LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Silkeborg
Scroll ned og læs mere, eller klik på ovenstående menu for mere information.

Junkbusters i Silkeborg

Vi er selvfølgelig leveringsdygtige i Silkeborg og omegn med flere af vores services. Via vores netværk af samarbejdspartnere leverer vi altid gennem specielt udvalgte lokale leverandører, hvor vi står 100% inde for kvalitet og leveringsdygtighed. Derfor skal du som kunde kun forholde dig til 1 kontaktpunkt og det er Junkbusters kundecenter som sidder klar ved telefonerne.

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig med netop din opgave, så ring endelig ind til vores kundecenter og tag en snak med os.

I Silkeborg kan vi også hjælpe med:

Fakta om Silkeborg

Silkeborg er en by i Midtjylland med 43.351 indbyggere i byområdet (2015). Byen er hovedby i Silkeborg Kommune og ligger i meget kuperet terræn i det midtjyske søhøjland med skovklædte bakker og med Gudenåen tæt ved den indre by. Der går rutebåde til Silkeborgsøerne og Himmelbjerget fra byens lille havn, og det gamle dampskib Hjejlen er den mest berømte.

Silkeborg er en stationsby på jernbanestrækningen Skanderborg og Herning. Byen ligger i Region Midtjylland.

Kilde: Wikipedia
Billede Kilde: sok

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012