LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012

Bigbags til affald forenkler processen

Uanset om du skal renovere i privaten eller at din virksomhed skal have bygget om, så vil det med garanti være en proces, der afgiver en hel del affald. Ønsker du en innovativ og miljøvenlig løsning på affaldssorteringen? Så er Junkbusters’ koncept med bigbags lige noget for dig.

Vores bigbags til affald gør det nemt for dig at affaldssortere efter din kommunes bestemmelser. Således kan du nemt skille småt brændbart fra stort brændbart, elektronik fra træ og lignende. Bigbags egner sig særligt godt til mindre mængder af affald. Har du enorme mængder af én affaldsgruppe, så har vi andre løsninger som egner sig bedre til dette.

Bliv klogere på affaldssortering ved at læse vores skraldeguide.

Trustpilot

Bigbags til byggeaffald, storskrald, elektronik og meget andet

Junkbusters’ bigbags går også under koncept-navnet Junkbags. De fås i stortset alle byggemarkeder, og er derfor lette at anskaffe. De letgenkendelige blå bigbags fås i tre forskellige størrelser da der, afhængigt af projektet, naturligvis er forskel på affaldsmængden. Vores bigbags er specielt udviklet til at håndtere alle former for byggeaffald og haveaffald.

Junkbusters’ største bigbags kan bære helt op til 1,5 ton affald, hvorfor konceptet kan bruges i langt de fleste tilfælde. Ligegyldigt om det er din bunke af almindelig storskrald, der har hobet sig op eller om du skal fælde træer og buske i haven, så kan vi hjælpe dig af med affaldet via vores bigbags-koncept.

Bigbags til affald er en innovativ løsning

Vi udvikler løbende på vores bigbags, og vi lader altid kundens holdning påvirke fremtiden for vores junkbags. Alle vores bigbags er desuden ISO certificeret, hvilket vil sige at vores bigbags er anerkendt af et verdensomspændende kvalitetsledelsessystem. Bigbags til affald leveres desuden af en førende bigbag producent.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Sådan fungerer Junkbag løsningen

Sådan fungerer affaldshåndtering med bigbags

Se hvordan Junkbag løsningen fungerer

Afhentning af bigbags - den sørger vi for!

Vores koncept er lige til: Køb dine bigbags - fyld dem med affald - bestil afhentning på junkbusters.dk og lad os stå for resten. Junkbusters har faste lave priser på affaldsafhentning og disse inkluderer alt. Det vil altså sige, at vi afhenter dine bigbags på den angivne adresse, fragter det til nærmeste forbrændingsanlæg og sørger for at affaldet sorteres efter vores miljøvenlige og bæredygtige principper.

Til professionelle entreprenører og håndværkere, hvor affaldshåndtering er en fast del af arbejdet, tilbyder vi tilmed fordelagtige prisaftaler. Her er vi yderst fleksible og vi skræddersyer gerne vores erhvervsaftaler efter dit enestående behov. Ring gerne og hør mere om, hvordan en fast aftale om afhentning af bigbags kan gavne dig.

Vi har bigbags afhentning i stort set hele Danmark

Med Junkbusters’ bigbag koncept dækker vi stort set hele Danmark. Det vil sige, at uanset om du er bosat på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så kan vi hjælpe dig af med dit affald. I udvalgte byer rundt om i landet, kan vi også tilbyde dig at leje en container. I København og Århus kan vi endda tilbyde dig en Junktruck i forbindelse med afhentning og sortering af dit affald. Her på hjemmesiden skal du blot indtaste dit postnummer, når du er inde under den ydelse, som du ønsker. Så kan du se, om vi også dækker dit område.

Kombiner leje af container og bigbags afhentning

Hvor vores bigbags kan rumme 1,5 tons affald, kan vores containere klare hele 10 tons. Derfor kan det i mange henseende betale sig, at kombinere de to løsninger med hinanden. Skal du eksempelvis i gang med en større renovering i hjemmet, så vil du sikkert stå tilbage med affald som tegl, mursten og brokker. Denne type affald fylder meget og skal sorteres for sig, så her giver det god mening at bruge en container.

Måske skal du i samme ombæring af med gamle hårde hvidevarer og anden form for elektronik. Der vil størrelsen på en bigbag være passende. Så ved at kombinere Junkbusters’ forskellige løsninger, kan du på bedste vis sortere dit affald og lade os om afhentningen af dette. Ønsker du det, kan du sagtens blande dit affald i eksempelvis én bigbag og stadig lade os hente det. Der vil du blot blive takseret et gebyr for sorteringsarbejdet.

Bestil din afhentning af bigbags hos os

At benytte bigbags til affald er både en nem og bæredygtig løsning. Med bigbags fra Junkbusters foregår Junkbag konceptet således:

  • Køb dine Junkbags i byggemarkedet
  • Placer dem maks syv meter fra vejen og fyld dit affald i dem
  • Book en afhentning online eller ring på 70 70 24 20.

Ved at benytte dig af bigbags til affald slipper du for at finde plads til en container ude på din vej. Ligeledes undgår du de endeløse ture frem og tilbage til din genbrugsstation. Når du har fyldt dine bigbags op med affald, kan du nemt bestille afhentning gennem Junkbusters, hvorefter vi kommer ud med kranbil og henter dem.

Har du nogle spørgsmål? Se om du kan finde svaret her: FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Du er desuden altid velkommen til at ringe til Junkbusters på 70 70 24 20 ved yderligere spørgsmål til vores bigbags eller til nogle af vores andre løsninger på affaldshåndtering.

Læs mere om afhentning af Bigbags i de forskellige byer:

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012