LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
København
Scroll ned og læs mere, eller klik på ovenstående menu for mere information.

Junkbusters i København

I København og omegn tilbyder vi alle vores forskellige affaldsløsninger. Vores hovedkontor er beliggende i København og her sidder vores kundecenter klar ved telefonerne for at hjælpe dig, uanset hvor du befinder dig i landet.

I København kører vi flere egne biler, men arbejder derudover sammen med udvalgte vognmænd for at servicere vores kunder optimalt. Fra København dækker vi hele storkøbenhavn og nordsjælland samt Roskilde.

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig med netop din opgave, så ring endelig ind til vores kundecenter og tag en snak med os.

Nedenstående kan du se et udsnit af hvad vi tilbyder i København og omegn

I københavn kan vi også hjælpe med:

Fakta om København

I København er der 1.213.822 indbyggere der sender deres brændbare affald til Amagerforbrændingen. I år 2011 forbrændte anlægget 404.209 tons affald og producerede deraf 964.000 MWh retur til Københavns borgere.

Af de mange indbyggere i København cykler 37% til og fra arbejde hver dag, hvilket jo medvirker til et godt miljø og det kan vi lide! Dog har vi ikke tænkt os at hente affald på cykler, så håber i kan holde vores lyseblå lastbiler lidt endnu.

Skal du ud og se kulturen i København anbefaler vi en kanalrundfart og selvfølgelig et besøg på vores årlige loppemarked på kulturnatten.

Kilde: Wikipedia, Amager Ressource Center

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012