LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
velgoerenhed-stot-brysterne
Scroll ned og læs mere, eller klik på ovenstående menu for mere information.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Støt Brysterne 2017

2017 var året hvor hele Danmark for den 13 gang gik sammen om at Støtte Brysterne, gennem årene er der blevet indsamlet mere end 156 mio. støttekroner til netop brystkræft.  
Hos Junkbusters støttede og støtter, vi selvfølgelig også op. 
Brystkræft er den hyppigste kræftsygdom blandt kvinder. Årligt rammes ca. 4600 danske kvinder af sygdommen og antallet, der får stillet diagnosen, har været stigende de seneste 60 år.
Dette er en sag og et område, der har brug for støtte og opmærksomhed!
Vi gik derfor helt i pink og fik designet en særlig lyserød Junkbag, dedikeret til netop Kræftens Bekæmpelses kampagne Støt Brysterne.
Vores Junkbags er specielt udviklet til at håndtere alle former for byggeaffald samt haveaffald. Men lige de Lyserøde BAGS kunne så meget mere end det. 
Vores lyserøde bags var nemlig designet til at skabe opmærksomhed omkring kampen mod brystkræft og Kræftens Bekæmpelses kampagne Støt Brysterne.
Alt overskud fra de lyserøde Junkbags blev doneret ubeskåret til Støt Brysterne -  deres forskning og forebyggelse på området🎗

Vi fik i den grad sat fokus på budskabet, sammen med byens håndværkere, som byttede den normale blå BAG ud med den mindst ligeså flotte Lyserøde BAG.


 
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012