LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Lej en container
Scroll ned og læs mere, eller klik på ovenstående menu for mere information.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Lej en container

Hvis du skal leje en container til affald er der flere faktorer der spiller ind på, hvor prisen i sidste ende lander. Der er levering, tømning eller hjemtagelse som er udtryk for kørslen af containeren.


Kørsel

  • Levering betyder når lastbilen kommer ud til adressen med affaldscontaineren
  • Tømning betyder at containeren hentes OG returneres igen tom på adressen. I visse tilfælde kan vi have en tom container med når vi kommer, så du ikke skal vente på at vi kommer retur. Men dette kan ikke altid garanteres.
  • Hjemtagelse betyder at vi henter containeren, tømmer den og kommer derefter IKKE retur med containeren.

Leje og parkering

Derudover er der leje af selve containeren, som betales pr dag man har containeren på adressen. Dette er inklusiv dagen hvor containeren leveres og hjemtages. Denne udgift mener nogle folk er overflødig, men containeren repræsenterer en værdi og har en vis levetid. Derfor er der ingen kunder som ikke betaler for leje af containeren. Du kan leje en container så længe du vil uanset om det er privat leje af container eller om det er gennem erhverv. Har du containeren stående i længere tid, skal du være opmærksom på, at hvis den er placeret på offentlig vej, så kan det kræve tilladelse til at placere containeren på vejen og det kan ligeledes koste penge at leje ”det offentlige areal” på samme måde som en parkering kan koste penge. Denne tilladelse og afregningen er typisk noget som Junkbusters kan være behjælpelig med. Men udgiften til parkeringen kan være væsentlig i visse områder, så derfor er det en god ide at tjekke hvis ombygningen står på i længere tid.

Bortskaffelse af affaldet

Den sidste faktor i prissætningen er bortskaffelse af affaldet og der er stor forskel på om du skal bortskaffe brokker eller blandet affald. Typisk er denne post den største del af den endelige regning på en container. Derfor er det vigtigt at planlægge hvordan affaldet skal bortskaffes. Hvis du påtænker at leje en container til blandet affald, så kan det måske være en ide at undersøge om der kan spares nogle penge ved eventuelt at kombinere det med vores Junkbags eller Junktrucks og derved undgå at blande affaldet.

Hvordan gør jeg

Hos os kan du nemt leje en container til byggeaffald, haveaffald, jord, murbrokker eller hvad du skulle have brug for at komme af med. Du bestiller  containeren på nettet og tilfører ordren dit kreditkort. Vi sender løbende ordrebekræftelser på det du bestiller og når containeren er hentet, tømt og sorteret, så sender vi en samlet kvittering til dig. Nemmere kan det ikke blive.

En endelig pris på at lej en container er svær at give inden du bestiller, da det kommer an på hvordan du sorterer affaldet og hvor meget det vejer. Derfor kan vi desværre ikke give dig en helt fast pris, MEN vi har gjort vores bedste for at være gennemskuelige vi vejleder gerne, så ring endelig hvis du er i tvivl.

Du kan læse mere om de forskellige typer af containere.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012