LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Velgoerenhed Praematures
Scroll ned og læs mere, eller klik på ovenstående menu for mere information.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Præmatures Vilkår

"Vi har i Landsforeningen Præmatures Vilkår nydt rigtig godt af JunkBusters rigtige gode koncept. Som foreningen der kæmper for bedre vilkår for de børn der er født for tidligt, er vi afhængig af frivillige kræfter og donationer. Det var derfor med stor entusiasme at vi stiftede bekendtskab med JunkBusters da vi stod overfor at møblere vores nye støtte- og videnscenter for præmaturitet. En simpel mail blev sendt om hvem vi var og hvad vi havde brug for af møbler. Allerede dagen efter blev vi kontaktet og indenfor 2 uger havde vi et møbleret center der kan rumme professionel støtte til de berørte mennesker og klare alle de behov vi som administration af en forening har.

Igennem hele forløbet har Junkbusters været topprofessionelle og alt fra mailkorrespondance, opkald samt den smilende levering til døren har været en fornøjelse.

Vi kan derfor varmt anbefale JunkBusters til alle velgørende formål og til alle der vil glæde andre og miljøet med ting der ellers bare bliver skrottet."

Karina Rothoff Svendsen

Formand
Landsforeningen Præmatures Vilkår

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012