LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012

Kommercielle genanvendelsesløsninger
- batter på bundlinjen

Hvis kommerciel genanvendelse gøres ordentligt, kan det virkelig gavne din virksomhed – også på bundlinjen. En veldrevet og miljømæssigt ansvarlig affaldsløsning vil nemlig både spare penge og forbedre driftseffektiviteten. JunkBusters er specialister i at finde den optimale genanvendelsesløsning.


Sådan gør vi

Vi tager et kig på dine eksisterende affaldshåndterings- og genanvendelsesprocesser og kommer herefter med en anbefaling om forbedringer. Vi baserer vores priser på disse forbedringer, så hvis ingen forbedring kan opnås, kræver vi ingen betaling. Så enkelt er det.

Vi tilbyder

JunkBusters byder på objektive råd samt praktiske og økonomisk fornuftige løsninger. Når vi har udpeget den bedste løsning, er vi også parate til at implementere den og – hvis krævet – overtage forvaltningen af alle eller nogle af tjenesteleverandørerne for dig.

  1. Objektivitet

    Vi finder den affaldshåndterings- og genanvendelsesløsning, der passer bedst til dine behov. Det kan vi gøre objektivt, idet vi er uafhængige og hverken leverer containere eller betjener modtagestationer. Vi er således i stand til at udvælge de bedste tjenesteudbydere for hver affaldsstrøm. Her er ingen interessekonflikter, men blot upartiske og fornuftige råd.

  2. Genanvendelse – Know-how og fokus

    Traditionelle affaldsoperatører er tilbøjelige til at fokusere på indsamling af blandet affald. På den måde får de mulighed for at adskille affaldet selv og beholde fortjenesten. Vi arbejder modsat og sigter imod at foretage adskillelsen på stedet, hvilket kan spare dig penge.

  3. Holder dine leverandører på tæerne

    Selv de mest pålidelige indsamlingsselskaber kan sommetider glemme en afhentning. Hvis du integrerer JunkBusters afhentningsservice (med hurtig reaktion) for enhver glemt afhentning i dine leverandøraftaler, vil det være en fantastisk måde at holde dine tjenesteydere på tæerne!


Hvem kan drage nytte af denne service?

Vores kommercielle genanvendelsesløsninger er bedst egnet til organisationer med udgifter, der overstiger 150.000 kr. om året på bortskaffelse af affald på ét afhentningssted.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Ring 7070 2420 eller send os en mail på

Vi har base i både København og Århus men dækker hele Sjælland og Østjylland - herunder Frederiksberg, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Amager, Roskilde, Hørsholm, Taastrup, Hillerød, Birkerød, Skanderborg, Horsens, Hedensted, Favrskov, Randers, Syddjurs, Norddjurs, Silkeborg og mange flere.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012