LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Menu

Om JunkBusters

Junkbusters er et privatejet selskab grundlagt i 2009 af Steffen Rasmussen. Den grundlæggende ide for Junkbusters er at skabe enkle og fleksible løsninger til bortskaffelse af affald - Junk made Easy! Alt fra prissætning til koncept skal være gennemskuelig, enkel at forstå og let at benytte.

Vi startede med Junktruck løsningen og har siden udviklet flere forskellige koncepter, alle med det formål at gøre det nemt for dig som kunde. Nu tilbyder vi også afhentning af Junkbags, containere og flere andre ydelser, som fx levering af grus via hjemmesiden www.super-grus.dk.
 


Sådan startede Junkbusters
- kort fortalt

Ideen til den oprindelige Junktruck service, fik Steffen på vej hjem fra England, da han læste et blad i flyet. Steffen var for nyligt udtrådt af et entreprenørfirma, og brugte nu tiden på at undersøge nye koncepter, som kunne bruges på det danske marked.

I bladet var en spændende artikel om affaldshåndteringsfirmaet AnyJunk. Efter at have studeret artiklen besluttede Steffen sig for at undersøge markedet for affald i Danmark. Efter nogle uger kontaktede Steffen AnyJunk og spurgte, om de kunne være interesserede i et samarbejde. Jason Mohr, stifteren af AnyJunk var interesseret, og et møde blev aftalt.

Da Steffen havde besøgt AnyJunk i London, tog han vognmandskurset, c-kørekort og investerede i en lille lastbil. Så udstyret med en mobiltelefon og en kalender startede han eventyret.

Anyunk, som er markedsførende på området i England, er medejer af Junkbusters og derfor nød vi allerede fra første dag godt af flere års erfaring i branchen. Derudover har Junkbusters fokuseret kraftigt på udvikling af IT egne systemer for at kunne levere den bedst mulige service. 


Hvad er der sket efter

Udviklingen i Junkbusters er forsat siden vores opstart, og vi tilbyder nu, som tidligere flere forskellige ydelser, som vi forsøger at pakke ind i forståelige koncepter og prissætninger.

I 2012 introducerede vi vores Junkbags. Junkbags var egentlig ikke en ny opfindelse, men vi var de første, der tilbød dem som et koncept, med en fast afhentningspris. Junkbags er bigbags til affald og de bliver mere og mere populære blandt vores kunder.

I 2013 blev efterspørgslen på containere så stor, at vi valgte, at Junkbusters også skulle tilbyde den ydelse. Vi kan nu levere containere i hele landet, grundet et stærkt netværk af  samarbejdspartnere, samt vores eget ufviklede IT system der gør at hele processen kan forløbe gnidningsfrit for dig som kunde.

Kunden vil altid kun have Junkbusters som kontaktpunkt, men vi det kan være, at en af vores Service-Partnere udfører ordren. Vi står selvfølgelig altid inde for kvaliteten uanset hvem der leverer!

I slut 2014 lancerede vi så Super Grus, da vi kunne se at det var noget vi kunne koble til vores netværk af samarbejdspartnere.

Junkbusters findes i Danmark, Sverige, Norge og siden 2015 også i Tysland hvor målsætningen er at dække de 10 største byer inden udgangen af 2020.

Virksomhedsoplysninger

Junkbusters ApS, CVR: 32073964
Raffinaderivej 20 K 
2300 København S

Telefonnummer: 70702420

Etableringsår: 2009


Kundeservice

Du kan kontakte os på tlf.: 70 70 24 20 (man-torsdag 7:30 – 16:30 og fredag 07:30-16:00) eller på mail . Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen. junkbag.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.


Handels- og leveringsvilkår

Hvis du ønsker at handle med Junkbusters kan du se vores handelsvilkår på dette link.

e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012
-->
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012