LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere

Afhentning af storskrald 

Junkbusters har ét mål for øje: Vi vil være dit foretrukne valg af renovationsfirma med fokus på bæredygtig affaldshåndtering. Derfor tilbyder vi en række af forskellige services - herunder afhentning af storskrald I Århus-området og Storkøbenhavn.

Vi sender to friske mænd afsted i vores velkendte Affaldstaxa til den givne adresse, hvor de afhenter dit storskrald og kører det på genbrugsstationen. Her afskaffes storskraldet efter miljøvenlige principper. Vi rydder og fejer naturligvis grundigt efter os.

Uanset om du har brug for afhentning af storskrald, rydning af dødsbo eller andet, så kan vi hos Junkbusters være behjælpelige med vores Affaldstaxa løsning. Hos os er du sikret faste, lave priser og hjælp fra et firma med fokus på bæredygtighed og genbrug.

Vi tilbyder vores Affaldstaxa-service i området omkring Århus samt region Hovedstaden. Anvender du en af Junkbusters løsninger, sparer du dig selv for ligegyldig ventetid og langtrukne aftaler. Vi er effektive og møder til den aftalte tid med et vindue på to timer.

Vi ved at aftaler om håndtering af storskrald, kan være svært at passe ind i kalenderen. Derfor bestræber vi os på at være fleksible alt efter dit behov. Spørg os endelig til råds, hvis der er noget, som du ønsker skal kunne lade sig gøre.

Vores miljøvenlige procedure har gjort os førende indenfor vores felt. Blandt andet bestræber vi os på, at genbruge mest muligt. Det gør vi ved at donere dit intakte storskrald til organisationer som Kræftens Bekæmpelse og Dansk Røde Kors.

Affaldstaxa er blandt vores række af løsninger, som sparer dig for et utal af køreture til genbrugsstationen. Vi har dermed sagt også andre løsninger på afhentning af storskrald såsom leje af container, som er en løsning, vi tilbyder i hele landet.

Hvis du vil vide mere om vores tjenester inden for afhentning af storskrald, rydning og genanvendelse, så læs videre. Du kan også læse om vores Junkbags. Ring til os på 7070 2420 ved spørgsmål eller book afhentning af storskrald online lige nu.

Trustpilot

Hvad er storskrald?

Storskrald er som udgangspunkt den type affald, som er for stort til, eller som ikke bør afsættes ved dagrenovation. Det er alt fra møbler og inventar til elektronik eller pap. Byggeaffald går ikke under betegnelsen storskrald, men vi henter gerne affaldet fra dit byggeprojekt alligevel.

Junkbusters udfører alt slæb af dit storskrald, miljøbevidst sortering og afskaffelse og så fejer vi naturligvis efter os. Vi efterlader dit hjem lige så pænt og nydeligt, som det stod, da vi ankom. Husk at Junkbusters ikke er en del af de kommunale løsninger for privatpersoner, men vi udfører gerne opgaver for både private kunder såvel som erhvervskunder.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Se hvordan afhentning af storskrald fungererVores løsning med brug af Affaldstaxa kan bruges til afhentning af storskrald, IT-udstyr, emballager, inventar, byggeaffald og meget mere. Skulle du være i tvivl om, hvorvidt vi afhenter dit storskrald, så er du altid velkommen til at sende en mail eller give os et kald.

Foruden at vi har en mission om, at være Danmarks førende renoveringsfirma med fokus på miljøbevidsthed, så ønsker vi blot at gøre det besværlige enkelt. Uanset hvor på den pågældende ejendom at storskraldet står placeret, så klarer vi opgaven.

Af den årsag håndterer vi også opgaver som omfatter afhentning af storskrald på lofts- og i kælderrum, fra lejlighedskomplekser og kontorlejemål, såvel som vi håndterer dødsbo. Vi klarer altså både store og små opgaver for afhentning af storskrald.

Desuden betaler du kun for den mængde af storskrald, som du skal af med. Prisen fastsættes efter kubikmeter og tidsforbrug. Ved håndtering af tunge materialer prissætter vi efter vægt. Uanset ordrer efterlader vi naturligvis altid området pænt.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Typiske opgaver for AFFALDSTAXA løsningen

Behovet for afhentning af storskrald varierer i høj grad. Derfor har vi hos Junkbusters efterhånden håndteret en del forskellige opgaver med vores Affaldstaxa løsning. Typisk bestiller folk vores Affaldstaxa løsning til afhentning af storskrald i dødsbo. Vi oplever også tit at vores services benyttes ved flytning eller renovering af private hjem såvel som erhvervslokaler. Vi håndterer de fleste typer af storskrald. Desuden tilbyder vi også fast afhentning af pap eller lignende fra kontorer.


Vores AFFALDSTAXA services


Afhentning af affald Afhentning af affald Vi kommer 2 mand og afhenter dit affald. Vi tager alt slæbet, sortering og fejer efter os. Husrydning og dødsbo Husrydning og dødsbo Rydning af huset, behøver ikke være stressende, hvis det sker på en ordentlig måde. Kontorrydning Kontorrydning Grundig rydning af kontorer er alfa og omega fx ved omrokering eller flytning. Haverydning Haverydning JunkBusters rydder haveaffald hurtigt, mens du roligt kan læne dig tilbage! Sikkerhedsmakulering Sikkerhedsmakulering Tryg og sikker makulering, enten som del af en generel affaldshåndtering eller som en særlig indsamling. Afhentning af elektronik Afhentning af elektronik Vi kommer 2 mand og afhenter dit affald. Vi tager alt slæbet, sortering og fejer efter os. Genanvendelsesløsninger Genanvendelsesløsninger Hvis kommerciel genanvendelse gøres ordentligt, kan det virkelig gavne din virksomhed – også på bundlinjen. Nedrivning Nedrivning Vi foretager nedrivningsarbejde, afmonterer inventar eller lignende. Storskraldsordning Storskraldsordning Når virksomheden skal af med storskrald, så lad Junkbusters lave arbejdet. Kontor retur Kontor retur Nem løsning til kontorets affald


Vores service, kort og godt:

  • Pålidelig - Max 48 timers reaktionstid. Ankomst inden for et vindue på to timer. Næsten alt slags storskrald ryddes. Faste og gennemskuelige priser. Al rydning og lastning udføres af os. Vi fejer altid efter os.

  • Venlig - Vores folk er høflige, betænksomme og respektfulde overfor deres omgivelser.

  • Miljømæssigt ansvarlig - Vi genbruger og genanvender mest muligt. Derfor sender vi møbler, nips og tøj videre til velgørenhed.

Med Affaldstaxa løsningen er affaldsbranchen som født på ny. Inden for 48 timer efter din bestilling ankommer to friske Junkbusters ansatte i en flot og skinnende lastbil og fjerner dit uønskede skrammel fra din ejendom.

Det er sjældent at affaldsbranchen forbindes med høj service. Men som du kan se på vores Trustpilot score, så er vi bevis på at det kan lade sig gøre.


Her dækker Junkbusters

Junkbusters er en landsdækkende virksomhed, som tilbyder miljøbevidst afhentning af storskrald til selv de fjerneste egne af Danmark. Dog er det ikke alle services, som vi kan tilbyde i hele landet. Eksempelvis så tilbyder vi kun vores Affaldstaxa løsning til Århus, København og områderne herom. Foruden Danmark, opererer Junkbusters også i Sverige og Tyskland.

 


Vil du vide mere om afhentning af storskrald?

Så giv os endelig et kald på telefon 7070 2420. Vi kan desuden kontaktes på info@junkbusters.dk, hvis dette foretrækkes. Er du i tvivl om, hvilken type storskrald vi henter, eller om vi overhovedet har afhentning af storskrald i dit område, så kontakt os endelig. Måske har vi en anden løsning, som passer bedre til dit behov, hvilket vi ligeledes kan få afklaret telefonisk eller på mail.

Junktruck services
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012