LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Hvornår er det smart at bruge en container
Scroll ned og læs mere, eller klik på ovenstående menu for mere information.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hvornår er det smart at bruge en container?

Der findes flere måder at håndtere sit affald fra fx ombygninger og renoveringer og leje af container er nok en af de mest brugte. Vores container er nemlig store og de kan klare alt fra haveaffald til tegl og mursten. Du kan spare rigtig mange penge ved at planlægge og sortere dit byggeaffald. Så tænk arbejdsprocessen igennem og få en idé om, hvilke typer affald der fremkommer, når arbejdet udføres. Men hvornår er containeren det rigtige valg?

Nu tilbyder Junkbusters flere forskellige affaldsløsninger, som oftest med fordel kan kombineres. Dog er containerløsningen, ved visse typer affald, stadig et godt valg. Ofte kommer valget af den rigtige løsning til dit byggeaffald både an på typen/fraktionen og mængden af affald.


Store mængder affald

Containere er effektive til større mængder affald, specielt hvis affaldet fylder meget, men ikke vejer så meget. Der findes forskellige størrelser affaldscontainere. De mest brugte er 12 kubikmeter og 30 kubikmeter.

En meget vigtig ting når man tænker på at leje en container er, at containere ikke må fyldes med mere end 10 tons affald. Derfor skal du specielt være opmærksom på, at det er de tunge affaldsfraktioner der skal køres bort. 1 kubikmeter jord, brokker eller puds vejer ca. 1,5 ton, hvilket betyder at fyldes dettes i en 12 kubik så må den kun fyldes halvt op, før den er fyldt med 10 ton. Vær opmærksom på dette!

Sortering af affaldet

En anden rigtig vigtig ting når du lejer en container er sorteringen. Det kan nemlig have voldsom effekt på din pris. Derudover findes der også mange regler omkring, hvordan affald bør sorteres. Hvis du eksempelvis river en murstensvæg ned, vil dette affald gå under fraktionen brokker hos os. Dette er en billig fraktion, men hvis du blander gips eller klinker i den fraktion, så er det blandet affald. Blandet affald koster 4 gange så meget pr ton. Så hvis der er 10 ton i containeren, kan der komme en alvorlig afvigelse i byggebudgettet.

Derfor kan det være en stor fordel at kombinere en container med et par Junkbags. Du undgår at blande affaldet og sparer rigtig mange penge.


Hvad tilbyder vi hos Junkbusters

Hos Junkbusters tilbyder vi udlejning af containere til gennemskuelige priser i hele landet. Du skal dog være opmærksom på, at bortskaffelsen af affaldet oftest er størstedelen af regningen ved en container. Endvidere er det kundens ansvar, at affaldet er sorteret korrekt. Det er ikke noget vi, i Junkbusters, kan have effekt på, da affaldet afleveres hos godkendte modtagestationer rundt om i landet. Og det er modtagestationen, der klassificerer affaldet, som selvfølgelig dokumenteres med vejesedler osv.

Hvis du har større mængder af affald, af den lettere karakter, såsom haveaffald, gips, metal eller storskrald, kan du med fordel bestille en 27-30 kubik container, fremfor en mindre, idét containeren kan rumme mange flere kubikmeter, bevirker det, at sparer udgifterne på flere tømninger.

Alle vore containertyper kan MAX fyldes med 10 ton affald. 

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012