LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Hvilken type container
Scroll ned og læs mere, eller klik på ovenstående menu for mere information.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hvilken container skal man bruge, til hvilken type affald?

Der findes forskellige muligheder at bortskaffe sit affald på. Den mest kendte er containere og der findes i et utal af størrelser. Størrelsen af container man skal bruge til bortskaffelse af sit affald afhænger af, hvilken type affalds fraktion man har og hvor stor en mængde affald man skal af med. De 3 mest efterspurte containertyper er 12 kubik åben container, 16 kubik lukket og 30 kubik åben container.


12 kubik åben container

Denne anvendes af byggefirmaer og private mf. Denne container bruges ofte til tungt byggeaffald såsom beton, mursten, brokker, jord og grus. Disse fraktioner vejer oftest mellem 1,3 -1,7 ton pr kubikmeter. Dog skal man ved disse typer affald være opmærksom på at containeren kun fyldes halvt op, da containeren ellers vil blive for tung (max 10 ton). Ellers kan lastbilen ikke trække den op ved tømning eller hjemtagelse. En 12 kubik container kan også til andre typer affalds som fx storskrald, inventar, træ, jern, metal og haveaffald.


16 kubik lukket container

Denne kan anvendes på byggepladser, private hjem, boligselskaber og andelsforeninger mm. hvor containeren skal står i en længere periode eller på offentlige steder. Så har man mulighed for at aflåse containeren, så andre ikke kan smide sit affald i containeren. Dog skal kunder, der lejer denne type container selv stå for anskaffelse af kæder og hængelåse, hvis de ønsker containeren aflåst. Denne type container kan benyttes til både tungt og let affald.

27-30 kubik åben container

Dette er en meget stor container og bruges ofte kun, hvis man har meget store mængder affald. Denne container egner sig ikke til tunge materialer, eftersom den bliver for tung og containeren ikke er bygget til den type affald. Denne container har meget høje sider, men kan, ligesom de andre, åbnes i enden så der er mulighed for at man lettere kan kaste affaldet i containeren.


Fælles for dem alle

  • Er at de max må veje op til 10 ton inkl. affald inkl. affald.
  • At de alle kan åbnes i enden, så der er mulighed for at gå eller køre affaldet ind i containeren.
  • At man ikke må komme nogen former for elektronik eller kemisk affald så som maling, husholdnings produkter, køleskabe, komfurer og computere. Så skal det i hvert fald udelukkende være elektronik den fyldes med. Spørg din containerleverandør om dette.
  • Der er faste priser på levering, tømning eller hjemtagelse, dagsleje.
  • Alle affalds fraktioner, betaler man for minimum et ton og der efter pr. kg

Skal Junkbusters hjælpe dig med en affaldscontainer, så klik her

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012