LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Nakskov
Scroll ned og læs mere, eller klik på ovenstående menu for mere information.

Junkbusters i Nakskov

Vi dækker hele Lolland-Falster fra Nakskov. Så uanset om du er i Maribo, Nykøbing Sjælland eller Rødby så kan vi helt sikkert hjælpe dig med den opgave du står over for,

Vi leverer flere forskellige løsninger i Nakskov. Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig med netop din opgave, så ring endelig ind til vores kundecenter og tag en snak med os.

Se nedenstående udsnit af hvad vi tilbyder på Lolland-Falster:

Fakta om Nakskov

Nakskov er Lollands største by og købstad, med 12.665 indbyggere i byområdet (2015) beliggende i bunden af Nakskov Fjord på vestkysten af øen i Lolland Kommune, Region Sjælland. Den var tidligere en betydelig skibsværftsby i Danmark, hvor den verdenskendte søtransportvirksomhed ØK (Østasiatisk Kompagni) stiftedes af nakskovitten H.N. Andersen i slutningen af 1800-tallet. Nakskov var ligeledes i mange år en driftig industriby med havregrynsfabrikken OTA (det nuværende Mill Foods) og Nakskov Sukkerfabrik som de helt store virksomheder ved siden af søfartshandelen.

Kun sidstnævnte er reelt set tilbage. Traditionelt har Lolland-Falster, grundet de gunstige forhold for dyrkning af sukkerroer, været Danmarks ubetinget største sukkerproduktionsområde; i dag fremvist på Danmarks Sukkermuseum i byen.

Kilde: Wikipedia

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012