LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20

Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
tomme malerspande

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Sådan håndterer du tomme malerspande

Når man er i gang med et større renoveringsprojekt, der involverer maling, står man ofte tilbage med en masse tomme malerspande. Og hvad skal man så gøre med dem?

Maling hører under farligt affald, og må af den grund egentlig ikke blandes med dit øvrige storskrald. Men når dine malerspande er tomme, er det ok at du blander dem med dit affald i enten din lejede container eller i dine bigbags.

Selvom maling hører under farligt affald, og ikke må komme med ned i din leje container eller din Junkbags, er det i orden at aflevere de tomme spande.

Når først dine malerspande er helt tomme og tørre, og der ikke er noget som helst vådt maling i, hører de nemlig under den affaldsfraktion, der kaldes for “brændbart”.

Malerspande af metal

Vær dog opmærksom på, at visse malerspande kan være af metal og hvis de blandes med fx træ eller andet brændbart, kommer de under affaldsfraktionen “blandet”. I stedet skal metalbøtterne sorteres i egen fraktion “metal”.

Se vores sorteringsguide her:

Sorteringsguide for Junkbags
Sorteringsguide for Containere

 

.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012