LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Djursland
Scroll ned og læs mere, eller klik på ovenstående menu for mere information.

Junkbusters Randers og på Djursland

Via stærke lokale samarbejdspartnere leverer vi flere services på Djursland og omegn, som fx Randers. Har du et behov for at komme af med affald, kan vi sikkert hjælpe.

Hvis du er i tvivl om vi kan hjælpe med lige netop din opgave så ring ind til os og fortæl hvad opgaven går ud på. Så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Du kan nedenstående se nogle af de ydelser vi tilbyder på i Randers og på Djursland.

Fakta om Djursland

Djursland er en østvendt halvø i Kattegat med et areal på ca. 1419 km² og cirka 80.000 indbyggere, beliggende i den østligste del af Jylland. Administrativt er Djursland inddelt i Norddjurs- og Syddjurs Kommuner.

Djurslands bakkelandskaber er formet af komplekse iskappe- og smeltevandsbevægelser under de sidste 3 istider, resulterende i meget varierede landskabs- og kysttyper. Blandt de markante landskabstræk er det kuperede bugtland, Mols Bjerge i syd, den udtørrede frodige sø, Kolindsund, centralt på Djursland, og den flade hedeslette mellem Molslandet og Kolindsund.

Kilde: Wikipedia

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012