Bortskaffelse af haveaffald | Kontakt Junkbusters i dag!

Hvilken løsning skal jeg vælge til afhentning af haveaffald?

Som husejer kender du sikkert, at du står med en masse affald fra haven, som du skal af med. Slip for bøvlet med at læsse, køre på genbrugsstationen og sortere dit affald. Vi klarer det hele for dig og vi har flere forskellige muligheder til afhentning af haveaffald.

Med vores Affaldstaxa kommer vi to mand i vores lastbil og rydder alt fra buske og træer til havemøbler og hvad du ellers har af affald i din have. Du kan egentlig selv bestemme, hvor meget af arbejdet du selv vil lave, men vores service kan inkludere indsamling, lastning, transport og bortskaffelse af dit affald.

Hvad må være i haveaffald

 • Have- og parkaffald
 • Græs
 • Buske
 • Andet løvfald
 • Grene og stammer op til 20 cm. i diameter*

*Hvis diameteren er over 20 cm vil affaldet omklassificeres til brændbart affald.

Hvad må IKKE være i haveaffald

 • Stød og rødder**
 • Havemøbler**
 • Hegn
 • Papir, pap, plast
 • Andet brændbart materiale
 • Andre ikke kompostbare materialer
 • Større mængder jord og sten mv.

**Afhængig af størrelse og materiale vil affaldet blive omklassificeret til enten brændbart eller blandet affald.

Se hele vores sorteringsguide her>

Affaldstaxa

Afhentning af haveaffald med vores Affaldstaxa

Når vores team ankommer på din adresse, finder vi ud af, hvad der skal bortskaffes og giver derefter en pris på arbejdet. Hvis du ikke kan godkende prisen, så kører vi igen uden beregning. Prisen afregnes pr. kubik og inkluderer arbejdstid. Du kan se vores priser og booke online her på siden.

Vores lastbiler er udstyret til at udføre enhver form for haverydning og bilen kan rumme 12 kubik affald. Den er udstyret med koste, skovle, spande, poser og tæpper, hvis vi skal gennem huset for at rydde haven. Er der brug for ekstra udstyr til at rydde din have eller er det en fordel med en trillebør, så sig endelig til når du bestiller.

Bestil vores Affaldstaxa
Miljø

Altid fokus på miljørigtig bortskaffelse af dit haveaffald

Det kan være et stort stykke arbejde at rydde ens have, og det tager hårdt på kræfterne, derfor kan det også være svært at overskue at bortskaffe haveaffaldet på en ansvarlig og miljørigtig måde. Vælger du Junkbusters klarer vi netop dét for dig, så kan du trygt have god samvittighed.

Vores miljøvenlige procedurer har gjort os førende inden for vores felt. Blandt andet tilstræber vi at sortere og genanvende mest muligt af dit affald.

Det gør vi ved at arbejde sammen med sorteringsanlæg, der sorterer og genanvender op mod 99 % af dit affald.

Hos os er du sikret faste, lave priser og professionel hjælp fra et firma med fokus på bæredygtighed og genanvendelse ved afhentning af haveaffald.

Hvad henter I og hvordan sorteres det?

Vi henter alt haveaffald fra jord, sten og rødder til havestole eller andre ting, du gerne vil af med fra din have. Det inkluderer indsamling, lastning, transport og bortskaffelse af dit affald. Vi står typisk ikke for selve gartnerarbejdet, men har du brug for det, kan vi hjælpe dig med at finde en professionel.

Vores team har stor erfaring med afhentning af haveaffald. Vi ankommer i vores uniformer og leverer branchens bedste service med et smil. Vi møder op til tiden og overholder altid vores aftaler. Du skal bare sige til. Vi er altid klar til at få jord under neglene.Vi bortskaffer selvfølgelig også dit affald ved at sortere det og køre det på genbrugspladsen eller sorteringsanlægget. Hvis du skal af med eksempelvis byggeaffald eller andet affald, så kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Hvis vi skal bortskaffe jord, sten og rødder, så anbefaler vi, at du vælger vores Junkbags eller en container, fordi denne type affald vejer meget. På den måde er det billigere at bortskaffe. Vi kan dog hjælpe med at slæbe affaldet ud til vejen og fylde det i en Junkbag eller container.

Du kan få hentet dit haveaffald med vores Affaldsataxa i hele Storkøbenhavn og Aarhus. Hvis du ikke bor i det område, kan vi i stedet tilbyde en container-løsning eller vores Junkbags til afhentning af haveaffald. Denne service tilbyder vi i hele Jylland og på Sjælland. Er du i tvivl om dine muligheder og hvordan du skal gribe det an, så kan du ringe til vores kundecenter på 7070 2420 eller skrive en mail til os på info@junkbusters.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Hvilken løsning skal du vælge?

Når der drejer sig om afhentning af haveaffald, kan vi tilbyde flere forskellige løsninger, alt afhængig af hvor meget og hvilken type haveaffald det drejer sig om. Du kan gøre brug af vores Affaldstaxa – i affaldstaxaen er der plads til 12 kubik affald, hvis du ud over dit haveaffald også har sten, jord eller andet tungt affald, så kan du med fordel bruge en Junkbag eller en container. Vi ankommer altid med at smil, og vi kan hjælpe med det hele eller kun dele af rydningen, det er op til dig. Er du i tvivl om hvilken løsningen, du skal benytte dig af til rydning af dit haveaffald, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gerne bistå dig med spørgsmål. Uanset hvilken løsning du ender med at vælge, så garanterer vi at bortskaffe alt haveaffaldet på en ansvarlig måde.