LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Papir og pap, samt andet affald fra kontoret

Junkbusters håndterer kontoraffald med konceptet Kontor-retur. Uden skjulte udgifter, henter vi dit papir, makulering, elektronik og andet genanvendeligt erhvervsaffald.

Du bestiller bare en beholder til de typer affald du ønsker. Når du så har fyldt den, bestiller du en tømning her på siden eller via telefonen. Vi kommer så inden for tre hverdage og ombytter beholderen.

Løsningen passer både til små og store virksomheder og håndterer kontorets genanvendelige affald på en billig og miljørigtig måde.

Ingen skjulte gebyrer og tillæg. Du betaler ikke for leje af din beholder, men kun pr gang vi kommer og ombytter den. Fast pris og ingen dikkedarer.

Regler om genanvendeligt affald fra erhverv

Det er nu et krav til virksomheder der producerer affald, og det gør alle, at genanvendeligt affald som papir, pap og plast skal genanvendes. Det vil sige at det faktisk ikke er lovligt at smide papir ud i den normale renovation. Junkbusters har derfor lavet denne løsning så selv mindre kontorer, på en nem og overkommelig måde kan overholde de regler der udstikkes. Og så er løsningen endda til at betale!

En kort undersøgelse som Junkbusters har udført har vist at meget få virksomheder faktisk ikke er klar over denne regel og derfor bryder loven uden at være klar over det. Derfor har vi arbejdet på at der bliver etableret en oplysningskampagne for virksomheder, da en overtrædelse af reglerne kan medføre en bøde.

Hvis din virksomhed vil have en simpel løsning til bortskaffelse af jeres papir og evt papir til makulering, så ring til os og få en snak. Vi kan levere en beholder i morgen.

Viden og information

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012