LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere

Afhentning af papir til sikkerhedsmakulering

JunkBusters tilbyder tryg og sikker makulering, enten som del af en større rydningsopgave eller som en løbende indsamling med udelukkende fortroligt affald. Vores makuleringsservice skaffer dig på en nem, sikker og hurtig måde af med dit fortrolige affald. Junkbusters kan både håndtere rent papir, samt papir i ringbind og lignende.


Sikker afhentning af papir til sikkerhedsmakulering

Uniformeret og proffesionelt mandskab ankommer i 2 timers ankomstvinduer, og udfører alt lastning for jer - Samtidig får i fuld dokumentation for, hvordan dit fortrolige affald er forsvarligt bortskaffet.

Hvorfor er det en god ide at sikkerhedsmakulere

Visse dokumenter med personfølsomme oplysninger skal behandles fortroligt. For at være sikker på at oplysningerne ikke kommer videre skal dokumenterne krydsmakuleres så de ikke kan genskabes. Dette sker ved at de sendes igennem nogle avancerede maskiner, som skærer dem i stykker til små stykker på under 2x cm, og derefter blandes det og kommer ud i den anden ende som hele paller med papirstykker.

Efter denne sikkerhedsmakulering så renses papiret og genanvendes igen til nyt papir. Derfor kan vi garantere at papir der afhentes til makulering behandles fortroligt og kommer ikke i hænderne på det forkerte.


Priser

Prisen for makulering er typisk som et tillæg pr kg, til vores normale prisliste for Junktrucks hvor prisen fastsættes ud fra hvor meget affaldet fylder. Dette tillæg kan ses på prislisten, som er at finde på denne hjemmeside. Du kan også booke online og så vil vi kontakte dig angående priser mm.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Løbende afhentning af makulering

Junkbusters har lavet et koncept der hedder Kontor-retur, hvor du kan en beholder til kontorets genanvendelige affald, som fx papir og pap mm. Denne løsning er både nem, billig og miljørigtig. Du betaler kun pr tømning og du betaler ingen leje eller gebyrer. Prisen er alt inklusiv. Se mere om denne løsning for kontorets affald på nedenstående link.


Kontakt os

Ring 7070 2420 eller send os en mail på

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012