LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Odense
Scroll ned og læs mere, eller klik på ovenstående menu for mere information.

Junkbusters i Odense

Fra Odense kan vi vi dække hele fyn med både vores affaldsløsningr og grus- og materiale leverancer. Vi arbejder sammen med udvalgte vognmænd som vi kan stå inde for i forhold til kvalitet og leveringsdygtighed. På denne måde kan vi altid sikre dig som kunde den hurtigst mulige leveringstid og mindre transport tid.

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig med netop din opgave, så ring endelig ind til vores kundecenter og tag en snak med os.

Her kan du se et udsnit af de services vi tilbyder på Fyn:

I Odense kan vi også hjælpe med:

Lidt interessant viden om Odense

I Odense kommune bor der 191.610 indbyggere som i 2007 afleverede 84.000 tons affald på genbrugspladserne og skraldemændende indsamlede 152.865 ton ind samme år. Der blev i Odense indsamlet 2,5 millioner flasker, hvilket kunne tyde på at man i Odense kan lide én til ganen, men vi har dog ikke bevis for at det skulle være mere udtalt i Odense end i resten af Danmark :)

Odense er en af Danmarks ældste byer og vores alle sammens H.C. Andersen er født og opvokset i Odense og skal man se kulturen i byen, så anbefaler vi en tur i den gamle bydel og se på bindingsværkshusene og en tur forbi domkirken.


Kilder: Wikipedia, Odense.dk

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012