LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Viborg
Scroll ned og læs mere, eller klik på ovenstående menu for mere information.

Junkbusters i Viborg

I Viborg og omegn kan vi levere både materialer og flere af vores affaldsløsninger. Hos Junkbusters arbejder vi kun med udvalgte samarbejdspartnere og dette er også tilfældet i Viborg. Vi er landsdækkende og kan derfor hjælpe uanset hvor du befinder dig i landet.

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig med netop din opgave i Viborg, så ring endelig ind til vores kundecenter og tag en snak med os.

Fakta om Viborg

Viborg er en af de ældste byer i Danmark. Byen har 39.228 indbyggere i byområdet (2015)[1] og ligger centralt i Midtjylland ved Hærvejen. Byens navn, som gennem tiderne er skrevet som Wibjerg,Wibiærgh, Wybærgh, Wiburgh og på latin Wibergis, hentyder til et indviet sted til gudsdyrkelse (Vi på olddansk betyder helligdom) og til byens beliggenhed højt i terrænet. Viborg betyder således "det hellige sted på bakken".

hele Viborg Kommune bor 94.985 indbyggere i byområdet (2015)[1]. Kommunen er arealmæssigt Danmarks næststørste efter Ringkøbing-Skjern Kommune. Siden 1. januar 2007 har byen været sæde for den centrale forvaltning i Region Midtjylland.

2012 blev Viborg Kommune kåret som årets Idrætskommune samt Årets Ungdomskommune.

Kilde: Wikipedia

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012