LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand

Afhentning af haveaffald

Hos Junkbusters tilbyder vi flere forskellige løsninger til dit haveaffald. Med vores Junktruck løsning kommer vi 2 mand ud i vores lastbil og rydder alt fra buske og træer til havemøbler og hvad der ellers findes i haven.
Vores teams står for alt det hårde arbejde, så du helt roligt kan læne dig tilbage i solstolen. Du kan egentlig selv bestemme hvor af arbejdet du selv vil lave, men vores service kan inkludere indsamling, lastning, transport og bortskaffelse af din haveaffald. Vi står typisk ikke for gartnerarbejdet, men hvis du har behov for dette, kan vi muligvis sætte dig i forbindelse med en professionel. Så slå du dig bare løs med haveklipperen, så kommer vi og rydder haven efterfølgende!
Når du bestiller os til afhentning af haveaffald, så kan vi også bortskaffe jord, sten og rødder. Dog med jord og sten anbefaler vi oftest vores Junkbags eller en container da det er ekstremt tung og derfor er billigere at bortskaffe således. Vores mandskab kan dog godt hjælpe med slæbe affaldet ud til vejen og fylde i eks. en Junkbag.
Når vores team ankommer på adressen gennemgår vi hvad der skal bortskaffes og kan derefter give dig en pris på arbejdet. Hvis ikke prisen kan godkendes, så kører vi uden beregning videre til næste kunde. Prisen afregnes per kubik og indeholder også arbejdstid, men vær opmærksom på at haveaffald ofte tager længere tid end det der er inkluderet og i så fald betaler man for ekstra arbejdstid. Vores prisliste kan du se ved at klikke på ”Priser” under billeder i toppen.

Affaldshåndtering

Vores lastbiler kan tage 12 kubikmeter haveaffald og har alt udstyret

Vores lastbiler er fuldt udstyret til at udføre enhver haverydning og bilen kan rumme 12 kubik haveaffald – pr tur – og er udstyret med koste, skovle, spande, poser og tæpper (hvis vi skal gennem huset for at rydde haven). Skal vi have ekstra udstyr til at rydde din have eller er det en fordel at medbringe en trillebør, så sig det endelig ved bestilling. 
Vores teams har stor erfaring med afhentning af haveaffald, de kommer altid i Junkbusters uniformer og er stolte over at levere branchens bedste service. Vi møder op til tiden og overholder altid vores aftaler!

Bemærk, at selvom vores hold altid tilsigter at neddele affaldet for at maksimere pladsen i lastbilen, udfører vi ikke egentligt træfældning.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Afhentning af haveaffald - Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvordan du skal gribe det an, så ring il vores kundecenter på 7070 2420 eller skriv os en mail på info@junkbusters.dk. Vi sidder klar kun for at hjælpe dig!
Vær opmærksom på at Junkbusters ikke udfører opgaver, der er omfattet af de kommunale affaldsordninger. Vi bortskaffer kun affald fra husholdninger i de tilfælde hvor rydning og affaldshåndteringen er en del af den samlede service - fx. i forbindelse med rydning af haven.

Afhentning af haveaffald tilbyder vi med vores Junktrucks i hele Stor-København og Århus. Hvis du har har haveaffald uden for dette område, så kan vi dog stadig tilbyde dig en container løsning.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012