LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Affaldstaxa
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012

Container i Silkeborg

Junkbusters er et landsdækkende renovationsfirma, som i særdeleshed har professionaliseret sig med affaldshåndtering. Vi tænker altid i miljøbevidste baner, når vi udvikler nye ideer til vores koncept. Et af vores tiltag er leje af container i Silkeborg. Naturligvis står vi også for leje af container til resten af Danmark. Uanset om du er privatperson eller en virksomhed, som har brug for leje af container i Silkeborg, så kan vi hjælpe dig. Står du overfor en akut situation og bestiller du din container inden kl. 12:00, så kan vi levere din container i Silkeborg inden for samme dag.

Vi har gennem årene fået dannet et landsdækkende flow, som vi er meget stolte af. Med smarte webløsninger, fagdygtige medarbejdere og en strategi hvor kundeservice er i højsædet, har vi gjort os førende inden for miljøvenligt affaldshåndtering. Bestiller du leje af container i Silkeborg gennem os, er du sikret en gennemsigtig partner til din opgave. Tilmed kan vi tilbyde dig konkurrencedygtige priser på container i Silkeborg. Vi ved desuden at fleksibilitet er nødvendigt for mange. Dette har vi hos Junkbusters valgt at imødekomme. Bestiller du leje af container i Silkeborg før kl. 12:00, kan du modtage containeren allerede samme dag.

Bliv ringet op

Udfyld felterne herover, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kombiner leje af container med vores andre ydelser

Bestiller du din container i Silkeborg gennem Junkbusters er der mange muligheder for, hvordan du kan benytte dig af denne og vores andre services. Ethvert renovationsprojekt er forskelligt og ligeledes vil den enkelte persons behov for vores service være. Hos Junkbusters er der flere faktorer som afgører din endelige pris. Eksempelvis kan du selv påvirke denne ved at sortere dit affald ud fra vores sorteringsguide. Alt efter hvor meget forskelligt affald du skal af med, kan det nogen gange bedre betale sig at kombinere flere af Junkbusters ydelser. Foruden leje af container i Silkeborg, kan du benytte dig af vores Junkbags koncept til mindre mængder af affald. Du kan købe vores bigbags i de fleste byggemarkeder, og derefter bestille afhentning af disse hos os. Vi tilbyder ydermere at tømme undervejs, hvis du ønsker leje af container i Silkeborg over en længere tidsperiode.

Sådan fungerer leje af container i Silkeborg

Når du bestiller container i Silkeborg gennem Junkbusters, så sørger vi både for udbringning og afhentning af containeren. Når denne skal tømmes, så køres containeren til en affaldsstation. Her bliver dit affald sorteret og kvalificeret. Ønsker du at bruge din container i Silkeborg igen, bringer vi den blot tilbage efter tømning. Vær derfor opmærksom på, om du indgår aftale om afhentning eller tømning, da der altså er forskel på dette.

Lad os hjælpe dig med leje af container i Silkeborg

Vores fagkyndige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig ved telefonerne alle hverdage mellem kl. 7:30-16:30. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, om hvordan vi kan indfri dine behov. Har du allerede besluttet at leje container i Silkeborg, kan dette både gøres over telefonen eller via vores formular for online bestilling af container. Husk at vi yder dag-til-dag levering på container i Silkeborg. Lad derfor Junkbusters være dig behjælpelig med bortskaffelse af dit affald.

Natursponsor 2016 Omtalt i Børsen e-mærket AA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012