LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Kolding og Esbjerg
Scroll ned og læs mere, eller klik på ovenstående menu for mere information.

Junkbusters i Kolding og Esbjerg

I Kolding og Esbjerg kan vi levere de fleste af vores forskellige services. Både inde for affaldsløsninger og materialeleverancer. Via vores netværk af samarbejdspartnere kan vi håndtere alt fra store byggepladser til små gør-det-selv projekter.

hvis du er interesseret i at se priserne på de forskellige services, så skal du klikke ind på den aktuelle ydelse og indtaste dit postnummer. Så vi du altid kunne se vores priser.

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig med netop din opgave, så ring endelig ind til vores kundecenter og tag en snak med os.

Se mere nedenstående omkring de forskellige løsninger vi tilbyder i Kolding og Esbjerg.

I Kolding og Esbjerg kan vi også hjælpe med:

Lidt fakta om Kolding

Kolding kommune bor der godt 90.000 mennesker, der tilsammen i 2007 producerede 206.700 ton affald. Kolding er Danmarks 7. største by og den er grundlagt sidst i 1100-tallet. Kolding er hjemstedet for håndbold holdet KIF, som ligger i landets bedste liga. Skal du ud og se hvad Kolding byder på, så kan vi anbefale et besøg i Sct. Nicolai Kirke eller Koldinghus, som absolut er et besøg værd.

Kilde: Affaldsplan

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012