Vælg den rette løsning til dit haveprojekt

Har du været i gang med at grave haven op og ligger nu inde med bunker af jord, som du ikke ved hvad du skal gøre af? Så frygt ej! Hos Junkbusters tilbyder vi forskellige services, der kan hjælpe dig med bortskaffelse af jord på en miljørigtig måde.

Vi tilbyder en række forskellige løsninger til bortskaffelse af jord. Valg af løsning afhænger af, hvilken bortskaffelse du foretrækker og hvor store mængder jord, du har liggende.

Jord skal analyseres og findes i 4 klasser ift. forurening og derfor også pris. Læs mere om dette nedenstående!

Hvad må der være i jord

  • Ren jord
  • Natursten som findes i jorden

Hvad må der IKKE være i jord

  • Brokker (beton, tegl, asfalt)
  • Alt andet affald og bygningsaffald

 

Se hele vores sorteringsguide her>

Sådan beregnes prisen for bortskaffelse af jord

Jord skal analyseres og findes i 4 klasser ift. forurening og derfor også pris.

  • Kl. 0-1 er ren jord, som ikke er forurenet
  • Kl. 2-3 er let forurenet jord
  • Kl. 4 er forurenet jord

Jord køres til en modtagestation, som analyserer den, hvilket betyder, at den endelige pris først kendes efter analyseresultatet foreligger. Derfor kan der efterfølgende komme en tillægspris pr. ton. Ved større mængder kan man også få taget analyser på afhentningsadressen inden afhentning og derefter køre til jorddeponi eller oprensning.

Ved helt små mængder (mindre end 6-10 ton) er det i visse områder muligt at købe en pakkeløsning inklusiv analyse, dette kaldes ofte Fastpris, Byjord eller X-jord. Det koster lidt mere pr. ton, men du betaler så ikke for analysen og prisen er fast (op til klasse 3). Kun hvis jorden er klasse 4 vil du kunne få en ekstraregning, men det er dog sjældent at jord er så forurenet.

Bigbags

Bortskaffelse af jord med vores bigbags

Har du en stor bunke med jord, som ligger nogle meter fra vejen, kan det blive en besværlig opgave at bortskaffe jorden. Du kan derfor bestille en lastbil, så du slipper for at flytte det tunge jord. Der betales timepris for lastbilen, for bortskaffelsen af jorden og for udarbejdelsen af jordanalysen.

Du kan anvende vores bigbags til bortskaffelse af jord. Hvis du fylder en bigbag med jord, kan vi hente den med vores kranbil. Vi kan afhente bigbags, der står op til 7 meter fra vejen. En af fordelene ved at bruge vores bigbags er, at du sparer jordanalysen, da den er med i den faste pris på afhentningen. Har du kun 1-4 m3 jord, så er dette den mest rentable løsning.

Bestil en Junkbag
Container

Bortskaffelse af jord med vores container

Hvis du vælger en affaldscontainer, så skal du huske på, at jord har en tung massefylde på 1,5 ton pr. m3. Derfor skal jord i en 12m3 container kun fyldes halvt op, eftersom en container max må veje 10 ton. Dette er vigtigt for, at lastbilen kan trække den op på ladet.

Du kan bruge en trillebør eller motorbør til at få jorden bragt op i containeren. Der betales for levering og afhentning af containeren, for bortskaffelsen af jorden og for jordanalysen.

Bestil en container
Kontakt os

Kontakt os og få råd og vejledning

Vores kompetente medarbejdere sidder altid klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have. Du kan kontakte Junkbusters på telefon 7070 2420 eller på e-mail: info@junkbusters.dk, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med bortskaffelse af jord, som du ikke ved hvad du skal gøre af.

Vi udarbejder jordanalyse med omtanke for miljøet

Ved bortskaffelse af jord skal du være opmærksom på, at jorden skal analyseres for forurening. Selve testen har en omkostning, som kan variere afhængigt af, hvor du befinder dig i landet. Derudover bliver jorden dyrere at bortskaffe, hvis den er forurenet.

Dog er der en undtagelse, hvis du får afhentet din jord i vores bigbags. Junkbusters har en fast pris på afhentning af bigbags, der inkluderer en forsikring, som dækker prisen på både selve analysen og den ekstra omkostning, der påføres ved bortskaffelse af jorden, hvis den skulle være forurenet.