Sikkerhedsmakulering i København

Vi henter dine fortrolige papirer med vores Affaldstaxa

Står du og skal af med en masse papir med meget fortrolige oplysningerne, så tilbyder Junkbusters en tryg og sikker makulering, enten som del af en større rydningsopgave eller som en løbende indsamling med udelukkende fortroligt affald. Det er dig der afgør hvilken service, der er den rigtige for dig.

Vores makulering skaffer dig på en nem, sikker og hurtig måde af med dit fortrolige affald. Junkbusters kan både håndtere rent papir, samt papir i ringbind og lignende. Vi er professionelle, og sørger selvfølgelig for ekstra god service, samt sikker behandling.

Hvad må være i papir til sikkerhedsmakulering

  • Løse ark papir
  • Ringbind (mod tillægspris)

Hvad må IKKE være i papir til sikkerhedsmakulering

  • plastik charteks / plastlommer
  • CD´er
  • Alt andet end papir

 

Se hele vores sorteringsguide her>

Affaldstaxa

Hvordan foregår makulering af fortrolige papirer?

Ved en afhentning af enten en større oprydningsopgave eller afhentning af udelukkende fortroligt affald, så sender vi to mænd, som selvfølgelig agerer professionelt! Vores mandskab ankommer i 2 timers ankomstvinduer, og udfører alt lastning for jer, I skal blot bestille en afhentning og fortælle os, hvor vi skal afhente affaldet. Samtidig kan i få en fuld dokumentation for, hvordan dit fortrolige affald bliver bortskaffet forsvarligt og sikkert.

Bestil affaldstaxa
Miljø

Hvordan henter I, og hvad gør i med makuleringen?

Visse dokumenter har meget personfølsomme oplysninger, hvilket selvfølgelig skal behandles fortroligt. For at være sikker på at oplysningerne ikke kommer videre skal dokumenterne krydsmakuleres, så de ikke kan genskabes. Dette sker ved at de sendes igennem nogle avancerede maskiner, som skærer dem til små stykker på under 2×2 cm.

Derefter blandes det og kommer ud i den anden ende på store paller med papirstykker. Efter denne sikkerhedsmakulering så renses papiret og genanvendes igen til nyt papir. Vi kan derfor garantere, at papir der bliver afhentet til makulering, behandles fortroligt og ikke ender i de forkerte hænder.

Prisen på vores Affaldstaxa fastsættes ud fra hvor meget affaldet fylder, prisen for sikkerhedsmakulering er et tillæg pr. kg affald.

Junkbuster sørger for miljøvenlig makulering

Junkbusters har lavet et koncept der hedder Kontor-retur, hvor du kan have en beholder til kontorets genanvendelige affald, som f.eks. papir og pap eller andet der er let at genanvende. Denne løsning er både nem, billig og miljørigtig. Du betaler pr. tømning, og du betaler hverken leje eller gebyrer. Prisen er alt inklusiv.

Se mere om denne løsning på hjemmesiden under Kontor-retur. Dette koncept vil få jeres virksomhed til at tænke miljørigtigt og skabe en grønnere bevidsthed blandt jeres medarbejdere.

Vi er klar til at give en hjælpende hånd med jeres erhvervsaffald og makulering af fortrolige papirer! Har du spørgsmål til, hvordan vi præcis udfører opgaven, eller har du spørgsmål til hvilken løsning der er bedst for dig, så er du mere en velkommen til at kontakte os på telefon: 70 70 24 20 eller på e-mail: info@junkbusters.dk, så besvarer vi dine spørgsmål og guider dig til den rigtige løsning.