LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere

Vi afhenter dit storskrald i København

En stor del af beboerne i København ejer ikke en bil. Det er ganske simpelt fordi, man sjældent har brug for bil i en tætpakket storby, hvor offentlige transportmidler kan fragte dig rundt ganske ubesværet. Men når det kommer til at skulle skille sig af med store mængder storskrald, kan det pludselig blive en besværlig opgave i storbyen.

Derfor kan du hos Junkbusters bestille afhentning af storskrald i København og omegn. Uanset hvor smal en brostensbelagt gade du bor på, så finder vi vej til dig og tager læsset fra dine skuldre. Når du lader Junkbusters stå for afhentning af storskrald i København, vil det foregå efter vores miljøbevidste principper, hvor vi tager et kæmpe ansvar for at få sorteret og afskaffet storskraldet på aller bæredygtigste vis.


Trustpilot

Sådan fungerer afhentning af storskrald i København

Når behovet opstår og du har brug for hjælp til håndtering af større mængder affald, så kontakter du blot Junkbusters og vi vil være klar til at hjælpe dig indenfor 48 timer. Du er velkommen til at give os et ring på tlf.: 70 70 24 20, hvilket kan gøres mandag til torsdag mellem 7:30 og 16:30, og fredag mellem 07:30-16:00. Har du ingen tvivler og ved du hvilken ydelse du skal bruge, så kan du bestille afhentning af storskrald i København online.

Vi sender herefter en af vores nemt genkendelige affaldstaxaer til din adresse. Her vil to af vores dygtige arbejdsmænd ankomme, klar til at håndtere dit storskrald. Der er ingen skrå “københavner-trapper” eller høje etagebygninger, som de ikke kan overkomme, så hos os er du i trygge hænder. Vi lover, at afhentningen af dit storskrald i København vil gå let og gnidningsløst.

Til hvilke formål kan der benyttes afhentning af storskrald i København?

Vi afhenter alle former for storskrald i København. Herunder kan eksempelvis nævnes haverydning, byggeaffald og elektronik. Derudover kan du benytte Junkbusters affaldstaxaer i forbindelse med rydning af dødsbo i københavn. Er du erhvervsdrivende kan vi ydermere tilbyde storskraldsordning, rydning af kontorer eller afhentning af fortroligt kontoraffald, hvorefter vi sørger for sikker afskaffelse og makulering af dette.

Bemærk dog, at vi hos Junkbusters ikke afhenter maling, kemikalier, asbest, mad, medicinsk eller biologisk affald.


Vores AFFALDSTAXA Services


Afhentning af affald Afhentning af affald Vi kommer 2 mand og afhenter dit affald. Vi tager alt slæbet, sortering og fejer efter os. Husrydning og dødsbo Husrydning og dødsbo Rydning af huset, behøver ikke være stressende, hvis det sker på en ordentlig måde. Kontorrydning Kontorrydning Grundig rydning af kontorer er alfa og omega fx ved omrokering eller flytning. Haverydning Haverydning JunkBusters rydder haveaffald hurtigt, mens du roligt kan læne dig tilbage! Sikkerhedsmakulering Sikkerhedsmakulering Tryg og sikker makulering, enten som del af en generel affaldshåndtering eller som en særlig indsamling. Afhentning af elektronik Afhentning af elektronik Vi kommer 2 mand og afhenter dit affald. Vi tager alt slæbet, sortering og fejer efter os. Genanvendelsesløsninger Genanvendelsesløsninger Hvis kommerciel genanvendelse gøres ordentligt, kan det virkelig gavne din virksomhed – også på bundlinjen. Nedrivning Nedrivning Vi foretager nedrivningsarbejde, afmonterer inventar eller lignende. Storskraldsordning Storskraldsordning Når virksomheden skal af med storskrald, så lad Junkbusters lave arbejdet. Kontor retur Kontor retur Nem løsning til kontorets affald


Hvad koster storskraldsafhentning i København?

Din pris for vores service er 100% gennemsigtig og du betaler kun for den mængde affald, som du får afhentet. Vi har ingen køretid, ventetid eller andre skjulte tillæg. Prisen påvirkes af mængden, som måles i kubikmeter eller vægt. Vi tilbyder også at afhente elektronik, køle/fryseskabe, makulering m.m. som du i prislisten kan læse alt om her.


Kontakt os for hjælp

Har du spørgsmål til afhentning af storskrald i København eller er du generelt i tvivl om noget vedrørende vores services? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Du kan ringe til os på tlf.: 70 70 24 20. Vi sidder klar mandag til torsdag mellem 7:30 og 16:30, og fredag mellem 07:30-16:00. Alternativt kan du altid sende en mail til info@junkbusters.dk, hvor vi vil svare dig hurtigst muligt.
 

Junktruck services
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012