LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere

Afhentning og bortskaffelse af elektronik affald

Vi gør det nemt for dig at få bortskaffet elektronik affald, såsom kopi- og faxmaskiner, pc-skærme, computere, printere og andet IT-udstyr samt køleskabe, frysere og andet tungt elektronikskrot. Junkbusters tilbyder også sikkerhedsdestruktion af harddiske.

Affaldshåndtering


Vores Junktruck service

Ring eller book online, så kan vi være hos dig inden for 48 timer.

Vores service inkluderer at vi laster alt elektronikaffaldet uanset hvor det er placeret, samt at vi garanterer bortskaffelse med optimalt genbrug. Vi samarbejder kun med landets bedste modtagere af eletronikskrot
.

Vi kan lave faste afhentninger eller blot afhente dit elektroniske affald ad hoc.

Hvad er elektronikaffald og elektronikskrot

Elektronikaffald er et begreb som spænder over alt fra TV apparater og radioer til batterier og lyskilder samt diverse husholdningsmaskiner. Elektronik affald er ikke blot defineret ved at der er en ledning til apparatet, men det er altid en god indikation om at det kan være elektronik og det skader i hvert fald ikke at behandle det som elektronikaffald.

Der er ingen forskel på elektronikskrot og elektronikaffald, så man skal ikke lade sig forvirre af de forskellige begreber. Det vigtigste er at elektrinik affald behandles med omtanke så mest muligt at råvarererne bliver genanvendt.


WEEE og elretur

Junkbusters behandling af elektronik, der dækker både bortskaffelse og genanvendelse, lever op til WEEE-direktivet. WEEE er forkortelsen for Waste Electrical and Electronic Equipment og dækker håndtering af elektrisk og elektronisk affald. Alt elektronikskrot genbruges eller genanvendes om muligt. Elektronik affaldet som Junkbusters afhenter behandles gennem elreturs ordning i samarbejde med Dansk Producent Ansvarssystem som sikrer højest mulig genanvelse af det elektroniske udstyr.

Ved håndtering af elektronikaffald bekendtgørelsen om elektronikaffald efterleves.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Ring 7070 2420 eller send os en mail på

Vi har base i både København og Århus med vores Junktruckløsning. Men vi er landsdækkende med flere andre koncepter hvis det er aktuelt. Så klik lidt rundt på vores webside og bliv klogere.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012