LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
vi rydder dødsbo

Rydning af dødsbo i København

At miste en man elsker er en meget trist og traumatisk oplevelse. Først kommer sorgen – derefter kommer erkendelsen af og overvældelsen over, hvor meget arbejde der skal gøres. Der er en begravelse, der skal organiseres og et helt livs ophobning af ejendele og besiddelser, der skal sorteres, sælges, genbruges eller smides ud.

Junkbusters står klar til at hjælpe dig og de andre pårørende med at få ryddet dødsboet i København på en effektiv og omsorgsfuld måde. Vi står for rydning af dødsbo i København og omegn, herunder Indre By, Frederiksberg, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Amager, Nordvest, Rødovre, Taastrup og mange flere byer. Faktisk kan vi hjælpe dig med rydning af dødsbo på hele Sjælland samt i Århus og omegn.

Vi kan hjælpe med at fjerne de ejendele, I vurderer ikke længere er nyttige - herunder møbler, hårde hvidevarer, tæpper, gardiner, håndklæder, bøger og så videre. Vi samarbejder med flere velgørende organisationer, så genstande som kan genbruges ikke går til spilde. Her sørger vi for at disse overdrages fra rydningen af dødsboet i København eller omegn til de respektive organisationer på ansvarlig vis.

Sådan rydder vi dødsbo i København

Ved rydning af dødsbo i København er vores førsteprioritet at give de pårørerende en god oplevelse med respekt for deres tab. Vi lytter derfor til hvilke overvejelser, du selv har gjort dig om rydningen af dødsboet samt hvilke præferencer du har. Sammen finder vi den bedste løsning til, hvordan rydningen skal foregå. Overordnet set findes der to måder, hvorpå dødsbo ryddes i København. Læs mere herunder:

Professionel rydning af dødsbo i København

Hvis du ønsker hjælp til med at rydde dødsboet i København og omegn, kan du hyre os til en professionel rydning. Dette foregår selvfølgelig med stor respekt for den afdøde og de pårørende. Nogle pårørende ønsker at være med under rydningen af dødsboet, mens andre helst vil være foruden denne oplevelse.

Uanset om du foretrækker at være med til rydningen af dødsboet eller helst vil overlade det hele til os, kan vi forsikre dig om, at vi udfører vores arbejde med kærlig omhu og efter de procedurer som aftales på forhånd med dig og de andre pårørende.

Inden rydningen af dødsboet finder sted, vil vi aflægge et besøg på adressen og besigtige opgaven. Under dette besøg tager vi en snak med de tilstedeværende pårørende om særlige ønsker til, hvordan arbejdet skal håndteres. Vi rykker ud og rydder dødsbo i hele København og hovedstadsområdet.

Gør-det-selv-rydning af dødsbo

Hvis du foretrækker at rydde dødsboet selv, kan du leje en container af os, som du selv kan fylde op. Dette kan være en god løsning for dig, der ønsker at foretage en grundig sortering af alt inventar.

Vi håndterer naturligvis bortskaffelsen af containerens indhold, sortering af dette, samt afhentning af storskrald. Vi samarbejder som skrevet med velgørende organisationer, så du med god samvittighed kan overlade boligens inventar til os, velvidende at alt som kan genbruges bliver doneret til velgørenhed.

Læs gerne mere om vores andre ydelser i København her:

 

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Processen fra start til slut

Hver enkelt rydning af et dødsbo er unik. Et dødsbo omfatter er en afspejling af et helt liv, hvorfor tid og omfang af opgaven kan variere. Vælger du Junkbusters til at stå for rydningen er det dog helt sikkert, at vi altid rydder og afskaffer inventar ved hjælp af effektive og miljøvenlige metoder. Sådan foregår processen fra start til slut:

Du kan til enhver tid kontakte os for at drøfte dine behov for rydning af dødsbo og høre om vores tjenester og priser. Dit opkald vil blive modtaget af en forstående og lyttende medarbejder fra vores team. Vi vil forsøge at gøre os bekendt med din situation og dine prioriteter. Således kan vi få et klart billede af dine behov og hvad der skal gøres for at møde dem.

Vi tilbyder at rydde hele dødsboet for dig eller at hjælpe dig med selv at gøre det. Vi kan tilbyde udlejning af containere og afhentning af inventar, der skal smides ud eller genbruges i København og omegn.

Afhængigt af hvilken service, du ønsker, kommer vi ud til dig på en aftalt dag og tidspunkt og tømmer dødsboet eller den lejede container. Vi har ofte mulighed for at rykke ud med kort varsel i København, så efterspørg vores ledige tider, når du ringer til os.

  1. Kontakt os via mail eller telefon.

    Du kan til enhver tid kontakte os for at drøfte dine behov for rydning af dødsbo og høre om vores tjenester og priser. Dit opkald vil blive modtaget af en forstående og lyttende medarbejder fra vores team. Vi vil forsøge at gøre os bekendt med din situation og dine prioriteter. Således kan vi få et klart billede af dine behov og hvad der skal gøres for at møde dem.


  2. Vælg den service, der passer bedst.

    Vi tilbyder at rydde hele dødsboet for dig eller at hjælpe dig med selv at gøre det. Vi kan tilbyde udlejning af containere og afhentning af inventar, der skal smides ud eller genbruges i København og omegn.


  3. Vi kommer ud til dig. Afhængigt af hvilken service, du ønsker, kommer vi ud til dig på en aftalt dag og tidspunkt og tømmer dødsboet eller den lejede container. Vi har ofte mulighed for at rykke ud med kort varsel i København, så efterspørg vores ledige tider, når du ringer til os.

     

Hvad er ikke inkluderet i en rydning af dødsbo hos Junkbusters?

Vi opkøber ikke inventar eller lignende, når vi tømmer et dødsbo i København. Hvis du mener, at boligen indeholder værdigenstande, anbefaler vi derfor, at du kontakter en lokal opkøber eller selv fjerner værdigenstande, som du ønsker at videresælge, før vi ankommer på adressen i hovedstadsområdet.

Vi fejer og rydder pænt op efter os, når vi forlader dødsboet, men vi tilbyder ikke grundig slutrengøring. Denne tjeneste skal bestilles hos eksterne udbydere. Til gengæld hjælper vi gerne med at henvise til rengøringsfirmaer i Københavnsområdet, som tidligere kunder har anbefalet, hvis dette ønskes. proceduren.

Vi forstår din situation

At håndtere en elskets bortgang er en af livets største udfordringer. Hos Junkbusters forstår vi, hvor svær denne situation er og vi tilstræber at hjælpe på en venlig og forstående måde med de spørgsmål, der opstår vedrørende bortskaffelse af den afdødes besiddelser og når dødsbo skal ryddes. Vi erkender de praktiske og følelsesmæssige udfordringer, der ofte opstår i forbindelse med rydningen af et dødsbo. Derfor håndterer vi dødsboet med stor respekt for den bortgåede og de pårørende.

Det ansvar, der påhviler familiemedlemmer under disse omstændigheder, er både stort og uoverskueligt. Mange af vores kunder beskriver situationen som overvældende, og det forstår vi fuldt ud. Vores team i København har stor erfaring med at håndtere disse følsomme situationer. Vi hjælper til med at finde en tilpasset løsning til at håndtere den afdødes bolig og ejendele – uanset omstændighederne. For at bevare dit følelsesmæssige velvære har du mulighed for selv at vælge, hvor meget du ønsker at blive inddraget i rydnings processen. Hvad end dit ønske er, respekterer vi det selvfølgelig fuldt ud.

Kontakt os og lad os tage en snak om dine behov!

Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om din unikke situation og behov for rydning af dødsbo i København. Du kan enten give os et kald på telefon 70 70 24 20 eller du kan sende en mail til info@junkbusters.dk. Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning til tømning af dødsbo i hele København og resten af hovedstaden. 

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012