LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Digital affaldsrapportering

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Digital affaldsrapportering

Som registreret indsamler leverer Junkbusters en affaldskvittering for hver enkelt afhentning/rydning.

Dette fungerer som dokumentation for at Junkbusters har overtaget ansvaret for genanvendelse og bortskaffelse af affaldet. Ydermere står Junkbusters for melding til affaldsdatasystemet, som alle virksomheder skal ifølge affaldsbekendtgørelsen.

Affaldskvitteringerne kan genereres automatisk i PDF format efter Junkbusters har bortskaffet affaldet. Denne kvittering mailes til kunden og derved har kunden den nødvendige dokumentation.


Nemt overblik på dit login

Som kunde hos Junkbusters har du et login på vores webside. På dette login kan du se igangværende og tidligere ordrer samt trække en liste over det affald du har fået bortskaffet. 

Du kan ligeledes altid se dine priser i de forskellige områder du skal bortskaffe affald. Derved kan du være helt sikker på at undgå ubehagelige overraskelser eller misforståelser. 

Derudover kan du lave nye bestillinger og oprette nye sager samt kontaktpersoner, hvis det ønskes. Hvis du har brug for hjælp til at finde rundt på din login side, så ring ind til os og så skal vi guide dig.

Månedlig/ugentlig affaldsrapportering

Vi kan ud over affaldskvitteringer levere månedlig/ugentlig rapporter i Excel format. De udspecificerer hver enkelt afhentning og følger affaldet videre til modtagestationen. Rapporten kan indeholde forskellige oplysninger ud fra behov.

Det gør interne analyser og efterlevelse af alle regler nemt og bekvemt.

Affaldsrapport


Affaldsbekendtgørelse

Det er lovkrav at alle virksomheder kan dokumentere genanvendelse og bortskaffelse af deres affald. Ud over det, skal affaldsmængder og fraktioner meldes til affaldsdatasystemet. Dette krav gælder uanset om virksomheden er et lille kontor som kun har papir affald eller om det er et stort byggefirma der bortskaffer mange tons byggeaffald om ugen.

Man skal benytte en registreret affaldstransportør og er det jeres ansvar at lave en aftale med en modtager, samt melde til affaldsdatasystemet. Det er ydermere jeres ansvar at lave en følgeseddel på affaldet. Benytter i en registreret indsamler, er det jeres ansvar at få dokumentation på at de har overtaget ansvaret.

Junkbusters er registreret indsamler og melder oplysningerne til affaldsdatasystemet, samt leverer dokumentation på at vi overtager ansvaret, uden ekstra omkostninger.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012