LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Holbæk
Scroll ned og læs mere, eller klik på ovenstående menu for mere information.

Junkbusters Holbæk

Fra Holbæk dækker vi nordvest sjælland fra Kalundborg til Sjællands Odde med vores forskellige affaldsløsninger. Vi har altid gennemskuelige priser som du kan se inde på websiden hvis du klikker ind på det aktuelle koncept.

Via et stærkt netværk af lokale leverandører kan vi altid løse den opgave du står med. Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig med netop din opgave, så ring endelig ind til vores kundecenter og tag en snak med os.

Fakta om Holbæk

Holbæk ligger i Nordvestsjælland og er med 27.000 indbyggere en af de større byer i Nordvestsjælland. Byen ligger i Holbæk Kommune og tilhører Region Sjælland. Holbæk Slot, blev grundlagt i 1236 af Valdemar Sejr og byen Holbæk blev bygget rundt om dette. I 1287 fik byen sine købstadsrettigheder og siden der har byen stødt vokset.

Holbæk er et yndet besøgssted for campister og turister. Byen byder på smukke stande og dejligt havneliv og er helt sikkert et besøg værd om sommeren for alle - også danskere :)

Kilde: Wikipedia

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012