LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Kontorets affald
Scroll ned og læs mere, eller klik på ovenstående menu for mere information.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontoraffald – Pap, papir og andet genanvendeligt affald

Ligesom der er regler hvordan private og virksomheder skal sortere deres storskrald og dagsrenovation er der ligeledes regler omkring hvordan man skal kildesortere affaldet på kontoret. Som eksempel har de fleste har en skraldespand stående ved deres arbejdsstation, hvor affald til dagsrenovation skal i. Her må du ikke længere smide papiret med ned, da papiret kan genavendes.

Det er faktisk i lovgivningen nu, i affaldsregulativet, at denne type affald skal sorteres fra, så det ikke ryger til forbrændingen.


Kildesortering af kontorets affald

For at få virksomheder til at optræde mere miljøansvarligt er der som nævnt kommet regler omkring hvordan de forskellige former for kontor affald skal kildesorteres og genanvendes.

Hvis firmaet sørger for at sortere sit kontoraffald kan affaldsvirksomhederne i langt større omfang genanvende materialerne, hvilket er godt for miljøet og firmaets pengepung.

Hvordan kildesortere jeg kontor affald som virksomhed?

Der skal opstilles en beholder på kontoret til hver af de typer affald, som der ønskes at sortere ud i. De mest typiske er pap, papir og papir til sikkerhedsmakulering. Men du kan vælge at sortere i flere fraktioner hvis du har behovet for dette. Det kan f.eks. være beholdere til følgende:

- Papir

- Papir til makulering

- Pap

- Plast

- Emballage/brændbart

- Tonere.

- Metal

Her hos Junkbusters tilbyder vi en meget konkurrencedygtig løsning specielt designet til mindre virksomheder i byområder. Du betaler ikke for leje eller levering af beholder, men kun pr tømning. Læs mere om vores Kontor-Retur koncept.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012