LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
vi rydder dødsbo

RYDNING AF DØDSBO

Situationer hvor rydning af dødsbo er nødvendigt, er som regel forbundet med utryghed og frustration. Vi har naturligvis stor forståelse for jeres situation, hvorfor det er vigtigt for os, at I føler jer trygge ved at overlade rydning af dødsbo til os. Vi ønsker at tilbyde jer den bedst mulige service, hvorfor vi altid vil lytte til jeres behov og forsøge at tilpasse os herefter. Ved bestilling af dødsbo rydning vil I blive mødt af vores venlige personale, som altid har kundeservice i fokus. Vi har stor erfaring med rydninger af dødsboer og vi sørger derfor for at I får en behagelig oplevelse i en ubekvem tid. Vi sørger for effektiv rydning, og ved brug af Junkbusters, kan I være sikre på, at alt bortskaffes miljørigtigt. Vi arbejder sammen med forskellige velgørenhedsorganisationer, så hvis genstande fra dødsboet kan genbruges, vil vi benytte os af disse samarbejder.

OPKØB OG RYDNING AF DØDSBO

Hos Junkbusters opkøber vi ikke inventar eller lignende, når vi tømmer et dødsbo. Vores ekspertise ligger i at rydde og afskaffe effekter fra dødsbo ved hjælp af effektive og miljøvenlige metoder. Hvis du mener at boligen indeholder værdi, så anbefaler vi at kontakte en lokal opkøber. Ved at lade hver enkelt firma arbejde inden for sin ekspertise, vil du som kunde altid være sikret den bedst mulige pris.

RENGØRING AF DØDSBO I KØBENHAVN OG OMEGN

Vores prissætning for rydning af dødsbo sættes ud fra kubikmeter og tid. Bestiller du os til rydning af dødsbo i København og omegn, så fejer vi pænt efter os, i og omkring boligen, men vi varetager ikke den efterfølgende slutrengøring af boligen Slutrengøringen overlader vi til de virksomheder, som er eksperter i rengøring. Vores førsteprioritet at skabe en helhedsløsning, hvor både pris og service kommer dig til gode og hvor du føler dig tryg gennem hele processen.

DONER TIL VELGØRENHED VED DØDSBO RYDNING

Junkbusters har et tæt samarbejde med både Kræftens Bekæmpelse, Frelsens Hær og Dansk Røde Kors. Hvert år donerer vi flere tons tøj og møbler til genbrug. Det er dog ikke alt, som velgørenhedsorganisationerne kan bruge, hvorfor størstedelen af det vi henter blot bortskaffes miljømæssig korrekt. Junkbusters har ingen fortjeneste på de ting, som doneres til velgørenhed. Derfor vil din pris for rydning af dødsbo være den samme, uanset om ejendele doneres til et godt formål eller ej. Har du specifikke ønsker om at donere til en bestemt organisation, så kan vi i mange tilfælde også klare dette. Giv os dog blot et kald på telefon: 70 70 24 20, og lad os sammen finde den bedst mulige løsning for dig.
 

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

HVOR KAN VI HJÆLPE?

Ved rydning af dødsbo er Junkbusters tilgængelige på hele Sjælland samt i Aarhus og omegn. Husk at vi også er leveringsdygtige i containere til hele landet, hvis du eksempelvis ønsker at rydde det pågældende dødsbo selv. Da vil vi levere den bestilte container til den angivne adresse, og ligeledes vil vi hente og tømme den efter vores miljøbevidste procedure, når tiden er inde til dette. De smarte Junkbags (bigbags), er ligeledes tilgængelige i hele landet og kan sagtens bruges til mindre dødsboer.

HVORDAN FOREGÅR RYDNING AF DØDSBO?

Ved rydning af dødsbo er det naturligvis en vigtig del af proceduren, at den enkelte sag behandles med respekt for både de pårørende og den afdøde. Derfor er det også helt op til dig, øvrige familiemedlemmer og andre pårørende, hvordan rydningen skal foregå. I nogle tilfælde har vi oplevet at pårørende ønsker at deltage i rydningen af dødsboet, og det er helt i orden med os. Alt afhængig af opgavens omfang vil vi, inden rydningen skal foregå, aflægge et besøg på adressen og herved besigtige opgaven. Under besøget tager vi meget gerne en snak med de pårørende, hvor vi aftaler hvordan arbejdet skal håndteres. Uanset om I ønsker at deltage i processen, eller om I ønske at overlade en nøgle til os, så er det jer, som sætter proceduren.

Kontakt os

Er der spørgsmål, som du endnu ikke føler er blevet besvaret her på siden, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan enten give os et kald på telefon: 70 70 24 20 eller du kan sende en mail til info@junkbusters.dk. Bemærk venligst at vi hos Junkbusters ikke tager del i de kommunale affaldsordninger. Vi bortskaffer kun affald fra husholdninger i de tilfælde hvor rydning og affaldshåndteringen er en del af den samlede service - eksempelvis i forbindelse med rydning af dødsbo, loft- og kælderrum. Vi har base i både København og Århus, og dækker dermed hele Sjælland og Østjylland - herunder Frederiksberg, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Amager, Roskilde, Hørsholm, Taastrup, Hillerød, Birkerød, Skanderborg, Horsens, Hedensted, Favrskov, Randers, Syddjurs, Norddjurs, Silkeborg og mange flere byer.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012