LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere

Vi har tømt kontoret, men vi HENTER stadig dit affald.

Vi befinder os lige nu i en situation, hvor alle er berørt af de tiltag myndighederne har sat i værk for at håndtere coronavirus/COVID19 i Danmark.

Hos Junkbusters følger vi myndighedernes anbefalinger, og vi har fokus på at bidrage til, at vi kommer godt igennem situationen sammen. Som alle andre tager vi vores forbehold for at beskytte vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere mod smitte. Vores tiltag er baseret på den nuværende viden. Da situationen omkring coronavirus/COVID-19 hele tiden udvikler sig, opdateres dette løbende.
Vi gør vores bedste for at hjælpe vores kunder i tider som disse, og det er altafgørende for os fortsat at kunne levere den bedste service for vores kunder. Dog vil vores service være tilpasset myndighedernes anbefalinger.

JUNKBUSTERS FØLGER ALLE SUNHEDSMYNDIGHEDERNES ANBEFALINGER

Vi gør vores bedste for at hjælpe vores kunder i tider som disse, og det er alt altafgørende for os fortsat at kunne levere den bedste service for vores kunder. Dog vil vores service være tilpasset myndighedernes anbefalinger. Det betyder, at vi tager ekstra hygiejneforanstaltninger for at sikre alles sundhed og sikkerhed:

 
Læs myndighedernes anbefalinger her: coronasmitte.dk
 

 JUNKBUSTERS HENTER STADIGVÆK DIT AFFALD OG TILBYDER DEN SÆDVANLIGE SERVICE

Grundet myndighedernes anvisninger er de fleste genbrugsstationer lukkede, derfor er det en udfordring at komme af med affald fra bygge- eller haveprojektet.
 
Heldigvis afhenter Junkbusters stadigvæk affald i hele landet med fuld kapacitet og til den aftalte tid. Du kan fortsat bestille afhentning af affald i Junkbags, Containere og Affaldstaxa. Alle vores services er stadig 100% fungerende, så har du behov for at få afhentet affald, så kontakter du os bare, som sædvanligt - så afhenter og bortskaffer vi dit affald for dig!
 
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi gør alt, hvad vi kan for at opretholde vores serviceniveau, men vi beklager på forhånd, hvis der opleves længere ventetid.
 
Hvis du har spørgsmål, så kan du ringe til os på 7070 2420,
eller sende os en e-mail på info@junkbusters.dk
 
 
Pas på hinanden!
 
De bedste hilsner fra,
 
Junkbusters
 

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012