LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontorrydning

Tømning af kontoret ved oprydning eller fraflytning

Junkbusters tilbyder rydning af kontorer i forbindelse med flytning eller oprydning. Faste lave priser og høj service, kendetegner vores arbejde.
Effektivitet er alfa og omega fx ved omrokering eller flytning fra kontoret. Junkbusters sørger for at rydde grunden og lokaler på en hensigtsmæssig måde. Vi kombinerer organiseret rydning med miljøbevidst bortskaffelse.


Uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud på den opgave du står med. Vi kan håndtere næsten alle former for affald og kan også håndtere fortroligt affald som skal makuleres.


3 enkle trin

 

Affaldshåndtering

 

Vi tænker miljø og mennesker

Junkbusters tilsigter at genbruge eller genanvende, hvor det er muligt. Vi udvælger modtagestationer med en høj genbrugsprocent. Samtidig samarbejder vi med velgørenhedsorganisationer og specialbutikker, som vi kan donere inventar til, både for at maksimere genanvendelsen og for at kunne give dig en så prisstærk rydning som muligt.


Kontakt os

Ring 7070 2420 eller send os en mail på info@junkbusters.dk


Ledige kontorlejemål

Leder du efter kontorlejemål til din virksomhed, henviser vi til Lokalebasen.dk. Lokalebasen er Danmarks førende site for udlejning af kontorlejemål i hele Danmark. Se ledige kontorlejemål.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012