ved, om du har vurderet volumen korrekt. Inden vi begynder et job, vil vores team gennemgå de materialer, du vil have fjernet, og give dig en uforpligtende tilbud på, hvor meget opgaven vil koste. Du kan altid sige nej!

Forestil dig en stor kasse, der er 1 meter i bredden, 1 meter i højden og 1 meter i dybden.